Džordž Soros: Zašto se desničari plaše poznatog milijardera?

Da li je DŽ. Soros zaista zaslužio svoju lošu reputaciju?

• Ne, medijska hajka se otela kontroli, on je običan biznismen i filantrop

• Da, apsolutno, on je oličenje svog zla na ovom svetu

• Ni tamo ni ovamo, nešto je istina što pričaju, ali ne sve

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Milion puta sam rekao , oprezno sa Sorisevcima i ovim lažnim patriotama koji ne podnose Sorosa...
Ne zna se ko je gori po Srbiju.

Mogu delimično da se složim, jer neoliberali i neokonzervativci, nemaju istu snagu, iako postoje kao dvostruki ipostasi.

Npr: Na tv-u je veliki srpski patriota, a kada uvozi i trguje onda je neoliberal. Zamisli njegovog partnera Šćipetara, istog takvog. Divota

Зар то није иста страна против традиционализма и монархизма, без обзира што је у једном тренутку Милошевић послао у Будимпешту убицу да ликвидира Сороша ?

Није му овај то много замерио, јер има удео кривице.
Ovo ti je pricao drug tvog kuma?

Smeta ti što sam preneo članak sa BBC-ja? Super. Podsetiću te kad ti preneseš sledeći članak.

па јел си ти толико ебено усран када верујеш у небулозе које си навео. Како то мислиш да један човек то све може да ради другим државама а да му оне након тога не скину главу. На којим си дрогама ако верујеш у те лажи.
Чуј, један човек прави срања и нико му ништа не може.
Јел ти није пало на памет да неко други стоји иза њега, не други него нека друга држава ......аааааааа

па јел си ти толико ебено усран када верујеш у небулозе које си навео.
Kakav uličarski rečnik. :roll:

Drugo, ko kaže da ja verujem u sve što piše u tom članku?

Strašno je smešno videti šta ste sve spremni da izmislite da biste pretpostavke uklopili u agendu.

Tuga...

Soros aktivno radi na razaranju citavog niza evropskih drzava narocito istocno evropskih na menjanju njihovog nacionalnog identiteta, razara ih iznutra, i posle se pita sto ga niko nigde ne voli.

Soros promovise doseljavanje muslimana sa bliskog istoka u Evropu sa ciljem nestanka modernih evropskih nacija.

Soros je sponzor i organizator svakog puca u svetu u zadnjih 25 godina.

Jednostavno on je eksponent CIA i NATO-a zaduzen za te prljave operacije.

Preko njegovih organizacija ide transfer novca izdajnicima sopstvenih naroda ....

Jedina stvar koja je sigurno tačna u vezi njega, to je da je 1992-ge zaljuljao brod Englezima i obogatio se... ako neko treba da ga mrzi, to su valjda oni.

Međutim, ovde kod nas sve obrnuto.
Tačno.

GS je špekulant i verovatno mutan lik,

Ali je iskorišćen kao sinonim za Antisemitizam.

Naime nacisti danas koriste termine Cionista i Soros da bi širili svoj jed.

Soros aktivno radi na razaranju citavog niza evropskih drzava narocito istocno evropskih na menjanju njihovog nacionalnog identiteta, razara ih iznutra, i posle se pita sto ga niko nigde ne voli.

Soros promovise doseljavanje muslimana sa bliskog istoka u Evropu sa ciljem nestanka modernih evropskih nacija.

Soros je sponzor i organizator svakog puca u svetu u zadnjih 25 godina.

Jednostavno on je eksponent CIA i NATO-a zaduzen za te prljave operacije.

Preko njegovih organizacija ide transfer novca izdajnicima sopstvenih naroda ....

Imao je ogromnu podršku kao božanstvo, sada ga proganjaju kao zver ...

Šta sa tim čovek da zaključi ?

Nije više potreban

Tačno.

GS je špekulant i verovatno mutan lik,

Ali je iskorišćen kao sinonim za Antisemitizam.

Naime nacisti danas koriste termine Cionista i Soros da bi širili svoj jed.
Ne mislim čak ni da je mutnim likom.

Imala sam običaj da gledam njegove intervjue tamo 2005.

Deluje mi kao Duša od čoveka.

Soros je običan biznismen i filantrop.

Hajka na njega je produkt čistog antisemitizma.
па сорош тј шварц није омиљен ни у израелу, какав антисемитизам кад се зна да је шварц потказивао друге јевреје за време рата

па сорош тј шварц није омиљен ни у израелу, какав антисемитизам кад се зна да је шварц потказивао друге јевреје за време рата

Te što je lako uceniti za nedela (kao našeg Vučića), moraju da odrade poslove, pa onda idu u grob ...

Ali izgleda da je došlo do kraja !

Back