E-novine navijaju za reprezentaciju Albanije !

PartizanBeograd

Veoma poznat
Poruka
10.918
Samo u zemlji Srbiji :worth:

Portal koji se nalazi U SRED BEOGRADA kaže da bi pravedno bilo da Albanija pobedi Srbiju

Citat

Utakmica I grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj između Srbije i Albanije igra se u utorak od 20:45 na stadionu Partizana. Prema prikazanoj igri obe reprezentacije u prethodnom kolu, sva je prilika da će navijači Srbije još jednom doživeti takozvani “hladan tuš na domaćem terenu”, što bi bio pravedan ishod nakon nečasne i odvratno šovinističke predigre.

http://www.e-novine.com/srbija/vesti/110574-Hapsiemo-Albance.html

Tekst je inače žalopojka što će policija hapsiti svakog albanca koji bude došao

A sada i jedan komentar posetilaca E-novina

I kao sto je opstepoznato, ja navijam za Albaniju i Tursku. A najvise navijam protiv srbije. To mi je omiljeno navijanje.

Ovaj komentar ima 8 pluseva, odnosno palca gore

U sred Beograda deluje portal koji otvoreno navija za Albaniju, i čiji posetioci otvoreno pričaju da uvek navijaju protiv srbije (sa malim "s")

Poruka svima koji su u prošlosti dali svoje živote boreći se za Srbiju - za ovo ste se borili dragi moji :(

Pa tako nešto , iako više sam klubski navijač ,nego reprezentativni ,svakako me frustrira da pored vrhunskih igrača u najboljim evropskim klubovima kada je u pitanju nacionalni tim ne možemo već 15 i kusur godina ni qurca da uradimo , tako da treba to sve razbucati i razjebati od Saveza pa nadalje i praviti sve iz početka .

Ne navijaju oni, samo teraju inat, meni se to povremeno i svidja kad vidim koliko je nas narod glup

Tako je , i ja obožavam da teram inat srboljubima i ostalim voljačima srpskih ognjišta jer njihov nazovi patriotizam je samo paravan za mržnju,pozivanje na linč neistomišljenika tj.oni koji ne vole Srbiju na isti način kao i oni.

Zbog toga volim ponekad e-novine mada se sa njima ne slažem , ali kad voljači počnu da ***** i krv im na oči navre ne bi li nekoga po starim našim običajima priklali onda ću svakako podržati ovakve tekstove.:D

Nije ni čudo što loše igramo jer pored ovakve većinske publike.

Back