Džo Bajden pomilovao sina i 39 razbojnika

Bajden pomilovao 39 osoba i preinačio 1.500 kazni​

Pogledajte prilog 1657267

Odlazeći predsednik SAD Džozef Bajden objavio je danas da je pomiliovao 39 osoba i preinačio gotovo 1.500 kazni.
Bajden
je u saopštenju naveo da je pomilovao 39 osoba „koje su dokazale da su uspešno rehabilitovane“ i da je preinačio kazne za gotovo 1.500 osoba koje su izdržavale duge kazne zatvora.

Bajden je rekao da su SAD „izgrađene na mogućnosti i drugim šansama“ i dodao da mu je kao predsedniku „ogromna privilegija“ da iskaže milosrđe prema ljudima koji su pokazali da se kaju i da su rehabilitovani.

Početkom decembra Bajden je pomilovao svog sina Hantera, koji je čekao presudu u procesima za ilegalno držanje oružja i poresku utaju.

Bajden je rekao da će nastaviti da preispituje molbe za pomilovanje. On je pod pritiskom raznih grupa da pomiluje brojne grupe ljudi, uključujući one koji čekaju izvršenje smrtne kazne u saveznim zatvorima, pre nego što mu 20. januara istekne mandat.

https://n1info.rs/svet/bajden-pomilovao-39-osoba-i-preinacio-1-500-kazni/

Evo Američke demokrate upravo ćuru-ćuru,demokratski, legitimno, po zakonu i po običaju...
ili ih "ne zanima" ili "šta se tebe to tiče, ti znaš jel?" ili tvrde kako su to "deca komunizma a u njihovoj kući sve sami četnici i četnikuše još pre Turaka" fakin yea!
Čim se setio kako mu se sin zove krenuo u akciju, a pošto mu januar blizu, setio se na vreme.
Medjutim iste te Demokrate o Trampu znaju svaki detalj i tu nema lepršavo i lapidarno, preko konkretnog sledi i subjektivno uz neke analogije.
Što mi je poznat ovaj cirkus nešto kao da sam ga doživeo i doživljavam po Srbiji...
Samo mi se delimo na Demokrate i Radikale...

Inače mislim da je Microsoft Copilot - Pritajeni Demokrata
Sve što sam ga pitao u vezi demokrata i delovanja dobijao odgovore te ja generalizujem, te teorije zavere, te špekulacije...
Došlo mi da razlupam monitor...
Ali šta mi monitor kriv preći ću na Linux kao svi sa Windows 10 krševa
Onda pitam Demokratu Copilota - "koje su razlike izmedju Demokrata i Republikanaca?"
A dobijem odgovor da su Demokrate za oporezivanje prema bogatstvu a republikanci da svima bude na ravne časti.
Bajden izgleda uveo i treću mogućnost

Možda je Al Kapone pao zbog neplaćenog poreza ali ja i dalje tvrdim da je pao samo zato što nije bio Demokrata

Stojke
:D
jedan od ali babinih razbojnika je i taj kome spomenik dizes dok slazes krastavce i konzervirani grasak u maksiju.

Šta ti je demokratija....

:lol:

E to je problem oko kog se natežem sa mnogima ovde
Ispade da je demokratija privid poštovanja zakona jer čak i kad se sprovedu zakonske mere ili regulative a uvek ima način da se zaobidju
Ne samo ovo sa pomilovanjem nego za sve živo - Rusima stalno pooštravaju sankcije ali zato i dalje trguju medjusobno sa gasom.
Pa mi sad nije jasno jel ovi što su za demokratiju ne znaju za ovo ili su za demokratiju baš zato što im odgovara izbegavanja svake odgovornosti?

Poslednja izmena:

Bajden pomilovao 39 osoba i preinačio 1.500 kazni​

Pogledajte prilog 1657267

Odlazeći predsednik SAD Džozef Bajden objavio je danas da je pomiliovao 39 osoba i preinačio gotovo 1.500 kazni.
Bajden
je u saopštenju naveo da je pomilovao 39 osoba „koje su dokazale da su uspešno rehabilitovane“ i da je preinačio kazne za gotovo 1.500 osoba koje su izdržavale duge kazne zatvora.

Bajden je rekao da su SAD „izgrađene na mogućnosti i drugim šansama“ i dodao da mu je kao predsedniku „ogromna privilegija“ da iskaže milosrđe prema ljudima koji su pokazali da se kaju i da su rehabilitovani.

Početkom decembra Bajden je pomilovao svog sina Hantera, koji je čekao presudu u procesima za ilegalno držanje oružja i poresku utaju.

