Ja uvek kulturno prihvatim kad mi muškarac otvori vrata, a usna mi igra zbog te smešne predstave

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi i kakav muškaracJa uvek kulturno prihvatim kad mi muškarac otvori vrata, a usna mi igra zbog te smešne predstave
![]()
Neki prihvati igru, tj. i sam je već igra.Zavisi i kakav muškarac
ima tu svegaNeki prihvati igru, tj. i sam je već igra.
To je viši nivo, test za okretne džentlmeneRacuna li se otvaranje vrata gepeka auta, kad joj otvorim da ubaci torbe sa sopinga? Ili moram i to sam da nosim i otvaram vrata...
Računa se ako ti zatvori taj isti gepek dok su ti prstići u istom.Racuna li se otvaranje vrata gepeka auta, kad joj otvorim da ubaci torbe sa sopinga? Ili moram i to sam da nosim i otvaram vrata...
Više ne postoji važeći bonton. Možda će mlada generacija napisati novi....Ne znam
Ne znam više koji je bonton važeći![]()
Toga se bojim.Više ne postoji važeći bonton. Možda će mlada generacija napisati novi....
Dječaci su ****Jao, gender roles od malena, ja ne znam kako radikalne feministkinje ovo dozvoljavaju?![]()
Lepo su ti rekle...Slozio bih se ja sa tobom ali me dve rodjake feministkinje ispljuvale kad sam im otvarao vrata rekavsi da je to patrijahalno njesra, simbol muske dominacije nad zenama itd itd, zamalo jos i batine ne dobih. Odtada iskljucivo svojoj zeni otvaram vrata, znam da nije feministkinja a i nije nasilna, nema opasnosti.
Da , ja nesto razmisljam koliko je ugodniji polozaj kad kazes da ne mozes da dizes tesko...nego samo 4kg...Ni jaja disprze al znaju sta je ne/djentlmen
Fino, sasvim ok...Nema se sta razglabati i komentarisati u ovakvim stvarima...Naišla sam na ovaj snimak kako vaspitačica u vrtiću pojašnjava klincima ko otvara vrata i kako. Da li vam je simpatično i da li ste znali da se tako otvaraju vrata?
Iskren da budem ja otvaram vrata i muskarcima i deci , i uopste se ne osecam zapishano zbog toga....i oni otvaraju meni , i cak se desi isti kojima ja otvaram otvaraju meni.....Kada ulazim u prostoriju sa poznatom muškom osobom uvek stanem, nesvesno. Da mi ta osoba otvori vrata.
Kada izlazim ili ulazim sama, ukoliko je nepoznat muškarac pored mene uvek krenem rukom sama da otvorim/zatvorim vrata. Ne očekujem, jer je to retko.
Skoro mi se desilo da sam izlazila iz neke prodavnice ili banke i da mi je stariji muškarac stao i otvorio vrata. Zahvalila sam se, on je otišao, a ja sam stajala ukopana jedno 15 sekundi - zbunila sam se. Trebalo mi je malo vremena da shvatim da me je jedan prirodni gest neočekivano zbunio. Onda sam se razočarala što je to tako, što je nešto što bi trebalo da bude svakodnevnica ko mene izazvalo iznenađenje.
Indoktrinira decu, musku da stavljaju zene na pojadestal a zensku uci da su im muskarci duzni poseban tretman. Zivot nije takav i obe strane kasnije dozivljavaju krah u odnosima zbog toga.Naišla sam na ovaj snimak kako vaspitačica u vrtiću pojašnjava klincima ko otvara vrata i kako. Da li vam je simpatično i da li ste znali da se tako otvaraju vrata?
Те људе после исмевају.Baš ovako kako ona kaže. I to je jako lepo.
Taj rad.Naravno da ne bi radila ,sto devojcice ne uci da pletu carape,sta da nose u miraz nadrk stav
Dzentlmen je drugi naziv za magarca, ja nosim kisobran zeni i sam pokisnem.Lepo jeste,...mda nešto čisto sumnjam da je crncima to nešto kao urođeno. Nekog možeš napraviti džentlmenom, nekog nema teorije!
Ako im to nije "negde zapisano u genima", đžabe!