Džaferović i Komšić glasali za priznanje Kosova i protiv premeštanja ambasade u Jerusalim

Srbi definitivno treba da podrže Muslimane ili da budu neutralni. Znači ludi Srbi ne samo što su napravili Veliku Hrvatsku već sada treba da joj pripajaju delove bivše Bosne i Hercegovine koji joj nikada nisu pripadali.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je "u znak zahvalnosti" za njegovu podršku "stvaranju 3. hrvatskog entiteta" u bivšoj BiH od lokalnih Hrvata na košarkaškoj utakmici u Širokom Brijegu u zapadnoj Hercegovini dobio flašu u glavu (pored toga su još i na "srednjeevropski način" vikali da će ubiti Srbina)!
👀👂👂

6Juk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWWpVN01EQV8vZWNkNDliNDkxMzBhN2Y5NDIxNzlkODhlYjl...jpg

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je "u znak zahvalnosti" za njegovu podršku "stvaranju 3. hrvatskog entiteta" u bivšoj BiH od lokalnih Hrvata na košarkaškoj utakmici u Širokom Brijegu u zapadnoj Hercegovini dobio flašu u glavu (pored toga su još i na "srednjeevropski način" vikali da će ubiti Srbina)!
👀👂👂

A ovaj iz obezbeđenja si misli "jebomater, mogao sam ostati raditi u pekari"

Dodik slao pisma Trampu, ali nije dobio odgovore

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je američkom predsedniku Donaldu Trampu uputio nekoliko pisama, a da je poslednje bilo u vezi s premeštanjem Ambasade BiH iz Tel Aviva u Jerusalim.

Sad mu se i ovaj namesta poput Vucica.
Nek uzme ključeve od Vučića pa da mu osobno uruči

Džaferović i Komšić glasali za priznanje Kosova ...

Пише цазин.бааа

Dačić: Ako su Bošnjaci i Hrvati u BiH za nezavisno Kosovo, kako će spriječiti nezavisnost RS-a
Objavljeno prije 3 sata

ivica.jpg

Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da predstavnici Bošnjaka i Hrvata u Bosni i Hercegovini rade direktno protiv svojih interesa glasanjem za nezavisnost Kosova jer time nestaju argumenti protiv nezavisnosti entiteta Republika Srpska.

Politički đak balkanskog kasapina Slobodana Miloševića još jednom doveo je u pitanje integritet i cjelovitost naše države.

– Oni rade direktno protiv sebe, time što hoće da priznaju Kosovo, oni gube bilo kakav argument kojim bi neko mogao da ospori pravo RS-a na nezavisnost. Ako vi sada izdvajate jednu pokrajinu, na osnovu čega ćete zabraniti da jedan entitet BiH proglasi svoju nezavisnost – rekao je Dačić na televiziji Pink.
https://cazin.ba/dacic-ako-su-bosnj...o-kosovo-kako-ce-sprijeciti-nezavisnost-rs-a/

A ovaj iz obezbeđenja Milorada Dodika si misli "mogao sam ostati raditi u pekari".

Genocidni Velikohrvat Gojko Šušak iz zapadne Hercegovine je isto kao genocidni Velikohrvat Franjo Tuđman crko nakon što je dobio NATO osiromašeni uranijum u šupak u Dejtonu, crko je 1998 čak i pre Franje Tuđmana koji je crko 1999 (Gojko Šušak si je tada mislio "a mogao sam da ostanem da radim kao konobar u Kanadi)! CCCC 👀👂👂:fotograf::fotograf:

Genocidni Velikohrvat Gojko Šušak iz zapadne Hercegovine je isto kao genocidni Velikohrvat Franjo Tuđman crko nakon što je dobio NATO osiromašeni uranijum u šupak u Dejtonu, crko je 1998 čak pre Franje Tuđmana koji je crko 1999, Gojko Šušak si je tad mislio: mogao sam da ostanem da radim kao konobar u Kanadi! CCCC 👀👂👂:fotograf::fotograf:

Stvaraoci "Novog svetskog poretka" su na pomenuti način uspešno smanjili broj stanovnika na planeti Zemlji za oba 2 gore navedena čoveka iz NDH! CCCC :fotograf:

Generalno gledano,sve male evropske drzavice,trebalo bi da slede politiku koju vodi danas najmocnija zemlja sveta,a to je SAD. Sve male evropske zemlje,
u stalnoj su novcanoj krizi i one ne mogu ziveti na aparatima.Jedino ko moze da velikim novcem omoguci tim malim drzavama da ne budu na aparatima,to je opet SAD. Sto se tice Dodika,on je stvarna kocnica federaciji B i H. On se neprestano inati,sa ona dva clana predsednistva.Dok se on ne skloni sa pozicije
koju zauzima,nema Bosni napretka,jer on stalno u kontinuitetu,siri mrznju medju istim narodom,na narod bosanski,koji se iz ne znam kojih razloga,
naziva Srbi,Hrvati i Bosnjaci.A u pitanju je jedan isti narod,tj,Bosanci........

zauvek branilac Ne znam sta si,i dali si zavrsio neke skole,ali vidim da upotrebljavas izraz CRKO,za neke ljude iz politike.Postoji latinska poslovica,koj
glasi De mortui nihil nisi bene ! Verovatno ti nisi za nju cuo,pa cu ti je prevesti...O mrtvima samo dobro ! Dakle,nije lepo reci za bilo koga ko je umro, da je
doticni CRKO,Ako ti nije stalo do odraslih,nemoj nasu decu uciti ulicnim prostaklucima,ulicnim izrazima koji nisu ni malo simpaticni.......

zauvek branilac Ne znam šta si, i dali si završio neke škole, ali vidim da upotrebljavaš izraz CRKO, za neke ljude iz politike. Postoji latinska poslovica, koja glasi "De mortuis nihil nisi bene"! Verovatno ti nisi za nju čuo, pa ću ti je prevesti ... O mrtvima samo dobro! Dakle, nije lepo reći za bilo koga ko je umro, da je dotični CRKO. Ako ti nije stalo do odraslih, nemoj našu decu učiti uličnim prostaklucima, uličnim izrazima koji nisu ni malo simpatični.......
Pregovori u Dejtonu (SAD) su bili 1995 godine, a hrvatski ratni zločinac i velikohrvatski fanatik Franjo Tuđman je umro 1999 godine, dok je muslimanski ratni zločinac i velikomuslimanski fanatik Alija Izetbegović umro 2003 godine, što znači da su mentori obojice 1995 godine ugurali Franji Tuđmanu duplo više NATO osiromašenog uranijuma u šupak nego Aliji Izetbegoviću (i tako za "Novi svetski poredak" uspešno smanjili broj stanovnika na planeti)! CCCC 👀👂👂

Back