E-novine navijaju za reprezentaciju Albanije !

Pa tako nešto , iako više sam klubski navijač ,nego reprezentativni ,svakako me frustrira da pored vrhunskih igrača u najboljim evropskim klubovima kada je u pitanju nacionalni tim ne možemo već 15 i kusur godina ni qurca da uradimo , tako da treba to sve razbucati i razjebati od Saveza pa nadalje i praviti sve iz početka .

To je istina.
Pojedinačna kvaliteta sprskih igrača je neusporedivo bolja nego kolektiv.
Kod nas je ista priča, iako ipak u nijansuu manjoj mjeri.

I kažeš da su ovi iz e-novina retardi a ovo ti je normalna pojava?!

A tebi nije normalna pojava da se navijači međusobno vređaju na sportskim utakmicama i to pogotovo na fudbalskim? I da e-novine su retardi.

- - - - - - - - - -

To je istina.
Pojedinačna kvaliteta sprskih igrača je neusporedivo bolja nego kolektiv.
Kod nas je ista priča, iako ipak u nijansuu manjoj mjeri.

Ma sigurno. Kvalitetni su u pm.

Poruka svima koji su u prošlosti dali svoje živote boreći se za Srbiju - za ovo ste se borili dragi moji :(

Ne, oni koji su se borili za Slobu i njegov lopovski i kriminalni drzavni Kartel su se borili za to da se Kosovo etnicki ocisti. Naravno da se ti likovi nisu borili za slobodnu Srbiju u kojoj ce svaki gradjanin imati slobodu govora, a cega je ovaj tekst primer.

Ali jbga, nisu pobedili na kraju.:sad2:

Ne, oni koji su se borili za Slobu i njegov lopovski i kriminalni drzavni Kartel su se borili za to da se Kosovo etnicki ocisti. Naravno da se ti likovi nisu borili za slobodnu Srbiju u kojoj ce svaki gradjanin imati slobodu govora, a cega je ovaj tekst primer.

Ali jbga, nisu pobedili na kraju.:sad2:

:hahaha: etnički očisti koja glupost jbt život :hahaha:

U stvari u pravu si Kosovo je etnički očišćen od Srba samo tako i sada tamo vlada albanski narko kartel. Usrali su se od sreće :hahaha:

Poslednja izmena:
A tebi nije normalna pojava da se navijači međusobno vređaju na sportskim utakmicama i to pogotovo na fudbalskim? I da e-novine su retardi.

- - - - - - - - - -

Ma sigurno. Kvalitetni su u pm.

Pa nije jer me roditelji nsiu vaspitali da vređam bilo koga , ali kao što vidimo to nije slučaj sa tobom.

Vređaju se navijači redovno i to stoji , ali ovo nekrofilsko vređanje i ruganje žrtvama je prosto bar za mene neprihvastljivo jer to je van pameti.

Ali eto vidim da je tebi to sasvim OK , pa tako želim ti i da svoju decu naučiš da čim odu na utakmicu nek odmah nekome pomenu njihova stradanja i žrtve na najgori način.

Predivna sprska osobina , vidim da se porodično baštini.

:hahaha: etnički očisti koja glupost jbt život :hahaha:

U stvari u pravu si Kosovo je etnički očišćen od Srba samo tako i sada tamo vlada albanski narko kartel. Usrali su se od sreće :hahaha:

Sta je smesno, i sta tu nije tacno? :dontunderstand:

Ne, nisu se borili da se etnicki ocisti od Srba, nego od Albanaca, to je ocigledan kontekst mog posta. Ti to ne umes da razumes kontekst, ili se zezas? :think:

Pa nije jer me roditelji nsiu vaspitali da vređam bilo koga , ali kao što vidimo to nije slučaj sa tobom.

Mene su moji roditelji za razliku od tebe vaspitali i da ne vređam druge a i da ne bacam lažne optužbe ali koliko vidim tebe tvoji nisu tome naučili, šta ćeš, loše roditelje imaš.

Vređaju se navijači redovno i to stoji , ali ovo nekrofilsko vređanje i ruganje žrtvama je prosto bar za mene neprihvastljivo jer to je van pameti.

Nemaš blage veze šta nekrofilija znači ali to je stvar lošeg obrazovanja a tu su opet krivi tvoji roditelji ali život ide dalje. Da je van pameti ne bi se ponavljalo iznova i iznova na utakmicama samo tvoj mozak nije dovoljno napredan da razume takvu pojavu, kao što sam rekao loše obrazovanje i vaspitanje.

Ali eto vidim da je tebi to sasvim OK , pa tako želim ti i da svoju decu naučiš da čim odu na utakmicu nek odmah nekome pomenu njihova stradanja i žrtve na najgori način.

Nisam nigde rekao da je vređanje OK ali da je takva pojava normalna na sportskim takmičenjima, da je do mene to bi se strogo kažnjavalo. Bolje ti sebi poželi da nemaš dece jer ako ih budeš vaspitavao kao tebe tvoji roditelji biće isto neobrazovani kao ti.

Predivna sprska osobina , vidim da se porodično baštini.

