Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to onaj kluni što u "peacemaker"-u lovi i na kraju ubija srbskog teroristu sa nuklearnom bombom?
Да ли ће и Џорџ Клуни сада бити проглашен за непријатеља "прогресивне Србије", који ће одсад на помен његовог имена колутати очима и фрктати?
Јбт, неке ствари стварно не могу да сконтам. Овде ликови који су одавде, који знају шта се доле дешавало и који су се наслушали барем милион прича оданде, бране ту независност као зеницу ока, чак се солидаришу са Шиптарима у њиховој националној борби, и то не као неку несрећну неминовност, него то бране и образлажу, свађају се и мрзе оне који им не дају за право. А овај лик из пи*де материне, па још и глумац, нађе да троши своје време и енергију за нешто од чега нема никакве личне користи, и што му може донети само проблеме. И још се нађе на нашој ус*аној страни, иако смо изградили такав имиџ да свако нормалан од нас бежи.
Шта рећи, него свака част. Полазим од себе, никад не бих прстом мрднуо због неких покоља и прогона Американаца по Калифорнији или некој њиховој савезној држави, а ово је ипак баш леп гест.
E bas ste nezahvalni...Kluni pa Kluni a niko da spomene Seron Stoun...pa i ona je pokrenula kampanju sa kolegom Klunijem...a bolji su joj argumenti
Мука ми је од ових мајмуна што траже длаку у јајету
Замисли, Клуни глумио ту и ту
Па човек је рекао то што је рекао, заједно са Шерон Стоун...
Само Курвати и шифтари лају на њих и ови мајмуни овде поједини!
Него није ту крај, док шифтарско-усташку багру подржавају само Белуши (рођени шифтар) и онај дерпе Гир, уз нас су овако или онако, хтели не хтели, из принципа или не :
* Џорџ Клуни
* Шерон Стоун
* Квентин Тарантинo
* Том Хенкс
* Стивена Сигал
* Мајкла Мур
* Спајк Ли...
Наравно, нећемо да заборавимо ни великог Роберта де Нира који ће ових година да наврати у Србију тј. у село Чокот код Ниша где има пријатеље који су га спасили давних година када није био популаран
Jel moze neko ovoj ne upucjenoj osobi(meni) da objasni shta se deshava?Kakav Clooney+Kosovo=ne razume
Samo me jedno brine-Klunijev omiljeni kucni ljubimac je prase...nadam se da nece saznati za pokolj prasica koji se nedavno desio u Srbiji...:grin:
Мука ми је од ових мајмуна што траже длаку у јајету
Замисли, Клуни глумио ту и ту
Па човек је рекао то што је рекао, заједно са Шерон Стоун...
Само Курвати и шифтари лају на њих и ови мајмуни овде поједини!
Него није ту крај, док шифтарско-усташку багру подржавају само Белуши (рођени шифтар) и онај дерпе Гир, уз нас су овако или онако, хтели не хтели, из принципа или не :
* Џорџ Клуни
* Шерон Стоун
* Квентин Тарантинo
* Том Хенкс
* Стивена Сигал
* Мајкла Мур
* Спајк Ли...
Наравно, нећемо да заборавимо ни великог Роберта де Нира који ће ових година да наврати у Србију тј. у село Чокот код Ниша где има пријатеље који су га спасили давних година када није био популаран
Sivi sokole pogrešno si procijenio moj post.
htio sam na šaljiv način pokazat da George Clooney baš i nije neki karakter od čovjeka.
da je ne bi nikada snimio onakav film u kojemu se srbi predstavljaju poput Al-kaida terorista.
mislim, nije on bilo tko pa da ne može birati scenarije.
ali kako je netko već rekao i on je samo čovjek.
pozz