E-novine navijaju za reprezentaciju Albanije !

Samo u zemlji Srbiji :worth:

Portal koji se nalazi U SRED BEOGRADA kaže da bi pravedno bilo da Albanija pobedi Srbiju

Citat

Utakmica I grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj između Srbije i Albanije igra se u utorak od 20:45 na stadionu Partizana. Prema prikazanoj igri obe reprezentacije u prethodnom kolu, sva je prilika da će navijači Srbije još jednom doživeti takozvani “hladan tuš na domaćem terenu”, što bi bio pravedan ishod nakon nečasne i odvratno šovinističke predigre.

http://www.e-novine.com/srbija/vesti/110574-Hapsiemo-Albance.html

Tekst je inače žalopojka što će policija hapsiti svakog albanca koji bude došao

A sada i jedan komentar posetilaca E-novina

I kao sto je opstepoznato, ja navijam za Albaniju i Tursku. A najvise navijam protiv srbije. To mi je omiljeno navijanje.

Ovaj komentar ima 8 pluseva, odnosno palca gore

U sred Beograda deluje portal koji otvoreno navija za Albaniju, i čiji posetioci otvoreno pričaju da uvek navijaju protiv srbije (sa malim "s")

Poruka svima koji su u prošlosti dali svoje živote boreći se za Srbiju - za ovo ste se borili dragi moji :(

Isto kao Dodik drzavljanin Bosne, a navija protiv nje.

Portal koji se nalazi U SRED BEOGRADA kaže da bi pravedno bilo da Albanija pobedi Srbiju

Citat

Utakmica I grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj između Srbije i Albanije igra se u utorak od 20:45 na stadionu Partizana. Prema prikazanoj igri obe reprezentacije u prethodnom kolu, sva je prilika da će navijači Srbije još jednom doživeti takozvani “hladan tuš na domaćem terenu”, što bi bio pravedan ishod nakon nečasne i odvratno šovinističke predigre.

I kao sto je opstepoznato, ja navijam za Albaniju i Tursku. A najvise navijam protiv srbije. To mi je omiljeno navijanje.

U sred Beograda deluje portal koji otvoreno navija za Albaniju, i čiji posetioci otvoreno pričaju da uvek navijaju protiv srbije (sa malim "s")

Poruka svima koji su u prošlosti dali svoje živote boreći se za Srbiju - za ovo ste se borili dragi moji :(

koji si ti qurac navijač Partizana kad ti takvi šetaju gradom .....jel to neko novo odeljenje sa duginim zastavama ...jel to neka nova generacija navijača .

Ne, oni koji su se borili za Slobu i njegov lopovski i kriminalni drzavni Kartel su se borili za to da se Kosovo etnicki ocisti. Naravno da se ti likovi nisu borili za slobodnu Srbiju u kojoj ce svaki gradjanin imati slobodu govora, a cega je ovaj tekst primer.

Ali jbga, nisu pobedili na kraju.:sad2:

kami, jedno je sloboda govora, a drugo mrznja prema sopstvenom narodu.

Vi djetzo glete u fuzbal i otoga prajte neku hvamu...

Meshchini da brezobzira shto neki otvas otjedu da Squiperi pobedu Njebeski Narot, nijeste ni jedni nidrugi zasloozh'li da imate upalit teve, neg mojtku uruke i radi. Danekazhem da sade moshte sam kuruze brat ko pravi Berisha, shto vajistinu jest serpska rech.

Daklem, ko nas pamprchee shto misssimo da u fuzbalu moshmo nesht pametno protiv arnajuta urajti, jerbo drugde oni nas pamprche ko dasmo najljepshe koze na pashnjaku.

Totje isto ko ono kat je onaj Vanja Grpitj reko: "Koga su oni teli da bonbarduju?!" posle pobjede de je reprezentacija SRJ u odbojki deklasirala reprezentaciju e sade (USA), a poslen ovi opzhli ponama osiromashenim uranijumom - kovele ova bijeda ume sam skakat zaloptom, netreba mi nji da pamprchimo sa obogatjenim no sa osiromashenim uranijumom.

Tak sad misssimo kak tjemo mi pobje'ti arnajute i osvetit im se za oteto Kosmetovo. A drugi navijaju kak arnajuti treba da nas vijaju po travi sa isukanim arnajutskim smokinima sa jasnom namerom da nas natrtidu ko najljepshe koze :heart: i tak nas izdominiraju u sred JNA stadijona u Sprdiji.

Ijedni idrugi smo za plakat djetzo.

Osim ovog da bi bilo pošteno da Albanija pobedi sa svim ostalim se slažem.
Zašto je pošteno da Albanija pobedi ako mi budemo bolji na terenu ili jednostavno damo više golova.
Bitno je da suđenje bude pošteno i publika korektna.U tim uslovima svaka pobeda je poštena.
Nisam baš 100% siguran ali imam neki utisak da ćemo pobediti Albaniju i to sa nešto većom razlikom.
Žao mi je samo što ne igramo na nekim manjim stadionima po Srbiji gde su atletske staze manje ili ih nema pa je publika bliža terenu.
Do sada smo unakazili Vels,Makedoniju,Japan,.. i verujem još neke zemlje na tim manjim stadionima.
Albanija, sudeći po onom što sam video na wikipediji,nije bolji sastav ni od jedne od navedenih repreyentacija.
Možda imaju nekog novog talenta medju onim igračima ali bez obzira,mi imamo skoro sve talente u ekipi i sve što treba da rade je da trče kao nenormalni a ostalo će doći samo od sebe, iz toga će proizići razlika u kvalitetu koja je sigurno na strani Srbije.
Dakle,poruka našoj momčadi.
Trčite maksimalno a ostalo će uraditi vaš mozak,ne brinite za to.

