Džoging ili brzo hodanje?

Stasha.Q

Not your system
VIP
Poruka
47.425
Kaku rekreaciju najviše voliš?

Bliži se lepše vreme, evo ja danas bila na Zemunskom keju, malo jedno, malo drugo, malo vežbe. Sunčano i lepo vreme.
(doduše, nervira me što su zagradili malo širi deo terena oko bivšeg hotela YU, užasni su)

Iako mnogi govore da je brzo hodanje bolje od trčkaranja, šta ti više odgovara?

Ili samo teretana?

Bliži se lepše vreme, evo ja danas bila na Zemunskom keju, malo jedno, malo drugo, malo vežbe. Sunčano i lepo vreme.
(doduše, nervira me što su zagradili malo širi deo terena oko bivšeg hotela YU, užasni su)

Ili samo teretana?
Pa uvek moras prvo brzi hod 10 tak min pa onda trčanje da bi se telo zarejalo pripremilo bla bla...Ali ja vise volim teretanu

Ili samo teretana?
Tegovi jedan dan ,drugi dan brzo hodanje ili bicikl ,ljeti plivanje i malo tegovi.

Pa korisno je i za mentalno i za fizičko zdravlje.

A i ono, trčim zato što mogu. Rešim taj krug oko Ade za 40 minuta, ima malo tu i nekog sportskoj naboja, ,,runner's high-a", osećaja slobode itd.

Ne šetam okolo sat i nešto, uštedim vreme, oznojim se, izbacim pivo iz sebe, istuširam se i idem dalje.

Mada, da, da imam živaca, možda bih i hodao. Sve u svoje vreme. Sa tim da neko ima 50 i oseća se kao da ima 30 i obrnuto. I ne mislim ništa loše, jednostavno drugačiji tipovi ličnosti. Sa tim da trčanje i hodanje nisu ultimativno merilo za to, ali, eto, u tom delu je neko više za akciju koja je bliža nekoj mladalačkoj energiji, a neko za to da šetka okolo, zagleda u svaki list itd.

Pa korisno je i za mentalno i za fizičko zdravlje.

A i ono, trčim zato što mogu. Rešim taj krug oko Ade za 40 minuta, ima malo tu i nekog sportskoj naboja, ,,runner's high-a", osećaja slobode itd.

Ne šetam okolo sat i nešto, uštedim vreme, oznojim se, izbacim pivo iz sebe, istuširam se i idem dalje.

Mada, da, da imam živaca, možda bih i hodao. Sve u svoje vreme. Sa tim da neko ima 50 i oseća se kao da ima 30 i obrnuto. I ne mislim ništa loše, jednostavno drugačiji tipovi ličnosti. Sa tim da trčanje i hodanje nisu ultimativno merilo za to, ali, eto, u tom delu je neko više za akciju koja je bliža nekom mladalačkoj energiji, a neko za to da šetka okolo, zagleda u svaki list itd.
A jel istina da lice pre ostari zbog onog drmusanja priliko trcanja?

Back