Džoni Štulić objavio album "Osveženje"

ambidekster65

Legenda
VIP
Poruka
71.023
fffg-850x550.png

Rock muzičar Branimir Džoni Štulić, koji je nedavno napunio 70. godina, objavio je na svojoj Facebook stranici novi album “Osveženje”.​

Muzičar koji više decenija živi i radi u Holandiji, otpevao je i odsvirao 15 pesama, koje su snimljene u očekivanoj svedenoj kućnoj produkciji, kao prethodnih nekoliko njegovih sličnih online izdanja.

Na Osveženju se nalaze, između ostalih, obrade “Plime” sarajevskih Indeksa i “Ane” zagrebačkih Srebrnih krila, a Štulić je ponovo snimio i pesmu “Kad fazani lete” sa istoimenog albuma njegovog benda Azra iz 1983.

Mnogi pratioci na Facebooku su jedva dočekali nešto novo iz Štulićeve “kuhinje”, ali bilo je i onih koji su imali loše komentare kritikujući “loš zvuk, produkciju…”.

337717875_241959681702679_7890670218857536968_n-235x235.jpg

to ba fejsu je samo za odabrane pratioce, ja ne mogu da udjem. Glup mu je potez, asocira me na Apple i njegova ograničenja.

Prošao bi mnogo bolje da je omogućio da se Azrine pesme vide na jutubu, i naravno sada ovo novo što je izbacio, mada verujem da je srranje jer neki komentari su u vezi očajne produkcije, a već sam nešto ranije čuo što je krš od kvaliteta.

Sve usvemu, propao je.

Back