- Poruka
- 37.280
Nešto slično kao da popiješ vodu u kojoj baba drži zube
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto slično kao da popiješ vodu u kojoj baba drži zube
![]()

Nzm taj vic?Jel to ko u onom vicu "vagina ti je u lavabou"?
Izdrži još malo, do stotke pa da zaključavamo.

Mene usrećuje kad mi ti dođeš na temilicuUsrećuje me što vidim da su milenijals muškarci neinformisani, dakle normalni

, tek sad sam skontala![]()
A šta ako pojede pitu?

Ne vidim vezu između pomanjkanja informisanosti i normalnosti. Štaviše verujem da je informisanost pozitivna osobina. Nekad se to zvalo opšta kultura, sada se zove opšta informisanost. Na prijemnom za fakultete moraš da se iskažeš u oblasti informisanosti.Usrećuje me što vidim da su milenijals muškarci neinformisani, dakle normalni
Ja bih pala na tom prijemnomNe vidim vezu između pomanjkanja informisanosti i normalnosti. Štaviše verujem da je informisanost pozitivna osobina. Nekad se to zvalo opšta kultura, sada se zove opšta informisanost. Na prijemnom za fakultete moraš da se iskašež u oblasti informisanosti.
Zamisli da odeš na prijemni na filozofskom i dobiješ ovakvo ili slično pitanje? Bilo je i gorih i težih pitanja, veruj mi.

Ja bih pao na svakom u poslednjih dvaes godina. Previše je pop kulture, estrade, epske fantastike. Totalno sam van tokova.Ja bih pala na tom prijemnom
![]()
Nikad čula za radijatorsku dzigericu.Za oone koji ne znaju, radijatorska džigerica nije jestiva. Zapravo može da se ojede, ali jestiva je koliko i hleb koji pecaroš iskoristi kad sprema hranu da namami ribu.
Još devet?
Opšta možda jeste a kultura je već diskutabilan deo tvoje sintagmeNe vidim vezu između pomanjkanja informisanosti i normalnosti. Štaviše verujem da je informisanost pozitivna osobina. Nekad se to zvalo opšta kultura, sada se zove opšta informisanost. Na prijemnom za fakultete moraš da se iskažeš u oblasti informisanosti.
Zamisli da odeš na prijemni na filozofskom i dobiješ ovakvo ili slično pitanje? Bilo je i gorih i težih pitanja, veruj mi.
Uuuuuu siiiintaaaagmaaa, nova reeeč. Bravo!Opšta možda jeste a kultura je već diskutabilan deo tvoje sintagme![]()
Pa viš da je Julian obrazovan, moram da fingiram (ne fingerujem, fingiram!)Uuuuuu siiiintaaaagmaaa, nova reeeč. Bravo!
Pa idi na tinejdžere, ovde smo mi odrasli i ozbiljni ljudi koji otvoreno pričamo o seksu bez osude i podsmevanja!Tema je 67 što bi klinci rekli