Bajden je rekao da će nastaviti da preispituje molbe za pomilovanje. On je pod pritiskom raznih grupa da pomiluje brojne grupe ljudi, uključujući one koji čekaju izvršenje smrtne kazne u saveznim zatvorima, pre nego što mu 20. januara istekne mandat.

https://n1info.rs/svet/bajden-pomilovao-39-osoba-i-preinacio-1-500-kazni/

Evo Američke demokrate upravo ćuru-ćuru,demokratski, legitimno, po zakonu i po običaju...
ili ih "ne zanima" ili "šta se tebe to tiče, ti znaš jel?" ili tvrde kako su to "deca komunizma a u njihovoj kući sve sami četnici i četnikuše još pre Turaka" fakin yea!
Čim se setio kako mu se sin zove krenuo u akciju, a pošto mu januar blizu, setio se na vreme.
Medjutim iste te Demokrate o Trampu znaju svaki detalj i tu nema lepršavo i lapidarno, preko konkretnog sledi i subjektivno uz neke analogije.
Što mi je poznat ovaj cirkus nešto kao da sam ga doživeo i doživljavam po Srbiji...
Samo mi se delimo na Demokrate i Radikale...

Inače mislim da je Microsoft Copilot - Pritajeni Demokrata
Sve što sam ga pitao u vezi demokrata i delovanja dobijao odgovore te ja generalizujem, te teorije zavere, te špekulacije...
Došlo mi da razlupam monitor...
Ali šta mi monitor kriv preći ću na Linux kao svi sa Windows 10 krševa
Onda pitam Demokratu Copilota - "koje su razlike izmedju Demokrata i Republikanaca?"
A dobijem odgovor da su Demokrate za oporezivanje prema bogatstvu a republikanci da svima bude na ravne časti.
Bajden izgleda uveo i treću mogućnost

Možda je Al Kapone pao zbog neplaćenog poreza ali ja i dalje tvrdim da je pao samo zato što nije bio Demokrata

Stojke
:D
A on je Ali Baba glavom i bradom a nema ni jedno ni drugo:hahaha:

A on je Ali Baba glavom i bradom a nema ni jedno ni drugo:hahaha:
Što bi demokrate rekle: "sve je po zakonu jer Predsednik ima diskreciono pravo da pomiluje utajivača poreza a mi US Demokrate kritikujmo US Republikance jer su oni za paušalni porez a mi US Demokrate da se ekstra oporezuju ultra bogati.... pa pomiluju posle zbog neplaćanja"

IEBALA MARA BUMBARA :dash: :rotf:

ja nisam, o čemu se radi, ali demokratski da mi pojasniš....
zbog cerke ga zovu pedo dzo, a ne sto mazi decu javno... i to ima u njenom dnevniku da se sa tatom dzoom bajdenom tusirala kada je bila mala - bolesno incestuozna familija, samo kada smo ih se sada resili sa trampom, bajden nikad nije bio moj predsednik, ceo svet se obrukao sto ga je priznao, ja nikad

ebes firmu de svaki zapsoleni mora da ostavi mobilni kod cuvara.
Zamisli ovo...
Zaposle se studenti i razmenjuju klipove i fotke sa demonstracija celu smenu, pa objašnjavaju jedan drugom kako je Ovaj stvarno gotov...
A ti došao po ono sa reklame da je na 50% popusta...
Pitaš studente ima li tog i tog proizvoda a oni te ne čuju jer im upravo na vajber stigla nova fotka posle koje će Ovaj još sigurnije da bude gotov...

Mera se NE primenjuje kod
- osoba koje čekaju lošu vest
- osoba koje čekaju lepu vest
- osobe koje mobilni "ne koriste ni kod kuće" a kamera ih nikad nije uhvatila da utucavaju vreme istim van pauze
Posebna komisija kompanije MOŽE DA ODOBRI korišćenje privatnog mobilnog kao sredstva za posao:
- osobama koje su snimile neregularnosti (kradje, samovolje, nerad, pravljenje štete i sl.) u delovima koje kamera ne pokriva dobro

To se zove kapitalizam a sve može ako si pametan igrač. :hvala:

Poslednja izmena:
Što bi demokrate rekle: "sve je po zakonu jer Predsednik ima diskreciono pravo da pomiluje utajivača poreza a mi US Demokrate kritikujmo US Republikance jer su oni za paušalni porez a mi US Demokrate da se ekstra oporezuju ultra bogati.... pa pomiluju posle zbog neplaćanja"

Demokrati u americi su lažovi par excelence!Na nekog me podjsećaju?A da sad sam se sjetio citata iz "Deobe"

mogu da zamislim nesto mnogo grdje sta security radi sa tudjim fonovima.
telefoni su zaključani kod poslovodje lično kao jedine odgovorne osobe za taj momenat
dalje, svako normalan će staviti lock na svoj telefon
ne znam čemu demokratske doskočice da će neko da zloupotrebi?

ja sam rekao odmah na početku - na telefonu su mi slike sa dečkom i njegovom devojkom

telefoni su zaključani kod poslovodje lično kao jedine odgovorne osobe za taj momenat
dalje, svako normalan će staviti lock na svoj telefon
ne znam čemu demokratske doskočice da će neko da zloupotrebi?

ja sam rekao odmah na početku - na telefonu su mi slike sa dečkom i njegovom devojkom
fon, licnu, pasos i kartice ne bi dao cak ni onome u koga najvise verujem.

a ti daj.

nemo posle da nam cmilis o kasperskom.

Amoralna stranka što se kaže kod nas "za sto lira u sto vira"

Back