Шећернавуна
Aktivan član
- Poruka
- 1.190
Све си то видео са она три пиксела? Детектив да будешNeće garant. Vidi joj se na faci da je pobožna. Ima decu, neće ona to sebi da diozvoli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све си то видео са она три пиксела? Детектив да будешNeće garant. Vidi joj se na faci da je pobožna. Ima decu, neće ona to sebi da diozvoli
Živi bili pa videli. ja tipijem da će i dalje da ćuti i vodi skroman povučen život.A ha... samo prati razvoj situacije. Uporedi fotke "pre i posle razvoda".
ja joj vidim auruСве си то видео са она три пиксела? Детектив да будеш
Pa nije to Bregina Dženana ili Čolina... ne znam kako se zove.Živi bili pa videli. ja tipijem da će i dalje da ćuti i vodi skroman povučen život.
ja se sve nadam da će neko drugi, nema smisla samo jaŠta radi ovaj Saturn...
@Sensei mislim da je vreme da se otvori tema o vladavini Saturna u kojoj se trenutno nalazimo.
Hitno.
Hajde Mito ali bez upliva AI. Tvojim rečima onako fino i jasno.ja se sve nadam da će neko drugi, nema smisla samo ja
Za to moram da mislim, može glava da me zaboliHajde Mito ali bez upliva AI. Tvojim rečima onako fino i jasno.
ja se sve nadam da će neko drugi, nema smisla samo ja
Pa kako snove da ti poverim kada jednu planetu ne možeš da skockaš? Ili nedajbože moj horoskop!Za to moram da mislim, može glava da me zaboli
Planeta je komplesna stvar. Utiče na sve i svaštaPa kako snove da ti poverim kada jednu planetu ne možeš da skockaš? Ili nedajbože moj horoskop!
Kao bomba je odjeknula vest da se pevač Dženan Lončarević razvodi od supruge Samire, nakon skladnih 25 godina braka.
Lončarević je taj koji je podneo tužbu za razvod braka u rodnom Prijepolju - gde su živeli sa sinovima.
Dženan, navodno već godinama živi paralelni život sa drugom ženom u Beogradu, prenose domaći mediji.
kurir.rs/telegraf
Pogledajte prilog 1531077
Vi'š Harise, nisi jedini
Nećemo ga više pušćat u kafani, vala!
Zapanjena sam da je Dzenan oženjen.
Mada, kad se Čola oženio svi će.
Ima para.Zapanjena sam da je Dzenan oženjen.
Mada, kad se Čola oženio svi će.
Da ne bude zabune,obožavam Čolu.Da nije foruma, ništa ne bih znala.
Nego ovo, Čolino...evo još se smejem![]()
To je trazio menadzer da se djeca i zena ne pojavljuju zbog djevojka koje bi dolazile na koncerte, to se desava da pjevacima stoji u ugovoru da moraju kriti zenu i djecu.- On je sad podneo tužbu za razvod braka, pritiska po svaku cenu. Vrlo je i neprijatan prema njoj... - dodao je izvor za medije.
Dženan je inače, za sve godine javnog života ženu krio od javnosti, toliko da ona niti jednom nije uslikana ili snimljena u njegovom društvu.
Sad baš da stoji u ugovoru...To je trazio menadzer da se djeca i zena ne pojavljuju zbog djevojka koje bi dolazile na koncerte, to se desava da pjevacima stoji u ugovoru da moraju kriti zenu i djecu.
Samira je ranije za telegraf.rs izjavila i da strahuje da će ostati na ulici nakon ovog razvoda jer je pevač svu imovinu prepisao na druge:
- Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem - ističe Dženanova zakonita supruga sa kojom ima dva sina. Ona, kaže, ne brine za sebe, ali brine za decu.
Pogledajte prilog 1531544