- Poruka
- 60.291
http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/96642/Ubila-dvoje-i-bacila-se-sa-mosta strashno...i chudno da je zena izvrshilac...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strašno! Nije mi jasno kako mala nije obavestila oca da joj je ona pretila. Da je rekla, do ovoga nebi sigurno ni došlo!
Istraga će pokazati šta je motiv tog njenog čina. Koliko sam čuo čerka nije bila njena, a to opet ne opravdava čin koji je uradila. Očigledno smo kao narod ušli u fazu - da su nam tanki živci i da pucamo po svim šavovima!
Јесте и ви чули део вести да је покушавала да се баци са неке скеле код Храма, али је полиција спречила.
И онда је волшебно нестала и дошетала до Бранковог моста..?
Невероватно звучи и да је тако стигла до Панчевачког жива, али да се шетка по граду..и да полиција која је приметила изгуби из вида? ...
Jok....
Naši 'cajci je skinuli s jedne skele, da l će se baci s neke druge,nije njihov problem.
Druže, grad pun ludaka, ko će primeti jednog više.....mogla je tako da ode i u Zemun, niko je primetio ne bi.
Nije vezano za slučaj,ali se tako kaže, čitao sam za par bizarnih rekonstrukcija u kojima je ovo utvrđeno..Ko je to rekao ?![]()
Хаха, нисмо надлежни рејонски.. : продужите даље..Није, бре, смешно, у праву си..
Малопре сам гледао на Студио Б снимак жене, са замућеним ликом. Поптуно свесна седи на столици, а људи из конобе Ренато је умотавају.
Nije vezano za slučaj,ali se tako kaže, čitao sam za par bizarnih rekonstrukcija u kojima je ovo utvrđeno![]()
Pa pazi kad je Đinđić ubijen morali su da dovlače ljude iz FBI jer je neko očigledno verovao da je teorija o ''trećem/ledenom metku'' validna...Još jedno polje gde se precenjujemo a onda kad vidimo da nismo ništa posebno u odnosu na razvijene države,potcenjujemo...