Dzihad

Izgleda da ne znate koliko je bilo Srba u Tuzli, Zenici, Sarajevu, i ostalim gradovima BiH, koje to jos nasilno pretjeran na islam?

Kaze Allah swt: la ikraha fi din - - u vjeri nema prisile - - sura- El-Bekare, 186 ajet )

Hvala Jednom Bogu.

Abdurrahman:
Izgleda da ne znate koliko je bilo Srba u Tuzli, Zenici, Sarajevu, i ostalim gradovima BiH, koje to jos nasilno pretjeran na islam?

Kaze Allah swt: la ikraha fi din - - u vjeri nema prisile - - sura- El-Bekare, 186 ajet )

Hvala Jednom Bogu.

Ispravka-El-Bekare, 286 ajet.

Нема присиле ? Како онда објашњаваш озјаве нпр. Ајатолаха Хомеинија:

"Треба да проширимо нашу револуцију (мухамеданску), на цели свет. Све док повик алаху акбар не зачује се по целом свету. Биће борбе. Биће џихад... Ислам је религија милитантних индивидуа... Ислам ће бити победник у свим земљама света, и ислам и учења курана ће превладати на целом свету... То је дужност коју сви муслимани морају испунити..."

Дакле ? Јел то тај мухамеданац не зна учења секте или ти ? Или нама овде продајеш муда под бубреге ? Шта ће пре бити ? :roll:

Samo sam prvu recenicu procitao tvoju, gdje spominjes ajatolu :)

Odma da ti kazem, da on nije musliman, on se poziva da je musliman i pripadnik Islama, medjutim sijje - rafidije, sekta, oni su izasli iz islama sa svojim ucenjem, znaci ne mozes to pripisivati Islamu i muslimanima, covjek koji je izasao iz okvira Islama, i njegove izjave...

Pogledaj ti malo temu "Indzil ( tzv.Biblija ) je izmjenjena Knjiga kao i Tevrat" pa se uvjeri u lazi i ko govori istinu :)

Нема потребе да читам твоја лупетања о "измењеној" Библији, јер је то измишљотина неког замлате у 11. веку. О томе си имао тему, и тамо си могао да прочиташ истину о томе. А на теби је да одлучиш хоћеш ли веровати том замалти или не. А пошто си већ следбеник педофила и епилептичара Мухамеда, зашто не би био следбеник и тог замлате из 11. века ? Јел тако ? :lol:

Е пошто смо то утврдили, да погледамо још неке изјаве мухамеданаца... Абдул Азиз Ибн Сауд рече:

"Ми никада не би требали да позивамо или прихватимо мир. Ми би требали прихватити само рат - џихад - свети рат..."

Ето какве изјаве дају мухамеданци. :roll:

Nema potrebe ni da citas bas ti, jer tebe ne interesuje gdje je istina, tebi je vazno samo ono sto ti mislis i kako je tebi prikazano u glavi i mislis da svakome to predstavis isto. medjutim,ako je ono lupetanje sto ja pisem onda ti zaista nisi ni otvorio tu temu uopce, jer tamo pisu vasi ucenjaci a ne islamski , a ne ja, a ne neko drugi ili treci itd...

Back