Džipovi, ali pravi!

Ovo bi voleo da posedujem...

DSC03971.jpg
koji ce ti to djavo , bucno neudobno,.................. rusko
uaz je cini mi se sasija , u stvari jeste

koji ce ti to djavo , bucno neudobno,.................. rusko
uaz je cini mi se sasija , u stvari jeste

x5,q7 i svi ti gradski terenci su na terenu daleko neudobniji od uaz-a,lada jeepova.
jer imaju sportsko vesanje.znam ortak sa tucsonom kad krene po kolskim putevima da tera moram da se drzim za rukohvat i sediste koliko ti bubrege istrese.

Poslednja izmena:
realno... znachi ameri su malo pomozgali i skapirali da je mala shansa da tje imati borbena deistva po evropskom tlu sa rusima i slichno u sledetjoj dekadi barem ... i rekli ok gde tje biti zarishta ... hm.. bliski istok .. ok ... znachi preshaltovali su na taj rezim i ondak je iskochoo hamer... :) ... kao vishe namenska platforma ... ali to ne znachi da u upotrebi nemaju i one matore vilise i slichno imaju .. i to pogotovo u vazduhoplvstvu po aerodromima a imaju i GMC kamionchitja i slichno ...

hamer je za pesak ... ali ne i za ove akcije ovde... americhki specijalci recimo kad negde idu u akciju neku vuku kampanjole ... ove nove ... verovali ili ne ...
jerbo su manje, agilnije, manje troshe i posle misije ih zapale ...
i kraj priche :")

Primetio sam i ja da se dosta ljudi zali na to ali ja nikad nisam imao problema sa tim.
Filter pravi problem,sa desne strane motora,a izgleda ovako
karnistar-1.jpg

Inace,devojka mi se odusevila Nivom,ona uzgred vozi Audi A4,ali kad je videla kako Niva gazi kanale nalozila se,hoce da proba i ona al se ne usudjujem da joj dam :hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:

Back