E-novine navijaju za reprezentaciju Albanije !

Hoće li biti odstranjen i procesuiran baš SVAKI navijač Albanije, bez obzira odakle došao i koje je nacionalnosti, ili samo oni koji bi trebali doći iz Albanije?

Da li utakmici smiju prisustvovati Albanci koji su državljani Srbije i koji bi možda htjeli navijati za reprezentaciju svoje matične zemlje (kako to recimo rade Srbi u BiH) ?

Da li itko uopće sutra smije navijati na stadionu za Albaniju ???

:think:

E, a zamisli kakva bi eksplozija bila na Krsti kada bi igrali Srbija i Hrvatska u Zagrebu, i kada bi Nogometni Savez Hrvatske izdao neko slicno saopstenje; tipa: 'Svaki navijac Srbije koji bude bio na stadionu, bice uhapsen i procesuiran' :hahaha:

Sta mislis, kolika bi bila razlika u reakcijama u odnosu na ovo sada?

E, a zamisli kakva bi eksplozija bila na Krsti kada bi igrali Srbija i Hrvatska u Zagrebu, i kada bi Nogometni Savez Hrvatske izdao neko slicno saopstenje; tipa: 'Svaki navijac Srbije koji bude bio na stadionu, bice uhapsen i procesuiran' :hahaha:

Sta mislis, kolika bi bila razlika u reakcijama u odnosu na ovo sada?

Nikakva ne bi bila razlika u reakcijama jer se tako nešto i očekuje od Hrvata a ako te ne bi uradili to bi izazvalo ozbiljno čuđenje. :eek:

Nikakva ne bi bila razlika u reakcijama jer se tako nešto i očekuje od Hrvata a ako te ne bi uradili to bi izazvalo ozbiljno čuđenje. :eek:

Pa ono, zamisli razliku... Mi to uradimo, i reakcije su : 'Normalno, dobar potez, gde bre da Siptari divljaju na stadionu u sred Beograda, ovo je Srbija!!!'

A kada Hrvati to urade, onda je: 'Strasno, jos jedan pokazatelj ustasoidnog mentaliteta svih Hrvata!'

Pa ono, zamisli razliku... Mi to uradimo, i reakcije su : 'Normalno, dobar potez, gde bre da Siptari divljaju na stadionu u sred Beograda, ovo je Srbija!!!'

A kada Hrvati to urade, onda je: 'Strasno, jos jedan pokazatelj ustasoidnog mentaliteta svih Hrvata!'

Ne, nego se očekuje da će to uraditi da ne bi bilo sukoba među navijačima odnosno da Hrvati ne naprave nerede na sopstvenim igralištima time što su "isprovocirani" dolaskom srpskih navijača. Albankim navijačima nije dozvoljen dolazak iz razloga da ne bi pravili nerede na stadionu i "provocirali" srpske navijačei i onda da ne bilo masovnih nereda i tuča među navijačkim grupama.

Poslednja izmena:
Ne, nego se očekuje da će to uraditi da ne bi bilo sukoba među navijačima odnosno da Hrvati ne naprave nerede na sopstvenim igralištima time što su "isprovocirani" dolaskom srpskih navijača. Albankim navijačima nije dozvoljen dolazak iz razloga da ne bi pravili nerede na stadionu i provocirali srpske navijačei i onda da ne bilo masovnih nereda i tuča među navijačkim grupama.

Kako god okreneš, srpski navijači nevini ko francuske sobarice. :lol:

NSH i FSS su se dogovorili da nece biti ulaznica za organizirani dolazak gostujucih navijaca na sve 4 utakmice koliko su dosad odigrali HR & SR i tako je i bilo.
Neki pojedinci su se mozda i provukli ali nisu se nesto isticali....;)

Mislim da to nije rešenje jer ne može se tako zauvek.

Ja sam mišljenja da treba pustiti navijače i onda konačno da države umesto što dogovoraju neodlaženja na tekme , konačno dogovore veliku akciju policije i sudstva , tako što će pre susreta objaviti da će kazne biti drastične i automatski sporovođene.

Mislim da upravo takve tekme trebaju biti test za policije naših država i test efikasnosti sudstva.

Ja bi najradije dao ove naše huligane na obradu hrvatskim drotovima i zatvorima.:D

Ja sam mišljenja da treba pustiti navijače i onda konačno da države umesto što dogovoraju neodlaženja na tekme , konačno dogovore veliku akciju policije i sudstva , tako što će pre susreta objaviti da će kazne biti drastične i automatski sporovođene.

Mislim da upravo takve tekme trebaju biti test za policije naših država i test efikasnosti sudstva.

Ja bi najradije dao ove naše huligane na obradu hrvatskim drotovima i zatvorima.:D

Nemaju šta naši huligani da rade u Hrvatskoj kao što nemaju ni šta njihovi huligani da rade u Srbiji. Svako svoje probleme treba da rešava a ovakve gluposti samo pogoršavaju situaciju.

Ja sam da ostane ovako kako je bilo i dosad,par puta se povikne "ubij.....","za dom....." i nema nereda i razbijenih glava a Boga mi,ni sankcija od UEFA-e. ;)

Nemaju šta naši huligani da rade u Hrvatskoj kao što nemaju ni šta njihovi huligani da rade u Srbiji. Svako svoje probleme treba da rešava a ovakve gluposti samo pogoršavaju situaciju.

Prosle godine,kranuli navijaci k.k. "Zadar" u BG na utakmicu Partizan - Zadar,hrvatska policija dojavila srpskoj policiji i kad su ovi dosli sa autobusima do granice,srpska policija im je rekla da su im "neispravni autobusi" i da ne mogu uci u Srbiju.
I tako Zadrani morali gledati utakmicu u Slavonskom Brodu na TV. :D

Prosle godine,kranuli navijaci k.k. "Zadar" u BG na utakmicu Partizan - Zadar,hrvatska policija dojavila srpskoj policiji i kad su ovi dosli sa autobusima do granice,srpska policija im je rekla da su im "neispravni autobusi" i da ne mogu uci u Srbiju.
I tako Zadrani morali gledati utakmicu u Slavonskom Brodu na TV. :D

Jednostavno a delotvorno.E to se međudržavna saradnja.

Ja sam da ostane ovako kako je bilo i dosad,par puta se povikne "ubij.....","za dom....." i nema nereda i razbijenih glava a Boga mi,ni sankcija od UEFA-e. ;)

Kad bi za svaki taj "ubij..." i "za dom ..." bila kazna minimum 1000 eura po glavi, sve bi se brzo smirilo.

A za tuču, bengalke i slična sranja kazne od 5000 eura na više, pa kad im država proda kuće i stanove da se naplati, bit će mirni kao Englezi u Engleskoj.

Auu rešenja u p.m!

Ovo je trpanje problema pod tepih , mada mi ne igramo često utkamice , ali to bi bilo ujedno i dobro i za domaće lige i evro-kupove sviju nas.

Kad bi došli sprski huligani a vi u Hvratskoj već objavili da će stupiti na snagu drastičan zakon , učinili bi i nama i vama uslugu jerr bi ovi se debelo zapitali hoće li doći i nešto napraviti a ovi vaši smeju li napasti.
To važi obrnuto , a i sudstvo i policija bi konačno normalnim ljudima ulila poverenje ,a ne vazda da se strepi od budala i da nema dolaska navijača zauvek.

Back