PAWLLE
Poznat
- Poruka
- 8.934
teleca,svinjska...Pa mi znamo da je pileća najbolja, mislim da se ne lažemo guščija je premijum, ali skupo brale. Dakle najbolji odnos cena - kvalitet je pileća bez srca!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
teleca,svinjska...Pa mi znamo da je pileća najbolja, mislim da se ne lažemo guščija je premijum, ali skupo brale. Dakle najbolji odnos cena - kvalitet je pileća bez srca!
....a i bolje nego da se pokvari...ako nisi platio chku,jbo dzigericu......nek jede da vrati snagu

Pa može da pojede, ali onda kad ti odeš kod nje pojedeš joj dildo da joj se revanširaš?ako nisi platio chku,jbo dzigericu......nek jede da vrati snagu
Kulen?Pa može da pojede, ali onda kad ti odeš kod nje pojedeš joj dildo da joj se revanširaš?
O bože, ko je još čuo da se pokvarila radijatorska džigerica bez srca? Da je sa srcem pa i nekako, srce je kvarljiva roba.....a i bolje nego da se pokvari...![]()
Uuuuu, nove perspektive, kulen može, izletnička, radnička, tirolska, stišnjena. Ako joj nađeš mortadelu na radijatoru onda bolje beži kroz prozor...Kulen?
Objasni. Hoću i ja da se smejem.Pa radijatorska džigerica je u pitanju. Mislio sam da ne treba da naglašavam.
Ma nije ni smešno, bezveze, to je džigerica koja se drži između rebrara radijatora da bi bila topla. Ima i oni kao što je @Julian koji je drže u visokoj čaši, ali svako ima svoj stil.Objasni. Hoću i ja da se smejem.
Pa više je nekako muška tema. Ali ako nekad odeš u radnju sa dečkom/mužem i kupiš kulen a on zna da ne jedeš kulen pa onda on kupi džigericu pileću bez srca, a ti znaš da on ne jede džigericu tada će ti sve biti jasno. xixixito su neke šifre , a ja tajnu ne znam
))))Ju, tek sad kapiram !!!Pa više je nekako muška tema. Ali ako nekad odeš u radnju sa dečkom/mužem i kupiš kulen a on zna da ne jedeš kulen pa onda on kupi džigericu pileću bez srca, a ti znaš da on ne jede džigericu tada će ti sve biti jasno. xixixi
mislis a?ne znam jel okej da pitam da li tema može da se prebaci na kulinarstvo
Sad je kasnomislis a?
da je prebacim?
autofatijaJu, tek sad kapiram !!!
Autofagija.

nemoj, evo sad kapiram i temu i ljubav prema džigerici, ima smisla da ostane ovdemislis a?
da je prebacim?
Posle dugo vremena dođe ti nešto žensko na gajbu i ti ujutro odeš na posao i ostaviš je da spava, kad se vratiš ona kaže - mili, bila neka džigerica na radijatoru, ja izpržila i pojela da se ne pokvari. Kako reagujete kad vam dira u nešto vaše, nešto što ne razume? Da li joj objasnite ili je ćutke izbacujete ne ulicu da se tamo oblači?

Nešto slično kao da popiješ vodu u kojoj baba drži zubeJoj bljak, tek sad sam skontala![]()