Џерузалем Пост демантовао Јнет: Предсједник Српске остао до краја Конференције и састао се са Нетанјахуом (ФОТО)

Casual Observer

Stara legenda
Poruka
77.106

Џерузалем Пост демантовао Јнет: Предсједник Српске остао до краја Конференције и састао се са Нетанјахуом (ФОТО)​

Џерузалем пост објавио је интервју са предсједником Српске Милорадом Додиком и уједно демантовао писање Јнета да је Додик отишао са Међународне конференције у Јерусалиму.

3144691A-1967-484B-9B46-D1082FB9107C.jpeg

Милорад Додик и Бенјамин НетанјахуФото: РТРС

- Истина је да је предсједник Српске Милорад Додик остао до краја Конференције и састао се са премијером Бењамином Нетанијахуом - навео је Јерусалим пост и тако демантовао лажну вијест Јнета.

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=594505

Ljubitelji istine i pravde Al DŽazira, vaskoliko medijsko Sarajevo, Vijesti.me i Gruhonjićeva Autonomja.Info su već uspeli da u svom paralelnom Univerzumu i “proteraju” Dodika iz Izraela. Sve po “poternici”.

Poslednja izmena:

Џерузалем Пост демантовао Јнет: Предсједник Српске остао до краја Конференције и састао се са Нетанјахуом (ФОТО)​

Џерузалем пост објавио је интервју са предсједником Српске Милорадом Додиком и уједно демантовао писање Јнета да је Додик отишао са Међународне конференције у Јерусалиму.

Pogledajte prilog 1704835

- Истина је да је предсједник Српске Милорад Додик остао до краја Конференције и састао се са премијером Бењамином Нетанијахуом - навео је Јерусалим пост и тако демантовао лажну вијест Јнета.

Ljubitelji istine i pravde Al DŽazira, vaskoliko medijsko Sarajevo, Vijesti.me i Gruhonjićeva Autonomja.Info su već uspeli da u svom paralelnom Univerzumu i “proteraju” Dodika iz Izraela. Sve po “poternici”.
ne vjerujem ama baš ništa...al jazira je demokratsko glasilo iz demokratske zemlje ne bi oni lagali...klix ba. je relevantni izvor nezavistan,građanski,multikulti...redovito ga čitam..sada mi je ramazan pa nešto manje...

1743146801219.jpeg

“ USAID je u proteklim godinama dao ozbiljan novac za podršku i u Republici Srpskoj. Mi smo zahvalni i ja sam svoju zahvalnost iznio na tu temu. Zahvalni smo za pomoć koja je do sada bila pružena i veoma mi je drago da sam mogao da primjetim da se u planovima gospođe Pauer ne pravi razlika između Republike Srpske i Federacije i da će ona nastaviti da podržava projekte u Republici Srpskoj, što je danas bilo važno da taj dio sastanka vezano za USAID ocijenimo pozitivnim – govorio je Dodik nakon sastanka sa Samantom Pauer, šeficom USAID” .

Како се поредаше фино у ред, један по један. Остатак каријере ће куцкати наслове за Бају ....

poĆernici
biglaughh.gif

leonardo-dicaprio-clapping.gif

Pa dobro, znamo za te sarajevske, gruhonjićevske i ostale fabrike laži... Međutim, u ovom trenutku međunarodna reputacija Izraela i Benjamina Natanjahua ne može biti gora nego što jeste. I baš sad je Dodik izabrao trenutak da ide tamo.

Pa dobro, znamo za te sarajevske, gruhonjićevske i ostale fabrike laži... Međutim, u ovom trenutku međunarodna reputacija Izraela i Benjamina Natanjahua ne može biti gora nego što jeste. I baš sad je Dodik izabrao trenutak da ide tamo.
Hajd što je izabrao krivi trenutak, ali što prvi red?!:rotf:
Koja blamaža!

Hajd što je izabrao krivi trenutak, ali što prvi red?!:rotf:
Koja blamaža!

Bona, da li si videla Cara planete? Radi.
March 27 (Reuters) - President Vladimir Putin Thursday launched a nuclear-powered submarine equipped with hypersonic Zircon missiles capable of travelling at several times the speed of sound.

Bona, da li si videla Cara planete? Radi.
March 27 (Reuters) - President Vladimir Putin Thursday launched a nuclear-powered submarine equipped with hypersonic Zircon missiles capable of travelling at several times the speed of sound.
I šta tebi tu ima za ponos? Nuklearna podmornica?!
Radi, ali pogrešnu stvar. Vrijeme će pokazati. ;)

I šta tebi tu ima za ponos? Nuklearna podmornica?!
Radi, ali pogrešnu stvar. Vrijeme će pokazati. ;)
Незгодно је време душо, банде разбојника на све стране. Морају лешници, бадеми и циркони бити приправни.

Pogledajte prilog 1704835

AID radi posao, ali pumpa i Mile.

Back