Dzordz Kluni za Kosovo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice glupog komentara da niko normalan nece da podrzi Srbe zbog propagande.

Хтео сам да кажем, нико нормалан ко види такав имиџ какав је створен о нама, и какав и сами стварамо. Ту мислим на онај ранији, ратни имиџ. Није нагласак био на тим људима, него на лошем имиџу који нас је пратио, и који је био професионално одрађен.

Хтео сам да кажем, нико нормалан ко види такав имиџ какав је створен о нама, и какав и сами стварамо. Ту мислим на онај ранији, ратни имиџ. Није нагласак био на тим људима, него на лошем имиџу који нас је пратио, и који је био професионално одрађен.

Па ја баш о тој пропаганди сам ти и писао и јасно објаснио да само кретени су могли поверовати у антисрпску пропаганду. Било би добро да је стварно било истина што су јављали на западу, да је милошевић био Српски националиста, а он у ствари комуњара продана. Да је Шешељ имао власт од почетка, данас би Српска тробојка се још увек вијорила у Крајини, унпрофора не би било у Босни ни на Косову. Прочитај поново што сам писао.

Пази ти сад... Велики Тарантино, и дерпе Гир... А да је обрнуто, било би шмекер Гир и болесник/перверзњак Тарантино.

Глумци су то све, и још филмски. Не треба се превише примати. Треба се захвалити онима што подржавају, али не треба се заваравати да било ко од њих има 1% појма о ономе шта се овде заправо дешава.

А Белуши (обојица) и јесу пореклом из Албаније,
и то им не треба узимати за зло. Још би био већи фазон поменути им да је Белуш црногорска варијанта словенског имена Белош, и да имају своје "рођаке" по Београду, само што се презивају Белушевић.
Nisu iz Albanije nego iz Gnjilana koliko ja znam :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back