stariselagano
Početnik
- Poruka
- 37
Da li neko zna kako se konfigurise sony ericsson za slanje mail-ova!!!
wampir:Hm zanimljivo... Ako ti treba pomoc,onda nama pomogni da ti pomognemo,tj napisi za kog provajdera ti trebaju podesavanja za email!
wampir:E sad isti taj mondo mail mozete koristiti i direktno u mail klijentu iako u telekomu kazu da nemoze!
Tj nece da daju pop3 i smtp server,a on je 198.178.38.26
A koga zanima slanje email da stigne kao mms ili sms poruka na broj,cime sa fakticki dobija besplatan sms,tj sms po ceni od 12 para neka me kontaktira na wamirbre@gmail.com
Tesko ce to da moze sa infraredom.stariselagano:Konkretno: posto necu da dajem pare za infa red, pokusavam da slicice iz tel. prebacim na moj mail i lepo ih vidim, al, djavola.
Pa nisam ni mislila da infra red-om saljem mail!!!virked:Tesko ce to da moze sa infraredom.
Tetka opusti se malo,mnogo si nervozna.stariselagano:Pa nisam ni mislila da infra red-om saljem mail!!!
U ostalom, ko te zvao! Pitala sam za objasnjenje jer na ovom forumu ocekujem eksperte iz oblasti mobilne telefonije, a ne tebe!!!
wampir:hm pa nisi lepo definisala svoje pitanje,mislio sam da hoces podesavanja za email clijent u telefonu..
Ako hoces slicice i ostalo da saljes sa kompa na fon idi na wapmail.gala.net i registruj se.
Onda sa kompa posalji sta hoces na tu novu email adresu. Uloguj se sa fonom u gala inbox i mocices da downloadujes priloge.
Ako hoces sa fona na komp da saljes onda se registruj za mondo mail ( posaljes sms poruku na 770 u kojoj pise mail lozinka) i tvoj username ce da bude 064tvoj broj a password rec koju upises umesto luzinka
Nakon toga udjes u podesavanja za email u telefonu upises lozinku i pass za smtp i pop3 server ukucas 195.178.38.26 za profil povezivanja izaberes profil koji koristis za konekciju na wap (ako nisi nista dirala taj profil ce se zvati gprs-novo) i to je uglavnom to.
Nakon toga udjes u folder gde su slicice ili melodije izaberes sta hoces da posaljes i kliknes na send via email i posaljes na email koji koristi na kompu. Ako nemas nijean za komp,mada najverovatnije imas posto si clan foruma idi na yahoo.com i besplatno se registruj.
slanje slicica i melodija iz telefona se naplacuje u zavisnosti od velecine,sto znaci da nema fixnu cenu kao sto je u pitanju sa sms i mms porukama..
Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj..
wampir:ne treba da ides na mondo mail uopste,sve se radi u telefonu u podesavanjima za email poruke. znaci udjes u meni za poruke i tu negde nadjes podesavanja za email.