Džek Ma razgleda lokacije, spremna milionska ulaganja u Srbiji: U provodu napravio milionski račun, pa bogato častio sve

Truman

Elita
Poruka
22.854
https://mondo.rs/Info/Ekonomija/a1805698/Dzek-Ma-ulaze-u-Srbiji.html

Džek Ma boravi u Srbiji kako bi pronašao idealno mesto za regionalni centar svoje kompanije za Jugoistočnu Evropu. Sa svojim saradnicima noć je proveo u poznatom beogradskom klubu, u kome su napravili milionski ceh i bogato častili osoblje.

Da li je Džek došao samo zbog provoda ili jer ima ozbiljne namere naredni meseci i godine će pokazati. Ako on dođe, možda se otvori puno dobro plaćenih radnih mesta a možda dođe i zbog subvencija i plati radnike 400e. Naredni mesec i godine će pokazati.

Džek Ma mi je inače simpa lik oduvek, a posebno od kada sam pročitao da je izgubio pola bogatstva i morao u ilegalu jer je slobodoumljem zamerio komunističkoj partiji.

Džek Ma boravi u Srbiji kako bi pronašao idealno mesto za regionalni centar svoje kompanije za Jugoistočnu Evropu. Sa svojim saradnicima noć je proveo u poznatom beogradskom klubu, u kome su napravili milionski ceh i bogato častili osoblje.

Da li je Džek došao samo zbog provoda ili jer ima ozbiljne namere naredni meseci i godine će pokazati. Ako on dođe, možda se otvori puno dobro plaćenih radnih mesta a možda dođe i zbog subvencija i plati radnike 400e. Naredni mesec i godine će pokazati.

Džek Ma mi je inače simpa lik oduvek, a posebno od kada sam pročitao da je izgubio pola bogatstva i morao u ilegalu jer je slobodoumljem zamerio komunističkoj partiji.
prije ce biti da je nanjusio jeftinu radnu snagu uz subvencije i dil ko i ovi do sada...

Alo, alo, pa šta mi ima Džek Ma da mi bude simpa lik? Došao ovde da se provodi po beogradskim klubovima, a šta će nama to? Hoće da otvori regionalni centar, kažu, pa valjda će doneti radna mesta i pare. Ali ko garantuje da će zaista biti dobro plaćena radna mesta? Možda će nas samo iskoristiti za jeftinu radnu snagu i dati nam bednu platu od 400 evra. A da ne govorim o subvencijama, ko zna koliko će novca izvući iz naše zemlje. Ne treba nam Džek Ma da nam bude simpa lik, treba nam poštena radna mesta i dostojanstvena zarada. Neka se drži svoje kompanije i neka se ne meša u naše stvari.

Back