DW: Balkan umire i emigrira, Njemačka uvozi mladost

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
39.886
?
U cemu je tvoj problem. Navedi mi tacno koju sam glupost napisao i kakve veze tvoj komentar ima s onim sto si citirao? Jesi li pijan?

Ili si opet u lazov modu kao sto si govorio da ces ici videti piramide u Visokom ako Dokovic pobediti RG. I slagao si
Nema problema nego lupas. Izgubili su 3 miliona ljudi u 30 godina, sto ce reci milion po popisu svakih 10. Usrecili se u pm.

13B774F7-FE6B-45D1-B7DF-0F1AFBBDBF06.jpeg

Naravno da cu da odem, turisticki kad to
Semir malo bolje sredi, ne zbog rudarskih tunela, vec zbog Semira jer je cool tip i ima pozitivnu i normalnu spiku.
Rekao sam da cu ici kad budem u kraju, tako da ne sumnjaj, i sliku ti posaljem. :cool:

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
39.886

SUPRUGA I JA SMO "NAŠI"​

Bregović o kćerkama: Ne znam više šta slave, sve tri su različite vjere​

Objavljeno: 06.01.2023. u 10:17
5

4d372356c15fdba35f749a6a82974ccb.jpg

Goran Bregović iz braka sa Dženanom Bregović ima tri kćerke, Emu, Lulu i Unu.
S obzirom da je on po majci Srbin a po ocu Hrvat, i sam je "mješanac".
Goranova supruga je muslimanka, a sve tri kćerke su različite vjeroispovijesti. Jedna je muslimanka, druga je budista, a treća pravoslavne vjeroispovijesti.

Playvolume00:14/01:32Ukraine rejects Vladimir Putin's truce to observe Orthodox ChristmasTruvidfullScreen

- Moja djeca kada su bila mala ona su u vrijeme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vrijeme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu – budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja djeca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovdje - izjavio je Bregović ranije za "Blic" i dodao:
- A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvijek biti naši. Liječeni naši. Teško je u životu se od toga izliječiti - rekao je.

https://faktor.ba/cs/vijest/bregovi...e-sta-slave-sve-tri-su-razlicite-vjere/186160

Goran Bregovic kaze da ce njegove 3 kcerke biti francuskinje. Gasi se jos jedna SFRJotska loza. Asimilira se u zapadnjake
Ako se udaju za francuze bice, tako da saceka tata, ima vremena.

Urvan Hroboatos

Veoma poznat
Poruka
10.691
Površna analiza.

Izrael ima svoje Arape ali su kod Jevreja novorođeni raspoređeni ili po 10oro djece kod radikalnih ili po 1-2 maksimalno kod ovih normalnih.

Mada lijepo bilo kada Kamenjar Boys ne glume ustaše, nego se prislone svojim genetskim korijenima.
Nisu. Ovo su svjetovni Židovi u Izraelu...

https://blogs.timesofisrael.com/celebrating-70-extraordinary-women-of-israel/

Celebrating 70 extraordinary women of Israel

……………………………………
7. Miriam Ballin

Founder and National Director of the United Hatzalah Psychotrauma and Crisis Response Unit. Originally hailing from Houston, Texas, and San Francisco, California, Miriam spent five years in Australia before moving to Israel with her husband and 5 children. Miriam also accrued 10 years of experience in Emergency Medical Services, first as a dispatcher and later as a certified Emergency Medical Technician and licensed ambulance driver for United Hatzalah, winning the United Hatzalah Outstanding Medic Award two years in a row. Miriam was the first woman to achieve this feat.

12. Joanna Landau

Born in London, Joanna moved to Israel with her family at the age of 5. After serving in the IDF as a paramedic, Joanna read law at Cambridge University where she gained her BA and MA degrees. Joanna also holds an MBA, cum laude, from the Herzliya Interdisciplinary Center in Israel. Joanna worked as a lawyer in the high-tech industry and established two Tel-Aviv based Internet start-ups.
………………..
In 2017, Joanna was listed by Forbes Israel as one of the 50 most influential women in Israel. Joanna, her husband, and their three children make their home in Tel Aviv.

15. Dr. Yael Maizels

Proud mother of five, Yael holds a BA in Biology and Jewish History from UPenn and completed her PhD at Hebrew University in Developmental and Cancer Biology. Yael spent over a decade engrossed in cancer research first in Hebrew University and then in Ariel University. Her work was published in several peer reviewed scientific journals before her cancer research evolved into a position teaching in Ariel University.

19. Jodi Samuels

Originally from New York City, Jodi has over 20 years of management and startup experience working in not-for-profit and for-profit businesses including finance, fashion and beauty sectors. Jodi successfully started two non-profit Jewish organizations including the Jewish International Connection NY (JICNY) in 2001 that currently boasts 10,000 members from 40 countries and runs sold-out events in the New York, Jerusalem and Tel Aviv.
……………….
Jodi is a mother of three great kids and she and her husband Gavin live in Jerusalem.

