PetrolBoy
Poznat
- Poruka
- 7.577
Sta ti je reci brend, Reno je zakon 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

*** kad je forsiras uzbrdo redukovanu ,
treba da pazis ,
da pre voznje proveris auto
da uvek ima kanister goriva u gepeku
*** lada je to al je i koza i to ona najneprejebivija
Da, uradicu mu generalnu pre nego shto se uputim na offroading.
Kako me nervirate sa velichanjem te Nive jeeee...to je ok terenac u svojoj klasi. Znachi samo OK ali nishta specijalno.
Tamo gde popnesh Nivu, popecu bilo kojeg JEEP-a i brze i jednostavnije. Bez muke i pregrejavanja. I ne samo to nego i savladacu teren koji Niva nikad nece.
Ljudi, budimo bar malo realni.
Davno si ti otisao iz Srbije ... ovde se JEEP vozi da bi se navatale devojke slobodnijeg moralaa Niva za offRoad.
Za nase uslove ljudi ce pre kupiti nissan patrol ili pajero nego usrani jeep koji trosi kao brod,koji su usput daleko kvalitetniji od njega.
a x5 i q7 su terenci?
A jesi ti ikad vozio Nissan Patrol, Pajero ili JEEP pa da mozesh da prichash?
Jedini Nissan terenci koji su neshto pokazali su Pathfinder i Xterra.
Nissan nije uopshte kvalitetniji on JEEP-a.
Ovo ti kaze neko ko je vozio i jedan i drugi i preshao stotine hiljada kilometara, koje opet, ti dok si ziv necesh.
Mislim da si zaboravio Patrol GR koji je ipak tu najbolji.Jeep sam vozio,u ovima sam se vozio,inace da si ziv i zdrav navozao sam se ja dosta automobila,od peglice do porsea tako da mani me toga.Video sam kako je Jeep uradjen iznutra,a navodno pripada i luksuznoj klasi,pa eto ti onda sta je GM docekao.Ajde da ne bude da sam pristrasan jer vozim Nivu necu je ni pominjati,ali gde je tu Land Rover,Uaz,Toyota,Suzuki?
Za nase uslove ljudi ce pre kupiti nissan patrol ili pajero nego usrani jeep koji trosi kao brod,koji su usput daleko kvalitetniji od njega.
Pa Lada Niva ima motor 1,7L pa troshi kao JEEP 4,0L.
O chemu mi sad prichamo? Koji to terenac ne troshi leba ti?
Kvalitet ova dva terenca ne mozesh ni da poredish.

Da,mozda na leru trosi isto.americka vozila su inace poznata po ekonomicnostii opet,ja ladu nisam ni pominjao ovde
a kao drugo imam i auto koji trosi 4 litre benzina pa se nesto i ne sekiram za potrosnju
Ukucam offroading i izbaci mi gomilu modifikovanih vozila za terene gde fabricki terenac ne moze da prodje.Ne fali mu nista,ali im je kvalitet izrade los,plastike katastrofalne.Isto kao hjundai,lepo na oko a kvalitet nula.pricam sad kao da je lada bolja,ali to i nije njena filozofija
ja isto sa ladom nema gde nisam prosao,a tu gde sam se zaglavio ne bi prosao ni jedan drugi jer se traktor namucio da me iscupa.opet se vracamo na isto.
suzuki,a sto mislis da se zezam?jesu mali i lose izrade ali izvlace svuda
i jos jedna stvar,ovde kupiti vozilo preko 2000 kubika danas nema vise racunice jer su registracije preskupe
UAZ ima 4 cilindra...Ne vidim sto bi mu time bila smanjena prohodnost.Uopste nije fora u snazi vec u prenosenju iste na podlogu.E tu ti onda dodje fora kako se mali suzuki probije gde ne moze hamer.