Džigericu si mi pojela!

, tek sad sam skontala :rumenka:
The Big Lebowski Happy Dance GIF by Working Title

Usrećuje me što vidim da su milenijals muškarci neinformisani, dakle normalni
Ne vidim vezu između pomanjkanja informisanosti i normalnosti. Štaviše verujem da je informisanost pozitivna osobina. Nekad se to zvalo opšta kultura, sada se zove opšta informisanost. Na prijemnom za fakultete moraš da se iskažeš u oblasti informisanosti.
Zamisli da odeš na prijemni na filozofskom i dobiješ ovakvo ili slično pitanje? Bilo je i gorih i težih pitanja, veruj mi.

Ne vidim vezu između pomanjkanja informisanosti i normalnosti. Štaviše verujem da je informisanost pozitivna osobina. Nekad se to zvalo opšta kultura, sada se zove opšta informisanost. Na prijemnom za fakultete moraš da se iskašež u oblasti informisanosti.
Zamisli da odeš na prijemni na filozofskom i dobiješ ovakvo ili slično pitanje? Bilo je i gorih i težih pitanja, veruj mi.
Ja bih pala na tom prijemnom
:mrgreen:

Ne vidim vezu između pomanjkanja informisanosti i normalnosti. Štaviše verujem da je informisanost pozitivna osobina. Nekad se to zvalo opšta kultura, sada se zove opšta informisanost. Na prijemnom za fakultete moraš da se iskažeš u oblasti informisanosti.
Opšta možda jeste a kultura je već diskutabilan deo tvoje sintagme 😄

Back