Dženifer Lopez i Dejvid Geta objavili singl "Save Me Tonight"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
419.600
Svetski poznat DJ i producent Dejvid Geta udružio je snage sa globalnom pop zvezdom Dženifer Lopez u novom dens-pop singlu "Save Me Tonight".
Pesma donosi snažnu kombinaciju haus ritma, emotivne melodije i upečatljivog vokala Dženifer Lopez.
„Save Me Tonight“ počinje toplim klavijaturama i klasičnim four-on-the-floor ritmom, a zatim prerasta u energičan dance hit sa trens elementima i pulsirajućim ritmom, dok Lopez peva o uzbuđenju noćnog izlaska i susretu koji može promeniti sve.
Clip_3.jpg

Na teritoriji Srbije ova pesma je ostvarila fantastična uspeh na radio stanicama. U relativno kratkom vremenskom roku postala je neprikosnoveni hit. Na striming servisima, što se lokalnog tržišta tiče, sakupila je približno 500 hiljada pregleda. Magazin DJ Mag je Dejvid Getu peti put proglasio najboljim DJ-em na svetu.Dženifer Lopez nastavlja da potvrđuje status globalne ikone - tokom karijere prodala je više od 80 miliona albuma, ostvarila preko 15 milijardi strimova i više od 18 milijardi pregleda muzičkih spotova. Godinu 2026. započela je reizdanjem “J.Lo (25th Anniversary Edition)”, proširenom verzijom svog legendarnog albuma.Singl je od 6. marta dostupan na svim striming servisima.link

Back