Misliš na to što nikoga nisam uvredio nikada kada sam otišao na sportsku priredbu. Da to se kod mene u porodici baštini za razliku kod tebe gde se baštini nekultura i neobrazovanje.

Poslednja izmena:
Sta je smesno, i sta tu nije tacno? :dontunderstand:

Ništa nije tačno ali opet nisi dovoljno upućen.

Ne, nisu se borili da se etnicki ocisti od Srba, nego od Albanaca, to je ocigledan kontekst mog posta. Ti to ne umes da razumes kontekst, ili se zezas? :think:

Kosovo je etnički očišćeno od Srba i za to su se i borili jer da su hteli etnički da očiste Kosovo očistili bi ga ali ti ne razumeš ni kontekst a ni stanje stvari ali dobro samo si neupućen po običaju.

Ništa nije tačno ali opet nisi dovoljno upućen.

Jeste tacno, ocigledno je da ti nisi dovoljno upucen.

- - - - - - - - - -

Kosovo je etnički očišćeno od Srba i za to su se i borili jer da su hteli etnički da očiste Kosovo očistili bi ga ali ti ne razumeš ni kontekst a ni stanje stvari ali dobro samo si neupućen po običaju.

Po kojoj to logici ako nesto zelis da uradis, to i uradis? Sta, druga strana se nista ne pita o tvojoj zelji? Srbi su hteli da etnicki ociste Kosovo, pokusali su, nisu uspeli, drugi su pobedili, i to je to.

Meni je drago sto ti tako mislis. Zivis u lepsem svetu onda, gde je tvoja strana apsolutno dobra, i nikada nista lose nije htela, a druga strana apsolutno zla, i uvek je htela samo zlo. To je lepo. Voleo bih da i ja mogu tako.

Ja rekao da si ti neupućen kao što i jesi ali ti si izveo jedan poprilično fascinantan zaključak verovatno iz sopstvene potrebe za lepšim životom nego što sada vodiš. Promeni svoj život iz korena, možeš ti to.

Mene su moji roditelji za razliku od tebe vaspitali i da ne vređam druge a i da ne bacam ležne optužbe ali koliko vidim tebe tvoji nisu tome naučili šta ćeš loše roditelje imaš.

Nemaš blage veze šta nekrofilija znači ali to je stvar lošeg obrazovanja a tu su opet krivi tvoji roditelji ali život ide dalje. Da je van pameti ne bi se ponavljalo iznova i iznova na utakmicama samo tvoj mozak nije dovoljno napredan da razume takvu pojavu, kao što sam rekao loše obrazovanje i vaspitanje.

Nisam nigde rekao da je vređanje OK ali da je takva pojava normalna na sportskim takmičenjima da je do mene to bi se strogo kažnjavalo. Bolje ti sebi poželi da nemaš dece jer ako ih budeš vaspitavao kao tebe tvoji roditelji biće isto neobrazovani kao ti.

Misliš na to što nikoga nisam uvredio nikada kada sam otišao na sportsku priredbu. Da to se kod mene u porodici baštini za razliku kod tebe gde se baštini nekultura i neobrazovanje.

Ja znam šta nekrofilija znači i zato sam je i pomenuo , jer naši navijači očito vole leševe i to naročito tuđih naroda koje su pobili upravo srpski fašiisti koji su inače idoli tim istim navijačima.

Kontradiktoran si jer prvo kažeš da nije van pameti da se tako vređa jer da jeste ne bi se to non-stop ponavljalo , a onda kažeš da bi kažnjavao.
Dogovori se sa sobom i svojim mozgom šta hoćeš i šta bi hteo.

To nigde nije normalno sem u Srbiji jer se u svetu utakmice prekidaju zbog rasizma na primer , a za pominjanje leševa i ubijanje civila je nešto što je endemski slučaj koji zri samo kod nas.

Tvoje poentiranje kroz to kako sam neobrazovan jer sam eto loše upotrebio reč nekrofilija u kontekstu najvjača dovoljno govori da kad si kontradiktoran i ne znaš šta ćeš onda posežeš za takvim nečim trivijalnim.

За кога ти навијаш, Адеме? За мајку Србију или за оне шиптарске будале?

obicno za slabije. tako da mi nece biti krivo ako pobedite. hebes mi majku ako lazem.

- - - - - - - - - -

За кога ти навијаш, Адеме? За мајку Србију или за оне шиптарске будале?

obicno za slabije. tako da mi nece biti krivo ako pobedite. hebes mi majku ako lazem.

Ja znam šta nekrofilija znači i zato sam je i pomenuo , jer naši navijači očito vole leševe i to naročito tuđih naroda koje su pobili upravo srpski fašiisti koji su inače idoli tim istim navijačima.

Ne znaš šta znači jer si opet pogrešio u kontekstu u kojem navodiš taj termin, probaj ponovo.

Kontradiktoran si jer prvo kažeš da nije van pameti da se tako vređa jer da jeste ne bi se to non-stop ponavljalo , a onda kažeš da bi kažnjavao.
Dogovori se sa sobom i svojim mozgom šta hoćeš i šta bi hteo.

