Džaferović i Komšić glasali za priznanje Kosova i protiv premeštanja ambasade u Jerusalim

Ja mislim da bi bilo fer uvesti isti sistem glasanja kao u Hrvatskoj, makar u Federaciji BiH. Ili ipak to nije dovoljno visok stepen demokracije za Gagijev HDZ?
Svejedno je kako, ali Hrvat u predsjedništvu MORA biti predstavnik političke vollje hrvatskog naroda u BiH, jer je tako i s druga dva. Sve drugo je prevara, i tvrdim da će se takvo glupo i prevarantsko ponašanje Komšića i ostaloh političkih Bošnjaka dugoročno obiti o glavu upravo njima.

Svejedno je kako, ali Hrvat u predsjedništvu MORA biti predstavnik političke vollje hrvatskog naroda u BiH, jer je tako i s druga dva. Sve drugo je prevara, i tvrdim da će se takvo glupo i prevarantsko ponašanje Komšića i ostaloh političkih Bošnjaka dugoročno obiti o glavu upravo njima.

Ma sve super, možemo kao u RH napraviti 1 čovjek 1 glas, da li bi to bilo fer?

Ma sve super, možemo kao u RH napraviti 1 čovjek 1 glas, da li bi to bilo fer?
A jel možeš napraviti to da Hrvat u predsjedništvu izražava političku volju Hrvata? Moguće, nemoguće?
Objasni, jel tebi situacija gdje je to parazit Komšić normalna, dobra i prirodna, ili ke to situacija "luzeri Hrvati, ko vas yebbe, sve je po zakonu"?

Tako jeste originalno zamišljeno, ali po ustavu nije.
Nemam ja problema s time da Bošnjaci izvrdavaju ideju dejtonskog spiorazuma, nemam problem s time da je to legalno ali ne i legitimno, ali imam problem s time da se svi Bošnjaci, uključujući i Komšića, prave grbavi i nikome ništa čudno. Pa reci onda, ko vas ebe Hrvate, ovo je posljedica vaše promašene politike prema BiH i sada ćemo vas zajebavati kad god možemo - i sve 5.

Nemam ja problema s time da Bošnjaci izvrdavaju ideju dejtonskog spiorazuma, nemam problem s time da je to legalno ali ne i legitimno, ali imam problem s time da se svi Bošnjaci, uključujući i Komšića, prave grbavi i nikome ništa čudno. Pa reci onda, ko vas ebe Hrvate, ovo je posljedica vaše promašene politike prema BiH i sada ćemo vas zajebavati kad god možemo - i sve 5.

A šta bi ti; da se keze u kamere i sprdaju na račun Hrvata?

Naravno da se pave grbavi i nikome ništa čudno...drugačije i ne mogu. Kako ovi što kraduckaju ili što bivaju zaposleni po nameštenim konkursima; ko od njih kaže kada se kamere uključe da, konkurs jeste bio namešten i dobio sam posa preko stranke? Pa niko, naravno.

Drugačije ponašanje bilo bi neočekivano i kontraproduktivno.

Naravno da se pave grbavi i nikome ništa čudno...drugačije i ne mogu. Kako ovi što kraduckaju ili što bivaju zaposleni po nameštenim konkursima; ko od njih kaže kada se kamere uključe da, konkurs jeste bio namešten i dobio sam posa preko stranke? Pa niko, naravno.

Pa recimo na forumu bi to mogli reći @de.omnibus.dubitandum i @lil_moon.

Jel ja vrdam ili kažem da smo 95. etnički počistili Srbe, ili pričam bajke o tome kako su "sami otišli"?

Dedera ti tamo osmotri kak'o je stanje u Srbiji pa nam javi.
A Laktašenkov partner Ćiriličar je isisao sve iz mostarskog Aluminija i pride napravio dug preko 400 miliona. A u ratu su etnički očistili Aluminij. Jedino su nekad za vanjske radove uzimali radnu snagu iz logora.

Jel ja vrdam ili kažem da smo 95. etnički počistili Srbe, ili pričam bajke o tome kako su "sami otišli"?

A, ti pričaš o drugim forumašima. :D A ja mislio o njima samima.

Da, bilo bi fer i pošteno da tako nešto kažu. Ali iz i lično dosta negativnog iskustva, ne bih se oslonio da bi trebalo to da očekuješ (posebno od citadelice, koja je po mojem shvatanju ostrašćeni mitoman).

