dzentlmenstvo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro to je odlicno...ali nekada treba obratiti paznju i na nesto drugo, recimo znas kako je ruznijoj trebici ljepse kada nju prvi pozdravis, a ovoj drugoj ne stetis, jos ako je pametna shvatice zasto to radis...

da, shvatice moju kulturu i zelju da se povatam sa njenom ortakinjom, a da li ce mi i zdusno pomoci u tome, to je vec pitanje, Coa burazeru...?? :think:
imao sam dosta situacija u gradu, da pridjem dvema ribama, gde je jedna neatraktivna, a jedna dobra, i uvek posvecujem paznju obema, da me zgotive, i znam da ce bar iz postvanja, ako vec ne pomoci, bar ne odmoci... ustaljen kodeks... ;)

da, shvatice moju kulturu i zelju da se povatam sa njenom ortakinjom, a da li ce mi i zdusno pomoci u tome, to je vec pitanje, Coa burazeru...?? :think:
imao sam dosta situacija u gradu, da pridjem dvema ribama, gde je jedna neatraktivna, a jedna dobra, i uvek posvecujem paznju obema, da me zgotive, i znam da ce bar iz postvanja, ako vec ne pomoci, bar ne odmoci... ustaljen kodeks... ;)

mislio sam da ce bolja shvatiti zasto to radis...

cek pa prilazish milion puta i moras opet, sutne te ta atraktivna
vidis da su bolje te ruznije dusevne

pa dobro, jesu pretezno ruznije dusevnije, zato sto im je to samo preostalo, ta dobrota, posto se ljudi loze na sjaj :) ali ti ces ovim djelom porasti u ocima lijepe, pomislice ''vidis kako je dobar, ako ovako pruza paznju nekoj koja ga ocigledno ne zanima, a to radi samo da bi se ona osjecala bolje, sta bih tek ostavio za mene, moram da mu se namecem da me zapazi'' i opa vec sutra je tuccas :aha:

pa dobro, jesu pretezno ruznije dusevnije, zato sto im je to samo preostalo, ta dobrota, posto se ljudi loze na sjaj :) ali ti ces ovim djelom porasti u ocima lijepe, pomislice ''vidis kako je dobar, ako ovako pruza paznju nekoj koja ga ocigledno ne zanima, a to radi samo da bi se ona osjecala bolje, sta bih tek ostavio za mene, moram da mu se namecem da me zapazi'' i opa vec sutra je tuccas :aha:

:lol: sve se to na sex svodi, na sex svodi...
nmg repku da ti dam, dugujem za ovo... ;)
jer je apsolutno tacno...

meni je iskreno malo smor zbog tih neatraktivnih, al' odista onako u dusi dobrih curica... al' sta ces kad ima dosta vrh riba, koje su dobre i normalne osobe, a i fizicka privlacnost uz to, ne moze se covek odupreti... :lol:

zasto bi se lozio na ruzniju
e ali ova lepa i dobra pa poveruje da je to moguce

to ti pričam... još ako su drugarice, pa počne da je ohrabruje i onda tu mučenicu dovedu u zabludu, pa kad pokuša da razjasni stvar ispašće bezosećajni skot, lepa će da se saoseća sa ružnom drugaricom i on osta suva qrca. Viš brate kako to ume da bude zajebano :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back