Pa za sledeci put neka zna pa nek se pripazimortishaaa:malo se zezala.. pa napravila *. . .:E pa sto ga je tu napravilamortishaaa:c c c.. pa mora i ona da ima neke svoje propuste :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa za sledeci put neka zna pa nek se pripazimortishaaa:malo se zezala.. pa napravila *. . .:E pa sto ga je tu napravilamortishaaa:c c c.. pa mora i ona da ima neke svoje propuste :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
eh.. dok to bude docekala... . .:Pa za sledeci put neka zna pa nek se pripazimortishaaa:malo se zezala.. pa napravila *. . .:E pa sto ga je tu napravilamortishaaa:c c c.. pa mora i ona da ima neke svoje propuste :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
E pa nek vam je sa srecom!mortishaaa:eh.. dok to bude docekala... . .:Pa za sledeci put neka zna pa nek se pripazimortishaaa:malo se zezala.. pa napravila *. . .:E pa sto ga je tu napravilamortishaaa:c c c.. pa mora i ona da ima neke svoje propuste :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
ma pomocicu joj ja :wink:
A OCES TI DA NAM POMOGNES?? :?. . .:E pa nek vam je sa srecom!mortishaaa:eh.. dok to bude docekala... . .:Pa za sledeci put neka zna pa nek se pripazimortishaaa:malo se zezala.. pa napravila *. . .:E pa sto ga je tu napravilamortishaaa:c c c.. pa mora i ona da ima neke svoje propuste :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
ma pomocicu joj ja :wink:
mortishaaa:A OCES TI DA NAM POMOGNES?? :?
doooooobro.. nista se ne mora, ja racunam ti si dobar decko, pa hoces. . .:mortishaaa:A OCES TI DA NAM POMOGNES?? :?
Pa kao moram onda hocu. . .

Dobro aj pomocicu vam. Samo mi reci kako. Ali mogu li da zadrzim svog klona?mortishaaa:doooooobro.. nista se ne mora, ja racunam ti si dobar decko, pa hoces. . .:mortishaaa:A OCES TI DA NAM POMOGNES?? :?
Pa kao moram onda hocu. . .![]()
![]()

e pa vidis u tome je stvar.. ti treba da se njega odreknes. . .:Dobro aj pomocicu vam. Samo mi reci kako. Ali mogu li da zadrzim svog klona?mortishaaa:doooooobro.. nista se ne mora, ja racunam ti si dobar decko, pa hoces. . .:mortishaaa:A OCES TI DA NAM POMOGNES?? :?
Pa kao moram onda hocu. . .![]()
![]()
![]()
ops:mortishaaa:
ops: vazi.. ali ja se taman nadala da cemo danas pricatiKeeper:mortishaaa:
evo primam. debosi iz euneta me opet nisu ulogovali (mozda ce za sat vremena) ...... tako da ne mogu da ostajem jer sam na 041![]()
![]()
![]()
ako me uloguju odgovoricu ti na mail ako ne, onda cu ti sutra pisati i mozemo uvece ovde doci?![]()
vagi li?ops:
![]()

ops: vazi ljubavi...Keeper:e, seceru, ja cu ti poslati porukicu da dodjes ili ne dodjes oko 22 h .......... ako me uloguju ... vazi?
i ja sam hteo da prichamo .......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
al sta da mu radis ........
imam puno posla, a spavao sam sinoc dva sata, 12 sati bio u NS-u ........ al doci cu ako me uloguju javicu ti
OK
idem ja sad da chitam mailops:
c c c c c .........
hehe
cmok
ops: nadam se da ce te ulogovati
ops:a moze li neko drugi da bude primer? Meni moj klon jako trebamortishaaa:e pa vidis u tome je stvar.. ti treba da se njega odreknesi drugima time das primer :wink:
neeeeeeee.. ti si vec pristao.. nema povlacenja. . .:a moze li neko drugi da bude primer? Meni moj klon jako trebamortishaaa:e pa vidis u tome je stvar.. ti treba da se njega odreknesi drugima time das primer :wink:
![]()

Dobro ajd odrecu ga se. . . Da ga bar nisam narucivao. . .mortishaaa:neeeeeeee.. ti si vec pristao.. nema povlacenja. . .:a moze li neko drugi da bude primer? Meni moj klon jako trebamortishaaa:e pa vidis u tome je stvar.. ti treba da se njega odreknesi drugima time das primer :wink:
![]()
![]()
ih... . .:Dobro ajd odrecu ga se. . . Da ga bar nisam narucivao. . .mortishaaa:neeeeeeee.. ti si vec pristao.. nema povlacenja. . .:a moze li neko drugi da bude primer? Meni moj klon jako trebamortishaaa:e pa vidis u tome je stvar.. ti treba da se njega odreknesi drugima time das primer :wink:
![]()
![]()
steta.. izbrisi narudzbinu 8)

Ma ja vec platio. . .mortishaaa:ih... . .:Dobro ajd odrecu ga se. . . Da ga bar nisam narucivao. . .mortishaaa:neeeeeeee.. ti si vec pristao.. nema povlacenja. . .:a moze li neko drugi da bude primer? Meni moj klon jako trebamortishaaa:e pa vidis u tome je stvar.. ti treba da se njega odreknesi drugima time das primer :wink:
![]()
![]()
![]()
ali znala sam da u tebi lezi jedan dobar decko.. c c c..![]()
![]()
![]()
a ti to hoces da ja sad kazem.. ma ajde zadrzi ga.. :wink: e pa nece moci :wink: trazi povracaj novca :wink:. . .:Ma ja vec platio. . .mortishaaa:ih... . .:Dobro ajd odrecu ga se. . . Da ga bar nisam narucivao. . .mortishaaa:neeeeeeee.. ti si vec pristao.. nema povlacenja. . .:a moze li neko drugi da bude primer? Meni moj klon jako trebamortishaaa:e pa vidis u tome je stvar.. ti treba da se njega odreknesi drugima time das primer :wink:
![]()
![]()
![]()
ali znala sam da u tebi lezi jedan dobar decko.. c c c..![]()
![]()
![]()