Džordž Soros: Zašto se desničari plaše poznatog milijardera?

Da li je DŽ. Soros zaista zaslužio svoju lošu reputaciju?

• Ne, medijska hajka se otela kontroli, on je običan biznismen i filantrop

• Da, apsolutno, on je oličenje svog zla na ovom svetu

• Ni tamo ni ovamo, nešto je istina što pričaju, ali ne sve

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Otvoreno društvo znači da ne treba pretpostavljati unapred da neko ima bogom danu istinu.

Recimo kod nas niko ne sme da izrazi mišljenje da je Vesli Klark bolji od Svetog Save, jer bi bio anatemisan od plemena.

Otvoreno društvo znači da ne treba pretpostavljati unapred da neko ima bogom danu istinu sem odabranih :ok:

Otvoreno društvo znači da ne treba pretpostavljati unapred da neko ima bogom danu istinu sem odabranih :ok:

Све је то фолирање о отвореном друштву.

Све те Утопије имају магијске ритуале за масе, без обзира на науку, модерност, институције, медије,...

Све је то фолирање о отвореном друштву.

Све те Утопије имају магијске ритуале за масе, без обзира на науку, модерност, институције, медије,...

Naravno da je foliranje ali u jednom drugom smislu, sorošev fond jeste instrument u rukama jedne velike sile kojim se oblikuje njima društvvenoprihvatljiv kadar u osvajanju institucija i medijskog prostora.

Зар то није иста страна против традиционализма и монархизма, без обзира што је у једном тренутку Милошевић послао у Будимпешту убицу да ликвидира Сороша ?
Odakle ti, 'leba ti, te informacije? Znaš čak i koliko mu je ovaj tačno zamerio?
Hajde prosvetli me, kako si došao do tih informacija.

Naravno da je foliranje ali u jednom drugom smislu, sorošev fond jeste instrument u rukama jedne velike sile kojim se oblikuje njima društvvenoprihvatljiv kadar u osvajanju institucija i medijskog prostora.

Сорош је испушени карбуратор...

Нема више употребну катализаторску вредност

Odakle ti, 'leba ti, te informacije? Znaš čak i koliko mu je ovaj tačno zamerio?
Hajde prosvetli me, kako si došao do tih informacija.

Па то сви знају, где си ти живео 90тих?

Кратка народна памет !

Повукао је специјалца 9. или 10. дан, овај је лежао 7 дана у истој бусији у Будимпешти, добио је "мртвачке" ране.

Па то сви знају, где си ти живео 90тих?

Кратка народна памет !

Повукао је специјалца 9. или 10. дан, овај је лежао 7 дана у истој бусији у Будимпешти, добио је "мртвачке" ране.
Vidim ja da "svi znaju", kao što svi znaju da promaja ubija... ali reci mi koji je izvor te vesti, neki link, neko ime, nešto konkretnije od smoke and mirrors...

To je samo jasno tebi u tvom paranoičnom Univerzumu... pošto to nije ono što sam ja bilo kad rekao, ali jeste ono što si ti izmislio.

Međutim, ne mogu ti mnogo pomoći u tom smislu, moraš sam da isteraš zle duhove iz svoje glave.
лизни лихтићки, мож се и омрсиш...
предалеко ти је идол...
пријатни ти мокри снови.

Nećemo da se vredjamo Mistek, nije Vučić moj...
A niko ne zna šta mu je on poručio... Niko sem njih dvojice 🥴
poručio:fdlan:

Pazi da su Milošević, Soroš i Klinton lepo razgovarali dok su se malo pitali, možda bi i bilo nešto,

Ovako Vučić i Klinton, pa Vučić i Soroš izgledaju kao odbegli ludaci iz 19 veka koji hoće da poprave liberalizam Hobsa, Loka i Monteskjeovu tripartitnu podelu vlasti.

Kao oni su nešto, oni nešto popravljaju sad, a ispušene muštiklem, sa ovim našim pajacem kao ona koza na leđima - ma sve budale bre !

лизни лихтићки, мож се и омрсиш...
предалеко ти је идол...
пријатни ти мокри снови.
Gde si Gogi, majstore! :super:
Nema te bre sto godina... mislio sam da si digao sidro sa foruma. Nedostajao mi je tvoj haiku, moram priznati!
Drago mi je da te vidim ponovo, i dobro nam došao. :ok:

Back