E daj nislijo sidji na zemlju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mmm.com.mk

Zainteresovan član
Poruka
139
Nemoj da zakljucavas temu dok ne kazem sve sto imam...
Vec sam instalirala sve to i pustila i nema nista covece.Nista ne nalaze ni jedan ni drugi.
Aj sad budi pametan...

>>Kad bi malo vise citao topice drugih, ne bi poludeo. Ti si jedno 5000-ti koji ima isti problem. Instaliraj Ad Aware i/ili SpyBot i ocisti gada. <<

>>Imam jedan veliiiiki problem. Surfajuci po netu verovatno se zakacio neki dosadan program koji mi svaki dan menja home page u www.my-search.cc i koji mi svaki put kad nesto trazim na google, sve linkove prebacuje na www.home-search.cc ili nesto slicno sa domenom ***.cc. Trazila sam svuda po imenima, nigde nista! Trazila sam u add &remove, nista... Dajte ljudi pomozite inace cu da poludim od njih!<<

Zdravo,

Prvo, nisam ja ovde vlast pa da ti zakljucavam teme. Drugo, nisi ni navela sta si sve radila, ja ne mogu da gledam u pasulj da li si snekirala masinu na spyware ili ne.
Otvori regedit sa run konzole i potrazi vrednost home-search.cc da vidis da li ga ima i za koji program, pa onda nadji taj program i obrisi ga, najbolje iz safe moda, i naravno obrisi taj key u registru.
A pre toga apdejtuj antivirus pa skeniraj sistem s njim ako vec nisi.
I ubuduce koristi lepo operu kao sav normalan svet i neces da imas tih problema.

1.Ti nisi jedina na ovom forumu i nemoj misliti da se svet vrti oko tebe, pa da svi po ko zna koji put moramo da lsusamo jedno te isto.
2.Tvoju temu nije zakljucao Pjer_Nis, vec ja, sto bi shvatila prostim zakljucivanjem da si samo pogledala dbos trane i videla ko ima pravo moderatora na ovom podforumu.
3.I konacno o tom tvom problemu:
1)promasila si forum
2)o tom tvom istom problemu je vec n puta bilo reci i ako bi mi sve to pisali svakom pojedinacno, bolje bi bilo da odem na Chat i znamo da je sve sto napisemo videla jedna osoba.

Stoga trazilicu u ruke i ne pravi se puno pametna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back