- Poruka
- 60.298
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Dvostruko-ubistvo-na-Telepu.html jadni ljudi, doziveli tolku starost da bi im neki monstrumi presudili
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ovako ce biti dokle god salju pandure da uhpase ljude koji nisu platili parking kaznu ( znam slucaje ) a pustaju pedofile, narkomane, ubice, silovatelje i ostalu gamad. Trebaju ljudi da uzmu stvar u svoje ruke, pa da tu gamad sami gaze i ubiju.
Po generalizaciji se vidi da si upućen u problematiku... lol
Za razliku od tebe jesam. Mene su dva puta ( bese to pre 7+ godina ) napali narkomani, druga izboli nozem a iako su uhvaceni i osudjeni nisu odlezali ni 2 dana. Porodicni prijatelj je jedca ostao ziv kada ga je na pesackom pokupio pijani kreten... Samo se ti smej, al ja cu kao i drug, jedan dan zatvora za kaznu od 1000din sto nisam platio parking. Milina, a tebi cu isto tako LoL kada te narkic iznode nozem. Lol
Za razliku od mene, upravo to.
lol je za generalizaciju koju provlačiš i koja predstavlja sasvim drugu krajnost.
No, samo nastavi, nemam ni vremena ni želje da trošim svoje vreme ovde.
Druga krajnost? Pustili su lika, narkomana koji je sada ubio dvoje ljudi, narkomane koje su izboli druga, onog klinca sto je sa 200 km/h ubio dve osobe, a salju pandure da privode ljude zbog parkinga, druga krajnost? Smesan si, lol![]()