глупост, сорош је нациста био за време рата, прави хитлерјугенд, побегао у јуесеј после ратаTo su nazi laži.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
глупост, сорош је нациста био за време рата, прави хитлерјугенд, побегао у јуесеј после ратаTo su nazi laži.
Nije, on je zapravo žrtva nacističkog progona.глупост, сорош је нациста био за време рата, прави хитлерјугенд, побегао у јуесеј после рата
глупост, сорош је нациста био за време рата, прави хитлерјугенд, побегао у јуесеј после рата
Pobrinuo se za jevrejsko zlato, Bajo moj, da se ne baci.
побринуо се али на тај начин што је присвојио злато оних јевреја који су завршили у концлогорима, њега нацисти нису дирали
па наравно да су га штитили, шта мислиш ко? не заборави операцију спајалица, цела јуесеј је била пуна нацошаDobro za naciste, ali neko ga je posle u SAD štitio, a ovaj je obavljao poslove !
Danas nikom ne treba ni on, ni njegov kapital, ni otvoreno društvo !
Osim Vučiću !
Ne, on je morao bežati od nacista, jer je jevrejinom.глупост, сорош је нациста био за време рата, прави хитлерјугенд, побегао у јуесеј после рата
Kakav uličarski rečnik.
Drugo, ko kaže da ja verujem u sve što piše u tom članku?
Strašno je smešno videti šta ste sve spremni da izmislite da biste pretpostavke uklopili u agendu.
Tuga...
pravoslavni srbi. ne misliš valjda na katoličke srbe. za jevreje nisam siguran na šta misli. valjda misli na istinske vernike.који Срби и који Јевреји ?
On je ekspert za demokratijuhebe mi se za desničare. soroš je govedo koje bi da parama profiliše svet i tudji život prema svojim zabludama.
Titoisti su gori.Milion puta sam rekao , oprezno sa Sorisevcima i ovim lažnim patriotama koji ne podnose Sorosa...
Ne zna se ko je gori po Srbiju.
banovali te jaguarka? zabadava demokratija ako nisi slobodna u glavi. ako nisi znala život je individualna pojava a ne demokratski skok ovaca s litice za kojekakim sorošima ovoga sveta,On je ekspert za demokratiju
To je nama od interesa, jer želimo da postanemo slobodniji
On je rekao, a ja se slažem:banovali te jaguarka? zabadava demokratija ako nisi slobodna u glavi.
ne može ti slobodu doneti drugi. posebno ne lopurda koji je pare stekao varajući druge. i koji još pri tome kupuje ovdašnje prosjake da propagiraju za njega.
Zlodela imaš i danas i bez ratova i bez sukoba...Razlika izmedju nacoša i komuna je samo u tome što prvi mrze bogate Jevreje a drugi mrze sve bogate ljude. I na kraju i jedni i drugi krenu u pljačku pa se onda pobiju medjusobno. Toliko ih je stradalo u ratovima do sada da su praktično manjina u svakoj zemlji i jedni i drugi i ostalo im je samo da laju i kmeče jer većinu teško da će dobiti ikada. Jedino ako nastane kolektivna amnezija čovečanstva na njihova višedecenijska zlodela.
ајд просветли нас...On je rekao, a ja se slažem:
"Postoji 2 tipa zemalja: one gde vlada služi građanima; i one gde građani služe vladi."
Jasno je u koji tip spada SSSR Vučićlend
Sta je tebi bitno? Da se najedes i posle fino zahrces jedno sat vremenaSoroš je počinio jedan zločin, a to je špekulantski napad na funtu na Crnu Sredu.
Ovo ostalo što je radio nije mnogo bitno.