Џентлмен или само мушкарац?

Da, to je poenta: prosto - jeste.
Muškarcima je prirodno da budu nežani i brižan, jer je "jači" pol.

Samo muškarac, rekao bih.
Nama to dođe prirodno, jer smo "jači" pol?
Isto kao što smo svi brižni, nežni i pažljivi prema deci? Jer smo svi imali majku?
Radio sam, nevezano za to da li je bilo seksa - pa čak i u naznaci.
Занимљиво. Све си у праву, али...
Зар нас већ предуго не убеђују да је то све превазиђено, бити џентлмен.
Да женске само желе лову.
Да мораш да је изводиш, плаћаш вечере да би креснуо.
Да ако већ крешеш нема потребе да јој посвећујеш пажњу...
Итд.

Poslednja izmena:
Да женске само ђеле лову.
Итд.
u mojoj mladosti se kresalo i bez restorana,tamo su verovatno sa devojkama isli :mrgreen:

sad razmišljam o naslovu. da li džentlmen isključi muškarca i obrnuto
da li se njih dvojica svičuju na relaciji restoran spavaća soba?
Перфи, има још занимљивих чињеница везаних за овај случај које увећавају изненађење таквим манирима, но...питање је зашто је то тако ретко и необично?

Кад кажем магија, мислим на његову одлучност да покаже да му импонује што је има за столом и на начин који свим присутнима то ставља до знања.
Никоме није промакао тај пар, у најмању руку чудан.

Зашто је то ретко?
Најела сам се и ја ручкова, увек су били предигра или рутина, ово је нешто посебно.

Ima žena koje su dame, sex je tu nevažan....
Dama može i pivo ispred prodavnice da pije i da bude dama i onda tu fali samo muškarac koga inspiriše dama....
Muškarci su pristojna bića, osim kada žena od njih traži da budu nepristojni....
Знамо да си један од ретких џентлмена. Бар ја знам, зато ти то схваташ.
И не збуњуј их са пивом испред продавнице :rotf:

To je priča za starije generacije uglavnom, ovi mladi danas na to gledaju kao na krindž. A ne mora da bude, ali danas je sve krindž. Jako cenim današnje mlade generacije, stoput su bolje od nas iz perioda dvehiljaditih, sa mnogima sam se i družio i jako uživao u druženju, ali ovo sa krindžom je postalo užas, moraš da paziš da ne ispadneš krindž u svemu... jako čudno vreme

To je priča za starije generacije uglavnom, ovi mladi danas na to gledaju kao na krindž. A ne mora da bude, ali danas je sve krindž. Jako cenim današnje mlade generacije, stoput su bolje od nas iz perioda dvehiljaditih, sa mnogima sam se i družio i jako uživao u druženju, ali ovo sa krindžom je postalo užas, moraš da paziš da ne ispadneš krindž u svemu... jako čudno vreme
a dje to, bolan...kod nas su dečaci bolji nego starci...

Итд.
Kao što znamo, lažu....stave te neke nedojebane likove i likuše u rupu i oni pišu svoja iskustva iz rupe....i glume virtuelnu intelegenciju, jer se po hiljadama glupih postova rukovodi algoritam koji nešto kao zna...

Итд.
Ko nas to ubeđuje, i da li neko može da nas ubedi u nešto u šta sami ne verujemo?
Mnogima je lova centar univerzuma, ali mnogima nije, nevezano za pol.

Описаћу један случај који можете да сматрате и измишљеним.

Мушкарац покаже интересовање за жену, без неких помпезних излазака, вечера итд ..и такорећи је заведе. Дакле, има је у кревету. Ок, не баш увек у кревету :D али сексуално му је доступна.
После пар недеља предложи да иду на ручак. И када коначно оду, он проспе сву магију џентлменског опхођења према жени, остави је затечену таквим понашањем.
Да не детаљишем, вино, риба, десет...
Поента је - зашто?
Јер просто јесте џентлмен?
Већ је има, зашто је потребно да је даље фасцинира?
Жели нешто више?
Просто му импонује да је са њом ?

Јесте ли , драги сексомани кад тако нешто радили после, или само пре него добијете секс. Или нисте никад?

Женске? Дајте неку идеју шта је у питању.

* питам за другарицу
Recu samo 100 ljudi 100 cudi , 100 zena 200 grudi.
Salu na stranu, svako je individua za sebe.
Ja nekad kad procenim da je lepo i kulturno da izmaknem stolicu, otvorim vrata itd to uradim, a kad me boli uvo udjem prvi i kazem prvo dame…
Ne opterecuj se tim, nismo u 19tom veku.
Zene su trazile ista prava, dobijes prava, gubis privilegije. Jednostavno

Back