Двор Старо здање у пламену "Студент није запалио жито "

Slavenska

Domaćin
Poruka
4.793
ауторска тема

22 Марта 2022 године, нешто после 21 час , у свим медијима одјекнула је вест о пожару који је захватио Двор Старо здање у Аранђеловцу , један од најлепших примера културе српског романтизма из 19 века ..Заиста прелепо здање које се и пре пожара налазило у веома лошем стању .

Од 2019 године објекат је био у власништву општине Аранђеловац која је планирала реконструкцију а годину дана је трајало препуцавање опозције и власти око начина реконструкције а онда је једну ноћ букнуо пожар и старо здање је горело ..

Док су забринути грађани гледали немо у овај призор а ватрогасци у журби гасили пожар , опозција, прозападна у великој мери , је путем друштвених мрежа коментарисала пожар у Старом здању као срамоту општине и позивали су на протест , одмах сутрадан ..већ све спремно , само да грађани дођу .

Студент није запалио жито , али је неко запалио Старо здање и то неколико дана пред изборе , али истрага о починиоцу као да је стала или је можда починитељ кажњен на неки други начин ?

Док је опозција позивала на протесте , председник општине је говорио да је пожар подметнут са намером да се пред изборе направи раздор и унесе немир .

има смисла то што је рекао ..али ко је наручио пожар ?

Да ли пожар наручио онај ко је највише негодовао те ноћи 22 Марта 2022 године , негде око 22 часа , онај из опозције који је био најгласнији ?
 
Приметила сам да када се направи неки политички спин од стране опозције , углавном ове СПН и старих досовац , тај спин увек прерасте у насиље ..тако и док су грађани коментарисали пожар и како гори здање , неколицина опозционера је писала коментаре како сада треба да се у знак одмазде запали зграда општине Аранђеловац ..

Не знам да ли тако у свим градовима или је само у тесној Шумадији , да се пред сваке изборе наменски направи спин који траје све док избори не прођу .

Кажу да студент није запалио жито , али опозиционар јесте Старо здање
 
Кажу да студент није запалио жито , али опозиционар јесте Старо здање
Otkud sad opoizicionar? Zar nisi kukala na vlast u Aranđelovcu? Ko je sad dobar, a ko loš? Za koga da se glasa? Kakve su instrukcije Kominterne?
 
Da nije Šicer? :think:

Прошле су две године а законски органи нису га нашли , значи да га неко штити а ако га шити , може бити и да га уцењује и он налагодавца и налагодавац починитеља ..
 
Otkud sad opoizicionar? Zar nisi kukala na vlast u Aranđelovcu? Ko je sad dobar, a ko loš? Za koga da se glasa? Kakve su instrukcije Kominterne?

Кукала сам ја на власт , то је истина , али исто тако ни опозција нема чисте руке ..

Опозција у Аранђеловцу је заиста једна криминална организација , најблаже речено .
 
Slutim da ce da nikne neki trzni centar, stambena zgrada ili sta se vec gradi u sns dobu zlatnom

Неће , пожар је негде на време угашен, али морам да признам да је интересантно како су се на лицу места нашла двојица који су веома ангажовани и подржавају опозициону странку која је највише глас дизала око овог пожара ...тј први снимци су били управо њихови , као и позиви на протест ..

Власт јесте лоша , али њима није било у интересу да се позива на протест због пожара и због тога га они нису поставили , логично је да је онда пожар поставила опозција ..
 
Аранђеловац је заиста зрео за једну добру истрагу , како власти , тако и опозције јер је постао дивљи Запад ..шпијуни вршљају у општини и продају информације о грађанима , хакери објављују листе СНС ботова , гори Старо здање , намештања на све стране ..опште раусло за малу паланку какава је Аранђеловац
 
ako arandjelovac padne pasce i sumadija...najozbiljnije.

Ко год да је запалио сада је у рукама оних који су то наручили и обрнуто ..а то није лепо ..бити уцењен или уцењивати је једнако робству , човек тежи ка томе да буде слободан, слободан може бити само ако не зависи од било кога..

Политика мора да буде једна поштена фер плеј борба а оне који су спремни да овако нешто ураде , било власт било опозција, треба искључити из политичког живота
 

Back
Top