22. Dr. Tamar Weyel

Tamar Berenstein Weyel came to Israel 12 years ago, while in her 30s. Tamar was born in Argentina, graduated as a physician from the University of Buenos Aires and finished residency at the Navy Hospital as an orthopedic surgeon. After meeting her husband (a native Israeli), Tamar decided to make aliyah. Together, they have 7 children and make their home in Beit Shemesh. Tamar has focused her practice as a pediatric orthopedist surgeon and works in the Pediatric Orthopedic Unit at the Shaare Zedek Medical Center. Even with the busy life as a surgeon and mom to a large family,…..

23. Dr Karen Friedman

With a doctorate from Harvard University, Karen is a working psychologist and mother to eight. Karen is the founding director of Keren Gefen Mind/Body Fertility Organization and the Rimon Mind/Body Fertility Center at Hadassah Mount Scopus, which provide psychological and emotional support for fertility-challenged women in Israel at no, or minimal, cost.

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.052
Nema problema nego lupas. Izgubili su 3 miliona ljudi u 30 godina, sto ce reci milion po popisu svakih 10. Usrecili se u pm.

Pogledajte prilog 1280328

Naravno da cu da odem, turisticki kad to
Semir malo bolje sredi, ne zbog rudarskih tunela, vec zbog Semira jer je cool tip i ima pozitivnu i normalnu spiku.
Rekao sam da cu ici kad budem u kraju, tako da ne sumnjaj, i sliku ti posaljem. :cool:

Ja sam napisao apsolutno isto sto i ti!

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.052
U Hrvatskoj je gora situacija, hrvati odlaze a na njihovo mesto stižu "izbeglice" koje Amerikanci udomljavaju i prave MULTIETNIČKU državu.
Procena je da će 2035-te hrvatska biti džamahirija ? Tužno.

Grcka - 2022

Rodeno : 77.106
Umrlo : 142.573
Minus : 65.467

Bugarska - 2021 (2022 nije nista bolja prema vec objavljenim podacima)

Rodeno : 58.678
Umrlo : 148.995
Minus : 90.317

Rumunija - 2021 (2022 prema dostupnim podacima je jos gora jer u prvih 11 meseci imaju 10.000 Manje rodenih)

Rodeno : 178.496
Umrlo : 334.473
Minus : 155.977

Tri pravoslavne drzave gube preko 300.000 st godisnje i to samo na osnovu negativnog prirodnog prirastaja. Sa migracijama to je sigurno 500.000

Za 20 godina to je 10 miliona pravoslavaca manje. Plus dodati minus 2 miliona Srba u buducih 20 godina.

Ende

Turci samo da sacekaju 20ak godina i posalju izvidace sa drvenim macevima da poklope Balkan

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.052
Fi6TJ1_UcAAwE43

Federacija 1.55 milijuna

1.15 mil Muslimana

0.35 mil Hrvata

0.05 mil. ostalih

RS 0.95 milijuna

0.9 mil Srba

0.05 mil. srpskih muslimana

Brčko 0.05

Rođeni u Hrvatskoj:

I-XII 2017: 36.647
I-XII 2018: 36.973
I-XII 2019: 36.143
I-XII 2020: 35.956
I-XII 2021: 36.505
I-XII 2022: 33.994
shocked1.gif

Ubrzo ispod 30.000 rodenih u Hrvatskoj.
Nema spasa

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.052
Odlazilo se ali ne kao danas
Tada su zene i djeca ostajala dok su muskarci odlazili na privremeni rad i sve sto su sticali su donosili u zemlju
Danas odlaze citave porodice i niko se ne namjerava vratt jer nema se gde vise vratit

Sin Peđe Stojakovića odabrao reprezentaciju za koju će nastupati​

Sin Peđe Stojakovića odabrao reprezentaciju za koju će nastupati
Foto: Instagram / Printscreen | Sin Peđe Stojakovića odabrao reprezentaciju za koju će nastupati
Aleksandar Saradžić17.02.2023 11:43
Sin legendarnog košarkaša Predraga Stojakovića Andrej Stojaković (18) je u svojoj srednjoj školi Džezuit u Sakramentu dobio dres koji će nositi na prestižnoj utakmici "McDonald's All-American Game", a tom prilikom je istakeo da je ponosan jer će predstavljati Sakramento, ali i Grčku.

"McDonald's All-American Game" je meč u kojem učestvuju najbolji igrači koji su te godine završili srednju školu u Sjedinjenim Američkim Državama.
"Prošle godine u ovo vrijeme, nisam ni razmišljao o ovome. Radujem se tome da izađem na teren, da predstavljam Sakramento i Grčku. Veoma sam uzbuđen", rekao je Andrej kojem je majka Grkinja.
Stojakovićev sin važi za jednog od talentovanijih košarkaša u Americi, iz Košarkaškog saveza Srbije navodno već čine sve kako bi Andrej izabrao Srbiju u reprezentativnoj karijeri, ali ova izjava mogla bi da umanji očekivanja srpske javnosti.
Andrej igra na poziciji "dva", a pored ponuda prestižnih koledža poput Kentakija, UCLA, Teksasa, Indijane i ostalih izabrao je Stanford, prenosi "EuroHoops".

Ana Ivanovic se udala za Svaba i rada nove Hanse
Sinisa Mihailovic sahranjen u Italiji
Sin Pede Stojakovica nece da igra za Srbiju

Srbi izgubili svu atraktivnost kao narod. Jedino mogu privuci hude bosnje putem zvezdi granda