Џозеф Бајден: Поносан сам што сам прва црнкиња која се као потпредседник налази у служби са председником црнцем

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Амерички председник Џо Бајден не престаје да шокира јавност.

05%20%D0%91%D0%B0%D1%98%D0%B4%D0%B5%D0%BD.jpg

https://www.danas.rs/svet/novi-bajdenov-gaf-ponosan-sam-sto-sam-sluzio-kao-prva-crna-zena-video/

Наиме, на друштвеним мрежама објављен је снимак на којем Џо Бајден говори да је поносан што је прва црна жена која служи првом црном председнику.

Подсећамо, након катастрофе на дебати против Доналда Трампа, велики број демократа је постало скептично да Бајден може да победи или служи други мандат као председник САД.

Међутим, његови чланови породице му дају подршку и уверавају да је Бајден и те како способан, и да је лош перформанс у дебати грешка људи који су га за исту спремали.

https://www.rtv.rs/sr_ci/svet/bajde...bio-prva-crnkinja-potpredsednica_1552469.html

Poslednja izmena:

Наиме, на друштвеним мрежама објављен је снимак на којем Џо Бајден говори да је поносан што је прва црна жена која служи првом црном председнику.

Подсећамо, након катастрофе на дебати против Доналда Трампа, велики број демократа је постало скептично да Бајден може да победи или служи други мандат као председник САД.

Међутим, његови чланови породице му дају подршку и уверавају да је Бајден и те како способан, и да је лош перформанс у дебати грешка људи који су га за исту спремали.

(Б92)
Ови су прејебали и Калигулу. Више се неће као сликовити пад империје помињати коњ постављен за сенатора него излапотина која је доведена за предсједника очигледном крађом гласова. Покој им грешним душама. :pop:

Gledao sam davno onaj film "Idiocracy".
Bilo je duhovito.
Da sam samo mogao da pretpostavim kako će tek stvarnost da bude duhovita... :kafa:
Јбг, тако то иде... Некад смо се смијали форама из ТЛН, сад то имамо у сваком Дневнику... :mrgreen:

Јбг, тако то иде... Некад смо се смијали форама из ТЛН, сад то имамо у сваком Дневнику... :lol:
U Švedskoj nemiri......zdravo.....

Gledao sam davno onaj film "Idiocracy".
Bilo je duhovito.
Da sam samo mogao da pretpostavim kako će tek stvarnost da bude duhovita... :kafa:
Pre par dana sam čuo nešto novo o tom filmu.
Zbog malog budžeta, a da bi prikazali uniformisanost u "budućnosti", angažovali su jeftinog proizvođača obuće.
Da li znate koga?
CROCS
18864962_1200_A.jpg

Samo, nisu ni one više jeftine :)

https://www.danas.rs/svet/novi-bajdenov-gaf-ponosan-sam-sto-sam-sluzio-kao-prva-crna-zena-video/

https://www.rtv.rs/sr_ci/svet/bajde...bio-prva-crnkinja-potpredsednica_1552469.html

Kakvu budalu vi podrzavate moj Smorisha cccc

Pa Putin je za ovog debila Nikola Tesla licno.

Da li je neko od vas citao pripovetku Vodja od Radoja Domanovica? U Toj fantasticnoj duhovitoj prici , srpski seljaci slede slepog vodju. Nezadovoljni su zivotom na srpskoj zemlji, veruju da ih bolji zivot ceka negde u inostranstvu preko i biraju slepog vodju da ih vodi do te zemlje. U medjuvremenu svi ginu, propadaju , i tek na kraju nekolicina prezivelih skapira da svo vreme slede slepca.

Evo ga slepac.

Tu pred vama.

Vas vodja @Sizif

Ne branim Bajdena, čak ga i ne podnosim zbog njegove izjave o bombardovanju Beograda, ali ovo je očito glas generisan uz pomoć veštačke inteligencije.
Gostovao je u radio emisiji, nije AI. Uostalom, odgledaj celu debatu na CNN jutjub kanalu, isti CNN je tvrdio isto da su montaže u pitanju, pa da li je debata montaža CNN-a?
Elem, tokom debate je izjavio da u njegovom mandatu nije poginuo ni jedan američki vojnik. Prisustvovao je dolasku 13 tela iz Avganistana (čuveno gledanje u sat, tvrdili su i da je to montaža), stradali prilikom izvlačenja, dvoje ili troje iz Jemena i još dvoje ili troje isto negde sa istoka, ukupno 18 vojnika "u njegovoj smeni" u kojoj po njegovim rečima nije poginuo ni jedan.
Hajde da kažemo da je omašio, a ne slagao cifre za insulin, osiguranje...

Gostovao je u radio emisiji, nije AI. Uostalom, odgledaj celu debatu na CNN jutjub kanalu, isti CNN je tvrdio isto da su montaže u pitanju, pa da li je debata montaža CNN-a?
Elem, tokom debate je izjavio da u njegovom mandatu nije poginuo ni jedan američki vojnik. Prisustvovao je dolasku 13 tela iz Avganistana (čuveno gledanje u sat, tvrdili su i da je to montaža), stradali prilikom izvlačenja, dvoje ili troje iz Jemena i još dvoje ili troje isto negde sa istoka, ukupno 18 vojnika "u njegovoj smeni" u kojoj po njegovim rečima nije poginuo ni jedan.
Hajde da kažemo da je omašio, a ne slagao cifre za insulin, osiguranje...
Meni zvuči kao AI. Ako imaš link radio emisije, ili neko drugi, nek mi pošalje.

Трумп ништа мање не прави лапсуса као такође старац. Пун је интернет смешних Трумпових гафова по том питању. Али се то овде не преноси.

Back