e?dosadio/la si mi!

i da li ga/je volite. da li vam je stalo do njega/nje.da li ste tim ili solisti.svako za sebe.mnogo toga.a sve u jednom.da li se volite il' ne.

a ako mene pitas za moj status :rotf:.......eeeeeeeeee.........to je vec jako licno pitanje,a forum je javno mesto ;)

:P

:rotf:

imala bih odgovor u svakom slucaju ovakav il onakav :rotf:

svingeraj,sex shop...romanticni vikendi..putovanja sto da ne

Svingeraj,ne znam,ali kažu da krv proključa,nisam probao....
Sex shop,ne verujem.Prevaziđeno,budalaštine i bacanje novca.
Zar baš mora lisicama ?
Može i kanapom za veš ili učkurom iz gaća.

Vikendi,putovanja,krstarenja brodom...eeee,za to svaka čast !
Posle lepe večere. I mirisa mora,na palubi obasjanoj mesečinom....
Kad se dogegate do kabine,ne pitaj....

((Dok mi kita "dizijak",jebbo afrodizijak !))

Poslednja izmena:
sta bi kazali da vam bracni drug kaze ---> dosadio/la si mi! jer je sve predvidljivo, znam kako dises, prdish svaki tvoj pokret znam

pih!

baksuza u kutji

sta bi ste rekli?

Кад би ми рекла "знам ово, знам оно, знам како дишеш" бла бла.. Ја бих јој рекао "али не знаш само једну ствар... Колико мене боли ку*ац за све то" ..

Ma kakvi...Kad ti muz postane dosadan,u stvari ti je postao dosadan zajednicki zivot s'muskarcem i treba ti malo prostora(vise nego sto imas) za izlaske,drugarice,samocu...neki novi muskarac je na zadnjem mestu :lol:

@hirajgo: Tako je, ali opet je negde bitno da kada proklizavas na putu,
ipak da te zadrzi bankina kako ne bi odleteo u nepovrat.

pa sta znam dodajes minuse u vezu ipak, sve ostalo je mazanje
ili onda relativizujes vezu i zabole te sta ce biti. a ovaj ako te shutira opet nije izgovor
jedino ako te bas zabole sta ce biti ok
ali mislim danas se svi kresu sa svima i ne znaju ni sa kim se kresu koliko je sve brzo i dostupno

Zasto?Zena koja hoce da vara svog muza uradice to iz svakog drugog razloga ali nece iz dosade.Zaboravljas da je vecina zena sklona emotivnom vezivanju te da seks povezuje s'emocijama a emocije ne nastaju iz dosade.Retko koja ce prevariti muza s'nekim samo i iskljucivo zato sto joj je s'njim dosadno.

je l bi bilo strashno da zene oce prljavi seh i gde je sve to provereno

pa sta znam dodajes minuse u vezu ipak, sve ostalo je mazanje
ili onda relativizujes vezu i zabole te sta ce biti. a ovaj ako te shutira opet nije izgovor
jedino ako te bas zabole sta ce biti ok
ali mislim danas se svi kresu sa svima i ne znaju ni sa kim se kresu koliko je sve brzo i dostupno

Sve je to tacno, verovatno da ja niosam bas merodavan da pricam o cistoci veze,
ali opet, sa druge strane... nekako sam srce i dusu odvjio od ovozemaljskog :lol:

Sve je to tacno, verovatno da ja niosam bas merodavan da pricam o cistoci veze,
ali opet, sa druge strane... nekako sam srce i dusu odvjio od ovozemaljskog :lol:

ma samo logicki pricam ne u smislu moralisanja to ne
nego kao veza je ipak nesto sto ima neku istoriju nesto onako lichno i jedino se pitas hoces li to da ti ostane ili neces
mada ok ljudi vole tako da smanje znacaj neceg da im bude valjda lakse

Back