Dvostruki standardi

• Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja
Bio bih presretan da opalim bilo kakvu ribu, a inace da je sve kako treba bih je odbui bez da se dvoumim???

Da li se to vama nekad desi, da vam usled napaljenosti padnu kriterujumi i standardi?[/QUOTE]

Pokusavam da vas shvatim,ali nesto mi ne ide.......valjda tako muskarci funkcionisu.Mozda ne svi,ali po ovome sto se pise na Forumu:roll:
Definitivno nikad,ali nikad necu sebe dovesti u situaciju da se ujutru gadim same sebe i da budem sa svakakvim likovima.Mozda ce ovo nekom izgledati prepotentno,mozda ce me neki od vas ismejavati,ali briga me:D Spavacu samo sa onom osobom koja mi se dopadne.Vrlo je bitna hemija i strast koju u meni probudi taj neko s kim bih bila.
I da pozelim sex, a da trenutno nemam partnera necu sebe muciti i biti sa nekim "samo radi zdravlja" sto imaju obicaj da kazu neki moji prijatelji.Ma ja bih posle toga bila bolesna. Jednostavno i da telo hoce,nece dusa:roll: .Radije cu se pretpati obavezama i poslom,pa onda necu ni imati vremena da razmisljam o takvim stvarima.

Kiss_me:
E vidis, TO je poenta, govoris iz svog iskustva i to postujem, ali nemas iskustvo sa svim zenama ovoga sveta pa cak ni tvog grada i zato ja kazem da ne mozes reci SVE zene itd.....

Uh pa ne bih ni mogao da iskusim sve zene iz mog grada... :lol:

Ali ako ja imam lose iskustvo sa 90% zena a ima ih dosta to ipak nesto znaci.

To da ja budem objektivan nemam ja nista od toga. Za to cu lepo ovako, da budem subjektivan, pa kome se svidja.

esperanca137:
Bio bih presretan da opalim bilo kakvu ribu, a inace da je sve kako treba bih je odbui bez da se dvoumim???

Da li se to vama nekad desi, da vam usled napaljenosti padnu kriterujumi i standardi?

Pokusavam da vas shvatim,ali nesto mi ne ide.......valjda tako muskarci funkcionisu.Mozda ne svi,ali po ovome sto se pise na Forumu:roll:
Definitivno nikad,ali nikad necu sebe dovesti u situaciju da se ujutru gadim same sebe i da budem sa svakakvim likovima.Mozda ce ovo nekom izgledati prepotentno,mozda ce me neki od vas ismejavati,ali briga me:D Spavacu samo sa onom osobom koja mi se dopadne.Vrlo je bitna hemija i strast koju u meni probudi taj neko s kim bih bila.
I da pozelim sex, a da trenutno nemam partnera necu sebe muciti i biti sa nekim "samo radi zdravlja" sto imaju obicaj da kazu neki moji prijatelji.Ma ja bih posle toga bila bolesna. Jednostavno i da telo hoce,nece dusa:roll: .Radije cu se pretpati obavezama i poslom,pa onda necu ni imati vremena da razmisljam o takvim stvarima.[/QUOTE]

Pa ono... Tako to valjda kod muskarac....

A i to sto kazes, sex je uvek zdrav, skoro. :lol: :lol: :lol: :D

Kiss_me:
Sve dok gledate drugi pol SAMO kroz sex tesko da cete biti srecni i zadovolj(e)ni :twisted:

pa jeste ali nemozesh uvek da idesh u dubiozu...pored toga postoji sex u ljubavi ali i ljubav u sexu...sve to zavisi od osobe,godina,zrelosti i ostalog...Chak mozesh sa partnerkom/om imati super sex ali da se u nekoj situaciji sa strane napalish da su sve opcije otvorene...sex je chudo...koliko moze da te digne toliko moze i da te baci dole...
Aleksej...razmisli o varijanti da uvek imash rezervu...

Back