Umesto da prekomerno agresivna Žandarmerija (ili će to činiti redari FSS?)
hapsi fudbalske navijače iz Albanije, inače prijateljske zemlje sa kojom nemamo nikakvih, bar ne zvaničnih neslaganja,

I Posle kukate za Kosovo? :hahaha: U sred Beograda volite i stitie siptare..

Priajteljska zemlja gde su se vadili organi zarobljenih Srba...

Osim ovog da bi bilo pošteno da Albanija pobedi sa svim ostalim se slažem.
Zašto je pošteno da Albanija pobedi ako mi budemo bolji na terenu ili jednostavno damo više golova.
Bitno je da suđenje bude pošteno i publika korektna.U tim uslovima svaka pobeda je poštena.
Nisam baš 100% siguran ali imam neki utisak da ćemo pobediti Albaniju i to sa nešto većom razlikom.
Žao mi je samo što ne igramo na nekim manjim stadionima po Srbiji gde su atletske staze manje ili ih nema pa je publika bliža terenu.
Do sada smo unakazili Vels,Makedoniju,Japan,.. i verujem još neke zemlje na tim manjim stadionima.
Albanija, sudeći po onom što sam video na wikipediji,nije bolji sastav ni od jedne od navedenih repreyentacija.
Možda imaju nekog novog talenta medju onim igračima ali bez obzira,mi imamo skoro sve talente u ekipi i sve što treba da rade je da trče kao nenormalni a ostalo će doći samo od sebe, iz toga će proizići razlika u kvalitetu koja je sigurno na strani Srbije.
Dakle,poruka našoj momčadi.
Trčite maksimalno a ostalo će uraditi vaš mozak,ne brinite za to.

Tako su i Portugalci razmišljali, pa vidi šta im se desilo.

No, dakako da ćemo drukati za Srbiju. :)

Razocarala si me Milice , slatkisu nijedan , zar posle toliko godina provedenih na forumu pokusavas Kamiju nesto da objsnis ..... :lol:

0162d0a92721acf3092721896d64c484.jpg

Vi djetzo glete u fuzbal i otoga prajte neku hvamu...

Meshchini da brezobzira shto neki otvas otjedu da Squiperi pobedu Njebeski Narot, nijeste ni jedni nidrugi zasloozh'li da imate upalit teve, neg mojtku uruke i radi. Danekazhem da sade moshte sam kuruze brat ko pravi Berisha, shto vajistinu jest serpska rech.

Daklem, ko nas pamprchee shto misssimo da u fuzbalu moshmo nesht pametno protiv arnajuta urajti, jerbo drugde oni nas pamprche ko dasmo najljepshe koze na pashnjaku.

Totje isto ko ono kat je onaj Vanja Grpitj reko: "Koga su oni teli da bonbarduju?!" posle pobjede de je reprezentacija SRJ u odbojki deklasirala reprezentaciju e sade (USA), a poslen ovi opzhli ponama osiromashenim uranijumom - kovele ova bijeda ume sam skakat zaloptom, netreba mi nji da pamprchimo sa obogatjenim no sa osiromashenim uranijumom.

Tak sad misssimo kak tjemo mi pobje'ti arnajute i osvetit im se za oteto Kosmetovo. A drugi navijaju kak arnajuti treba da nas vijaju po travi sa isukanim arnajutskim smokinima sa jasnom namerom da nas natrtidu ko najljepshe koze :heart: i tak nas izdominiraju u sred JNA stadijona u Sprdiji.

Ijedni idrugi smo za plakat djetzo.

:hahaha::hahaha::hahaha:
Prejako,Šiptar se ubi pisajući...

Citat

"SUTRA ĆE SE NA KOSOVU SUKOBITI VOJSKE"
"SUTRA ĆE SE VIDETI KO JE VERA A KO NEVERA"
"SUTRA ĆEMO BOGU NA ISTINU"
"I DA ALBANCE SUTRA NA TERENU SOLJU ZASOLIMO, ZRNO SOLI NA ZEMLJICU NE BI PALO"
:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Totalno debilno poredjenje

Dodik se bori za Republiku Srpsku, i ne zeli da ima nista sa federacijom, dok sa druge strane pijani Lukovic ide na Kosovo da glumi veceg albanca od Haradinaja, pljuje po Srbiji, pa se posle vraca u Beograd

Sto ne ostane tamo kad ih toliko voli :think:
Zato što bi ga pre ili kasnije likvidirali jer bi vremenom počeo da pljuje po Albancima.Ne možeš ti tu protivu prirode,pljuvaće uvek svoje.

Back