Dvojna kreacija

ružislav

Iskusan
Poruka
5.981
Evo jedne malo ušinute teme a dobro nedelja je i redno je :mrgreen: Pitanje za mušku populaciju ovde: desi se situacija da možete da imate dve osobe ženskog roda i da možete da kreirate jednu da bude ljudsko biće a druga da bude neka vrsta androida kakve kreacije bi vi uradili? Da obe budu identične bliznakinje ili da budu različite ili da odaberete da liče na neke poznate ličnosti ili da sami svakoj ponaosob dodelite crte,lica visinu,težinu,telesnu gradju,boju kože ( ok znamo da Jugoslav naš forumski mačak ne bi odabrao tamnu boju al to nema veze oprošteno mu je :mrgreen: ) možda bi birali da po pitanju nacionanosti budu jedinstvene neodredjene i neutralne ili bi odabrali i nacionalnost i kakve osobine bi im za obe dodelili?

Ja ne bih stao na 2...
Prve dve bi bile iste, cisto da uporedim koliko zavisi od fenotipa, ali tu ne bih stao , nego sta ako se jedna razlikuje u ovom a drugo u onom, sto da ne ako imam mogucnost da ucim u praksi...

Na zalost ja sam imao devojku koja cuti , pa znam da to nije bas zgodna stvar....cutolog da ne mozete da zamislite koliki...ne pomisljate da to postoji...
A sisa 5 , dupe ko u klinkice, prava plavusa, bruce tanke, to mi jos uvek shiba glavu kad se uhvati za nesto pa kao dete nagne napred a ono odvoji kupaci se odvoji i bruce zasijaju na svetlosti neba...

Mutava je za nekog ko ima 40 mozda dobra, ali nije dobar kad imas 22...

Back