O, konacno da post neko shvati kako treba!
Bravo "malo parce pizze", ti u par recenica rece ono sto ja pokusavam od juce!
poz
poz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O, konacno da post neko shvati kako treba!
poz

U najmanju ruku, tako nam je.
Jel onom 1. treba da bude krivo sto su bodovi nastelovani za 20-ak ljudi, kad je vec imalo mesta na budzetu i kad on nikako nije time ugrozen? Ne razumem...
Pa mi sada recite da je u ovolikoj meri razvijen takmicarski duh za ocene kod deteta zdravo vaspitanje? 
Lepo si mu rekao. Tvoj sin će imati znanje koje Petko neće imati. I to će mu pre ili kasnije koristiti. Prosto.Moj sin je vredno radio, i kada bi pitao zasto ne moze u park kao Petko, odgovarao sam da ce mu se ta zrtva isplatiti.
Juce su cetvrtaci dobili djacke knjizice.
Cele godine je moj sin vredno ucio. Dobijao je nekakve cetvorke, sto je sjajno s obzirom na strogocu ocenjivanja. Cele godine je bio medju boljim ucenicima. Petice su kod Branke bile retkost.
Cele godine je Petko dobijao keceve. Vise je voleo fudbal i decje igre u parku nego domace zadatke. Zato je stalno dobijao jedinice. Nikada domaci, nikada procitana lekcija.
Moj sin je vredno radio, i kada bi pitao zasto ne moze u park kao Petko, odgovarao sam da ce mu se ta zrtva isplatiti. Naporan rad je iz dana u dan davao rezultate, i razlika izmedju njegovih i Petkovih ocena bila je ogromna.
Dosao je kraj godine, moj sin je dobio vrlo zasluzen 4.38 vrlodobar uspeh. Sada ce preko raspusta da uziva u fudbalu sa Petkom.
A Petko? Uciteljica je, pokusavajuci da digne prosek svom razredu, nagradila nerad. Najlosiji ucenik u razredu bio je vrlodobar, 3.52.
Sada me sin pita zasto je cele godine ucio, a ja ne smem da ga pogledam u oci.
Znate li, mozda, vi?

Cilj ucenja u osnovnoj skoli je da se steknu radne navike!
A tek mnog kasnije se uci za znanje.
Pufer-ove slike uopste nisu duhovite!
Uzgred, onaj mlad covek na donjoj slici je fizicki isti kao moj sin kada ide na posao... a ucio je itekako i isplatilo mu se itekako!
ni ja...slusam na casu...kuci uradim domaci ocas posla...i na igranje!
a bila sam odlikas...
sta ta deca toliko uce u osnovnoj skoli nije mi jasno...
josh je danas smanjeno gradivo
ne znam u kakve ste vi osnovne skole islini ja...slusam na casu...kuci uradim domaci ocas posla...i na igranje!
a bila sam odlikas...
sta ta deca toliko uce u osnovnoj skoli nije mi jasno...
ja se ne slazem...mislim da je to bila jedna najnormalnija skola u kojoj je bilo, kao i u svakoj, i "laksih" i "tezih" nastavnika...niti sam, kasnije u gimnaziji, nesto primetila da medju djacima u pogledu stecenog znanja u osnovnoj postoje bogzna kakve razlike...uspeh na prijemnom ne govori mnogo o školi, to valjda znaš
možda je tvoja škola neka od lakših, ili si je završila ranije, pa je došlo do smene nastavnika.
u svakom slučaju imam priliku da vidim šta oni uče, glupo je reći da je lako za njihov uzrast .
mislim naravno da je lako tebi i meni kada imamo 10ak godina više od njih![]()
a i kada bi bilo samo kreativnije, to nije lakse?
*smjli-koji-podize-obrvu*
ma jesam u materiji i te kakona koje god gradivo da se osvrnes deluje tesko, pogotovo kada nisi u materiji...bilo da je u pitanju osnovna, srednja ili faks...
ali ja sam i starija! hehp.s.a mozda ti nisi slusala na casu? hehe
U nekim predmetima jeste, a u nekim ta kreativnost samo zbunjuje decu.![]()
![]()