Џентлмен или само мушкарац?

Описаћу један случај који можете да сматрате и измишљеним.

Мушкарац покаже интересовање за жену, без неких помпезних излазака, вечера итд ..и такорећи је заведе. Дакле, има је у кревету. Ок, не баш увек у кревету :D али сексуално му је доступна.
После пар недеља предложи да иду на ручак. И када коначно оду, он проспе сву магију џентлменског опхођења према жени, остави је затечену таквим понашањем.
Да не детаљишем, вино, риба, десет...
Поента је - зашто?
Јер просто јесте џентлмен?
Већ је има, зашто је потребно да је даље фасцинира?
Жели нешто више?
Просто му импонује да је са њом ?

Јесте ли , драги сексомани кад тако нешто радили после, или само пре него добијете секс. Или нисте никад?

Женске? Дајте неку идеју шта је у питању.

* питам за другарицу
pa ni zenske nisu naivne..................kad dobiju muskarca krece demontaza svega na njoj. Perika, stikle, sminke, seksi garderoba, ................
Tako da kazes drugarici.

Ko nas to ubeđuje, i da li neko može da nas ubedi u nešto u šta sami ne verujemo?
Mnogima je lova centar univerzuma, ali mnogima nije, nevezano za pol.
Сто пута поновљена лаж на крају постане истина, тако је и са целом причом о еманципацији, женствености и џентлменству.
Ето, ја сам себе изненадила јер сам се изненадила иако не подлежем убеђивањима нити трендовима, видиш ипак испада да сам подлегла.

Recu samo 100 ljudi 100 cudi , 100 zena 200 grudi.
Salu na stranu, svako je individua za sebe.
Ja nekad kad procenim da je lepo i kulturno da izmaknem stolicu, otvorim vrata itd to uradim, a kad me boli uvo udjem prvi i kazem prvo dame…
Ne opterecuj se tim, nismo u 19tom veku.
Zene su trazile ista prava, dobijes prava, gubis privilegije. Jednostavno
Не оптерећујем се, а ето ти си потврдио да је ово изизетак.

Не оптерећујем се, а ето ти си потврдио да је ово изизетак
Е ово је занимљиво. Зашто пожелиш да будеш сладак? Шта те тера на то
Pa na primer ako postujes osobu, ako vidis da je nesigurna da joj das samopouzdanja, ako zelis da se oseti lepo i da ti osmeh onako da te ogreje oko srca, ako si na mestu gde se to ocekuje, ako si lepo raspolozen i zelis to da podelis, ako ona glumi ludilo, ako je fina i draga osoba naravno uvek itd. Sve zavisi od situacije, al naravno uvek mora neka sala da se napravi, pa i na taj racun

Vrata se uglavnom otvaraju ka unutra.
Kako onda izvedeš taj manevar- ratvučešeš se da ti noge ostanu napolju a ruka sa šakom na kvaci unutra.
Rastegneš se ko baletan :mrgreen:
Mozda zivim u Japanu gde se vrata otvaraju obrnuto 😃
Ili izletim kao baletan i uradim špagu da otvorim vrata 😅
Ja kao muskarac imam potrebu da budem zastitnik , makar i kad su vrata u pitanju 😂

Постоји објашњење за процедуру 😄, ал небитно је јер ко зна - разуме а ко не зна неће ни схватити 😆
A vi rastrubili rešenje i pokvarili mi igru s Lukom :roll:

Ja nekad kad procenim da je lepo i kulturno da izmaknem stolicu, otvorim vrata itd to uradim, a kad me boli uvo udjem prvi i kazem prvo dame…
Tad uradiš ono što treba :lol:

Сто пута поновљена лаж на крају постане истина, тако је и са целом причом о еманципацији, женствености и џентлменству.
Ето, ја сам себе изненадила јер сам се изненадила иако не подлежем убеђивањима нити трендовима, видиш ипак испада да сам подлегла.
Ne znam šta je tu laž ili istina, kada svako ima svoju, za sebe.
Možda nisi podlegla ubeđivanjima, već si samo promenila sopstveni stav?

Ako, to nije loše.
Valja preispitivati svoje stavove?
Šteta je što sa vremenom svi postanemo džangrizavi i kiseli.
Nije ni čudno što su deca najlepše?
Na svu sreću smrt nam se svima smeši na kraju?
:D

Мушкарац покаже интересовање за жену, без неких помпезних излазака, вечера итд ..и такорећи је заведе. Дакле, има је у кревету. Ок, не баш увек у кревету :D али сексуално му је доступна.
После пар недеља предложи да иду на ручак. И када коначно оду, он проспе сву магију џентлменског опхођења према жени, остави је затечену таквим понашањем.
Поента је - зашто?
Жели нешто више?

Јесте ли , драги сексомани кад тако нешто радили после, или само пре него добијете секс. Или нисте никад?

* питам за другарицу
Lepa priča
Verovatno mu je lepo sa njom
Razumem taj redosled
Pozdravi ih i neka uživaju

Поента је - зашто?
Жели нешто више?

* питам за другарицу
Pokazuje da stalo mu je. Da ima šanse za nadogradnju odnosa.

Back