E Mail

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam ko je tvorac, ali ovo je distributer :

www.contact.co.yu
contact@beotel.yu

A TI, moderatore bi mog'o da radis i NESTO drugo OSIM da postrojavas ljude kao da si KAPO u logoru i da zakljucavas teme BEZ razloga.

PRE SVEGA, ovo je recnik iz VASE reklame, i od banera, iliti linka, VI dobijate pare, i NE MOZES tako da se ponasas.

P.S. Poslacu ti ovo i na PP, za slucaj da i ovu temu zakljuca !

prvo moderatori ne dobijaju pare
drugo tema poruke uopste nije informativna
trece poruka nije informativna niti pruza informacije o tome sta onaj koji je postavio hoce...

NISAM ni tvrdio da moderatori dobijaju pare, niti sam to mislio, ali FIRMA tj. Krstarica SVAKAKO dobija I TO MNOGO !!!! Mozda to NEKIMA nije jasno.

Protiv tebe, porucnice, nemam nista. Ti si COOL, IMAS ZNANJE i POMAZES !!!

SLAZEM se da naslov NIJE bio bas najbolje formulisan, ali mi se ne svidja Dejanov odgovor.
NE SAMO OVAJ, nego covek OCIGLEDNO ima nekih problema u zadnje vreme. SKLONITE ga da se malo izduva. ( mogu da navedem DOSTA njegovih ispada )

Niste SAMO VI moderatori Bogom dani da odrzavate ovaj forum.

VAZAN deo foruma su i clanovi, bez NAS, foruma N E M A.

A forum postoji da jedni drugima POMOGNEMO, a ne da O D M O G M N E M O !!!

Ja ovo dobronamerno....A VI banujte, to je NAJLAKSE.....

pa zbog toga sigurno nece niko da ga banuje :) , ali nece dobiti ni odgovor koji mu treba...
zamisli da ja sad dodjem i pitam "jel ima neko mail od tvoraca programa za obradu slika"...to ne znaci nista, ako hoces dobar odgovor, treba da lepo formulises pitanje...u konkretnom slucaju da das neku dodatnu informaciju, kao ovo sto si ti rekao (da je sa krstarice) i slicno....
poenta je da ljudi sami sebi odmazu kada postavljaju poruke kao bogida....

:)
ma nije ovo neka svadja ili sta ja znam, nego jednostavno ukazujem svima koji citaju ovo na najcesci problem pri postavljanju tema....naravno, uvek ima likova koji ce da troluju ili spamuju, ali to je druga prica...

Unapredjujem te u kapetana. Odsad si za mene Hauptmann

Ili, ako cemo tacnije : Hauptsturmfuhrer

75px-SSCaptptch.gif

95px-SSCptBrds.jpg

:twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back