A jel možeš napraviti to da Hrvat u predsjedništvu izražava političku volju Hrvata? Moguće, nemoguće?
Objasni, jel tebi situacija gdje je to parazit Komšić normalna, dobra i prirodna, ili ke to situacija "luzeri Hrvati, ko vas yebbe, sve je po zakonu"?
Nemoj da upadaš u Kradeze zamku, Hrvata ima više u Bosni nego u Hercegovini. Ne odgovara svima da je Kradeze neprikosnoveni jedini predstavnik bh Hrvata, dapače. Kradeze bi da može ukinuo pravo glasa bh Hrvatima tamo gdje Kradeze ne vlada.
U Predsjedništvu BiH treba da je bh Hrvat, a ne predstavnik Kradeze interesa. Kradeze nije ni Hrvatsku usrećio.
Komšić je socijaldemokratska opcija, a ne nacionalistički igrač. I Milanović je polupao lončiće, znaš kako ti nacionalisti gledaju na hrvatski SDP.
Malo je nedostajalo da u Predsjedništvu BiH bude Bošnjak iz SDP.

Poslednja izmena:

Ma ne, napravicemo kao u RH, predsjednik izražava želju svih građana...

Pa kolega ako ćeš iskreno, ti znaš da je ta politika HRHB poražena vojno i svako HDZ-ovo koketiranje sa istom dovodi do toga da budu zapišani.

RH jeste nama kao starija sestra ali tto znaš I od 1993.godine da se mi vas ne bojimo ni sa Srbima u zaleđini a kamoli ovako. O smiješnome HVO ne bih trošio riječi.

Jel bilo jasno?

Крвати прво да повуку признање КиМ (као знак добре воље) да би се могло разговарати.
Иначе 👀 🍿 + се може лако десити да добијете каквог мигранта за представника.

radoncic.jpg

-----------
Ви ћете Србије лењиром да дјелите, .... нану ли ... нанину :malav:

Pa kolega ako ćeš iskreno, ti znaš da je ta politika HRHB poražena vojno i svako HDZ-ovo koketiranje sa istom dovodi do toga da budu zapišani.

RH jeste nama kao starija sestra ali tto znaš I od 1993.godine da se mi vas ne bojimo ni sa Srbima u zaleđini a kamoli ovako. O smiješnome HVO ne bih trošio riječi.

Jel bilo jasno?
Savršeno jasno

Крвати прво да повуку признање КиМ (као знак добре воље) да би се могло разговарати.
Иначе 👀 🍿 + се може лако десити да добијете каквог мигранта за представника.

radoncic.jpg

-----------
Ви ћете Србије лењиром да дјелите, .... нану ли ... нанину :malav:
Ko su Krvati, ko su Smrdi?

Ali ti će se problemi riješiti kada u Hrvatskoj dođu na vlast Hrvati koji su za Evropu, EU i NATO a ne neki propali proruski pijuni.
O čemu sada fantaziraš?
Problemi će se rješiti kada Hrvati nađu saveznika u Srbima i obrnuto, jer realno, Hrvati i Srbi danas nemaju nikakvih otvorenih pitanja.

Ali ti će se problemi riješiti kada u Hrvatskoj dođu na vlast Hrvati koji su za Evropu, EU i NATO a ne neki propali proruski pijuni.
To su sve laži i zamjene teza od Kradeze. Bh Hrvati imaju trećinu vlasti na državnom nivou i polovinu u boljem bh entitetu. Znači, pozitivno su diskriminisani dosta su Ravnopravniji od nas koji smo brojniji.
Jedino se Ćiriličaru ne dade da uđe u Predsjedništvo BiH i pomaže Laktašenku da sa državnog nivoa ruše državu BiH.
U boljem bh enitetu se glasa za Predsjedništvo BiH za Bošnjaka jal za bh Hrvata, niđe ne piše da Bošnjak glasa za Bošnjaka a Hrvat za Hrvata.
Ćiriličar umislio da u Predsjedništvu BiH mora biti neko iz Kradeze, a ko će drugi nego on.

Ko su Krvati, ko su Smrdi?
Био сам јасан, мислим. :)
Иначе ће следећи члан Предсједништва из реда Хрватског народа бити Мухаџир Ал'бошњак. ⏱

Problemi će se rješiti kada Hrvati nađu saveznika u Srbima i obrnuto, jer realno, Hrvati i Srbi danas nemaju nikakvih otvorenih pitanja.
:eek:, :hahaha:

Back