Nažalost po tebe nisam kontradiktoran jer da je ta pojava van pameti ne bi se dešavala a sve što mi možemo da uradimo jeste da je predupredimo kažnjavanjem odnosno da pokušamo da je sprečimo. Očigledno nemaš dovoljno razvijen mozak da to razumeš.

To nigde nije normalno sem u Srbiji jer se u svetu utakmice prekidaju zbog rasizma na primer , a za pominjanje leševa i ubijanje civila je nešto što je endemski slučaj koji zri samo kod nas.

Ma da zato na utakmicama crnim igračima davaju banane i to niko nije prekinuo.

Tvoje poentiranje kroz to kako sam neobrazovan jer sam eto loše upotrebio reč nekrofilija u kontekstu najvjača dovoljno govori da kad si kontradiktoran i ne znaš šta ćeš onda posežeš za takvim nečim trivijalnim.

I opet nažalost po tebe nisam kontradiktoran ali tvoj mozak nije dovoljno razvijen da to uvidi. Da je to trivijalno ne bi ti dva puta u jednom postu odgovarao na tu tvoju grešku i opet pogrešno.

Ne znaš šta znači jer si opet pogrešio u kontekstu u kojem navodiš taj termin, probaj ponovo.

Nažalost po tebe nisam kontradiktoran jer da je ta pojava van pameti ne bi se dešavala a sve što mi možemo da uradimo jeste da je predupredimo kažnjavanjem odnosno da pokušamo da je sprečimo. Očigledno nemaš dovoljno razvijen mozak da to razumeš.

Ma da zato na utakmicama crnim igračima davaju banane i to niko nije prekinuo.

I opet nažalost po tebe nisam kontradiktoran ali tvoj mozak nije dovoljno razvijen da to uvidi. Da je to trivijalno ne bi ti dva puta u jednom postu odgovarao na tu tvoju grešku i opet pogrešno.

Van pameti je zato što je odvratno morbidno i što smo zbog toga označeni kao najgora koljačka bagra u Evropi već 20 godina , ali tebi to nije van pameti jer eto dešava se pa je normalno.

A kako bi ti to kažnjavao?? , možda sa 20000 evra?? , ili možda 100000 pa nek' ide život??

Vidim da si opravdao sa ovom pričom kako tamo negde nisu prekinuli tekmu zbog banana pa samim time ne bi nikad kažnjavao majku Srbiju i njene ekipu i navijače tako što bi npr.prekinuo utakmicu dodelio 3 boda protivniku , ili jednostavno Srbiju izbacio iz takmičenja dok ona ne izbaci NEKROFILSKU bagru sa tribina.

Dakle koje bi kazne to bile??

Svaki navijač Albanije koji bude na stadionu biće odstranjen i kasnije procesuiran"

Hoće li biti odstranjen i procesuiran baš SVAKI navijač Albanije, bez obzira odakle došao i koje je nacionalnosti, ili samo oni koji bi trebali doći iz Albanije?

Da li utakmici smiju prisustvovati Albanci koji su državljani Srbije i koji bi možda htjeli navijati za reprezentaciju svoje matične zemlje (kako to recimo rade Srbi u BiH) ?

Da li itko uopće sutra smije navijati na stadionu za Albaniju ???

:think:

Van pameti je zato što je odvratno morbidno i što smo zbog toga označeni kao najgora koljačka bagra u Evropi već 20 godina , ali tebi to nije van pameti jer eto dešava se pa je normalno.

Od strane koga smo označeni? Nije van pameti jer se dešava šta tu tebi nije jasno? Jel tvoj mozak ima kapacitet da to razume?

A kako bi ti to kažnjavao?? , možda sa 20000 evra?? , ili možda 100000 pa nek' ide život??

Doživotno zabraniš određenim navijačima ulazak na stadion i gotovo. Ili zabraniš igranja celih kvalifikacija pred publikom.

Vidim da si opravdao sa ovom pričom kako tamo negde nisu prekinuli tekmu zbog banana pa samim time ne bi nikad kažnjavao majku Srbiju i njene ekipu i navijače tako što bi npr.prekinuo utakmicu dodelio 3 boda protivniku , ili jednostavno Srbiju izbacio iz takmičenja dok ona ne izbaci NEKROFILSKU bagru sa tribina.

Šta sam opravdao? Tamo negde, za tebe je Italija tamo negde? Za kažnjavanje je zadužena UEFA a po meni oduzeti samo tri boda je presmešno ali koliko vidim nemaš moždani kapacitet ni kaznu da osmisliš. I opet nemaš pojma šta znači nekrofilija već treći put grešiš mani se stručnih pojmova nije to za tebe.

Dakle koje bi kazne to bile??

Kao što sam gore napisao, sve utakmice bez domaćih navijača kao i navijača na gostujućim utakmicama, ili zabrana ulaska za navijače. Ako se incidenti ponove na prvom narednom takmičenju onda neka se reprezentacija i isključi sa takmičenja i gotovo. Jednostavne kazne. Idi na spavanje sinak mozak ti ne radi nikako.

Poslednja izmena:

Back