Džejms Kameron planira da snimi nastavak Terminatora (video)

acabg

Elita
VIP
Poruka
24.531
Reditelj Džejms Kameron razmišlja o tome da snimi nastavak naučnofantastičnog filma Terminator.

40717_profimedia-0862198855_f.webp

Kameron je režirao prva dva filma u franšizi, Terminator iz 1984. godine i Terminator 2: Sudnji dan iz 1991.

U nedavnom razgovoru za Gardijan, reditelj je izjavio da želi da snimi novog Temrinatora, ali i da postoji problem.

"Trenutno smo u situaciji u kojoj je sve teže pisati naučnu fantastiku jer svakodnevno živimo u svetu naučne fantastike. Radim na nekim temama koje želim da unesem u novi film Terminator, ili možda čak neku novu vrstu ponovnog pokretanja šireg narativnog okvira, ali to je trenutno teško jer prvo želim da vidim kako će se sve razviti", rekao je za Gardijan. Kameron takođe veruje da će ovo turbulentno razdoblje postati još strašnije, bez povratka u normalu na vidiku.
"To će biti vožnja koju ćemo verovatno pratiti do kraja ljudske istorije, ali zasigurno će godine koje dolaze biti vrlo znakovite."

Iako sada razmišlja o snimanju novog filma, reditelj je jednom izjavio da nije siguran da li bi prvi film snimao u današnje vreme.

"Osvrćem se na neke filmove koje sam snimio, a nisam siguran da bih ih u današnje vreme režirao. Ne znam da li bih hteo da "promovišem" pištolje i oružje, kao što sam učinio u nekoliko filmova o Terminatoru pre 30 i više godina, u našem sadašnjem svetu. Od onoga što se s oružjem događa u našem društvu okreće mi se želudac", rekao je tada nagrađivani reditelj.

https://www.b92.net/kultura/filmtv/...nira-da-snimi-nastavak-terminatora-video/vest

Терминатор 1 и 2 су били врх врхова ало после тога је постао треш невиђени

Poslednja izmena od moderatora:
Reditelj Džejms Kameron razmišlja o tome da snimi nastavak naučnofantastičnog filma Terminator.

40717_profimedia-0862198855_f.webp

Kameron je režirao prva dva filma u franšizi, Terminator iz 1984. godine i Terminator 2: Sudnji dan iz 1991.

U nedavnom razgovoru za Gardijan, reditelj je izjavio da želi da snimi novog Temrinatora, ali i da postoji problem.

"Trenutno smo u situaciji u kojoj je sve teže pisati naučnu fantastiku jer svakodnevno živimo u svetu naučne fantastike. Radim na nekim temama koje želim da unesem u novi film Terminator, ili možda čak neku novu vrstu ponovnog pokretanja šireg narativnog okvira, ali to je trenutno teško jer prvo želim da vidim kako će se sve razviti", rekao je za Gardijan. Kameron takođe veruje da će ovo turbulentno razdoblje postati još strašnije, bez povratka u normalu na vidiku.
"To će biti vožnja koju ćemo verovatno pratiti do kraja ljudske istorije, ali zasigurno će godine koje dolaze biti vrlo znakovite."

Iako sada razmišlja o snimanju novog filma, reditelj je jednom izjavio da nije siguran da li bi prvi film snimao u današnje vreme.

"Osvrćem se na neke filmove koje sam snimio, a nisam siguran da bih ih u današnje vreme režirao. Ne znam da li bih hteo da "promovišem" pištolje i oružje, kao što sam učinio u nekoliko filmova o Terminatoru pre 30 i više godina, u našem sadašnjem svetu. Od onoga što se s oružjem događa u našem društvu okreće mi se želudac", rekao je tada nagrađivani reditelj.

https://www.b92.net/kultura/filmtv/...nira-da-snimi-nastavak-terminatora-video/vest

Терминатор 1 и 2 су били врх врхова ало после тога је постао треш невиђени
pa zar nije već snimio nastavak?
Terminator: Dark Fate (2019)
Cameron je producent tog filma, šta sad 'oće više?!
posle T1 i T2 (moj najomiljeniji film ikad) gledao sam još treći deo, koji mi je bio... onako 😐
4. i 5. deo nisam gledao, gledao sam zato pomenuti Dark Fate jer su kao rekli ponovo Cameron, Sarah Connor, Schwarzenegger, ista ekipa kao i prva dva dela, rek'o aj' da pogledam... kad ono sr*nje teško.
iskren da budem, bolji mi je 3. deo sa odraslim John Connor-om i onom plavušom terminatorkom od ovoga.

ipak će ostati T2 nešto od najboljeg što je ikad snimljeno. film koji je (možda) predvideo budućnost, veštačku inteligenciju, Skynet... bukvalno ovo što se danas 30ak god. kasnije dešava.

Realno ništa bez Kamerona. Nisu trebali ostali da snimaju nastavke nego prepustiti njemu.
On je sa svojom verzijom T2 praktično završio priču. Posle ju je studio isekao i pustio na tržište svoju verziju, onu koju smo godinama gledali na Pinku, upravo da bi mogli da snimaju nastavke koji su potpuno nepotrebni ali donose novac. Da stvar bude još apsurdnija, sam Kameron je bio producent jednog od tih nastavaka. A realno, nema tu šta da se nastavlja, jer je u director's cut drugog dela priča završena tj. Sudnji dan se nije desio.

Једини филм после Т1 и Т2 који је био колико толико океј, је био онај са Кристијан Бејлом, и наравно да не заборавимо серију од само две сезоне која је била одлична, али су је угасили.

Т3 је био крш, а остало што је изашло је било такво срање...

Једини филм после Т1 и Т2 који је био колико толико океј, је био онај са Кристијан Бејлом, и наравно да не заборавимо серију од само две сезоне која је била одлична, али су је угасили.

Т3 је био крш, а остало што је изашло је било такво срање...
Tacno sa Bejlom je dobar i svideo mi se, naravno ne kao original i drugi deo.

Back