dvojbena situacija

terminatorocky

Obećava
Banovan
Poruka
72
- ovako cura je lijepa, 18 godina, draga,simpatična, nasmješena, dobra prema svima...kad god se sretnemo nabaci smješak .
zajedno smo išli na neka predavanja u vezi polaganja za higijenski minimun radi posla .
tih predavanja više nema, ali sreo sam je jedne subote u jednom noćnom klubu, bio sam pijan prilično , prolazim ja kraj nje ona maše i kaže hej bog...ja budala je zagrlim i pitam jesi mi možda znamo odnekud ?
ona onako začuđeno kaže : pa sa predavanja...
ja samo kaže ah da ok, i vratim se nazad frendovima
šta je najgore odmah sam je prepoznao čim sam je vidio u klubu, al ****** alkohol je učinio svoje .

šta mislite jesam li se izblamirao tim navodnim " neprepoznavanjem " nje ili to nije ništa tragično ?

šta to smješkanje njeno znači ? jesu li to nekakvi znakovi da imam zeleno svijetlo ili su to jednostavno takve osobe ( drage ) šta se smješaku okolo svima ?

1. dali to šta mi se prva javila te noći nešto posebno značit ?
( jedna cura mi kaže da će se malo koja ženska prva javit u klubu muškarcu, onako pred frendicom, i pred svima )

2. dali šta se nije uzmaknula kad sam je onako pijan zagrlio...znači nešto ?

- iskreno ne neznam na čemu sam točno sa tom curom .
na prvu poruku isprike preko fejsa nije odgovorila, na drugu poruku isprike je napisala samo da je sve ok...na treću opet nije odgovorila + odbila je zahtjev za prijateljstvo...šta je njoj u glavi...? koje korake da povučem dalje ?

- ovako cura je lijepa, 18 godina, draga,simpatična, nasmješena, dobra prema svima...kad god se sretnemo nabaci smješak .
zajedno smo išli na neka predavanja u vezi polaganja za higijenski minimun radi posla .
tih predavanja više nema, ali sreo sam je jedne subote u jednom noćnom klubu, bio sam pijan prilično , prolazim ja kraj nje ona maše i kaže hej bog...ja budala je zagrlim i pitam jesi mi možda znamo odnekud ?
šta je najgore odmah sam je prepoznao čim sam je vidio u klubu, al ****** alkohol je učinio svoje .

šta mislite jesam li se izblamirao tim navodnim " neprepoznavanjem " nje ili to nije ništa tragično ?

šta to smješkanje njeno znači ? jesu li to nekakvi znakovi da imam zeleno svijetlo ili su to jednostavno takve osobe ( drage ) šta se smješaku okolo svima ?

( jedna cura mi kaže da će se malo koja ženska prva javit u klubu muškarcu, onako pred frendicom, i pred svima )

na prvu poruku isprike preko fejsa nije odgovorila, na drugu poruku isprike je napisala samo da je sve ok...na treću opet nije odgovorila + odbila je zahtjev za prijateljstvo...šta je njoj u glavi...? koje korake da povučem dalje ?

Zajebo si izvinjenjem burazeru. Ispao si seronja. Po nekoj cudnoj logici devojke to vole. Trebao si cutati u cekati da ti se javi, a ne odmah brze bolje da se izvinjavas. U prvom slucaju si imao neke sanse. Ovako si joj pokazao da znas da si zajebo i sad je boli *****, ima da te vuce za nos kako njoj odgovara.

Zajebo si izvinjenjem burazeru. Ispao si seronja. Po nekoj cudnoj logici devojke to vole. Trebao si cutati u cekati da ti se javi, a ne odmah brze bolje da se izvinjavas. U prvom slucaju si imao neke sanse. Ovako si joj pokazao da znas da si zajebo i sad je boli *****, ima da te vuce za nos kako njoj odgovara.

zašto cure vole da si seronja ? i šta dalje da radim sa njom ?

Realno, to što si ti doživio se znalo desiti mnogima. Imao si šansu koju si uprskao. Ali to nije razlog da očajavaš no da naučiš nešto od toga. Idi dalje, a nju ostavi na miru. Svaki dalji korak će je samo još više odaljiti od tebe.

Realno, to što si ti doživio se znalo desiti mnogima. Imao si šansu koju si uprskao. Ali to nije razlog da očajavaš no da naučiš nešto od toga. Idi dalje, a nju ostavi na miru. Svaki dalji korak će je samo još više odaljiti od tebe.

pa ako ćemo realno ja još nisam niti pokušao nešta konkretno sa njom...tipa da je zovem na piće,u šetnju ili slično nešta, zar ne bi bilo kukavički odustat bez pokušaja ?

Ovde treba biti Tesla i diplomata,a ti ocigledno to nisi cim pitas sta dalje. Veoma delikatna situacija.

- - - - - - - - - -

Najbolje se pravi da se nista nije desilo.
Ako se izvinis ugasio si,a ako nastavis da budes kreten mozes je oterati,a opet moze se i naloziti. Sve zavisi kakva je cura.

- - - - - - - - - -

Auuu tek sad procitah sve,qq ala si zasrao. Aj sto si se jednom izvinio,ali triput.
To pokazuje da si ocajan,a ona uziva u osveti. Zamrzi kucku,nemaj milosti jer ti milost nece biti uzvracena. Pisi propalo. Svaki tvoj sledeci pokusaj da popravis stvari vodi te u smeru da ispadas jadnik i pacenik. Izgubio si bitku,povuci se i to je to. I obavezno je zapamti. Jednoga dana kad budes faca i faktor da joj se osvetis. ;)

Ovde treba biti Tesla i diplomata,a ti ocigledno to nisi cim pitas sta dalje. Veoma delikatna situacija.

- - - - - - - - - -

Ako se izvinis ugasio si,a ako nastavis da budes kreten mozes je oterati,a opet moze se i naloziti. Sve zavisi kakva je cura.

- - - - - - - - - -

Auuu tek sad procitah sve,qq ala si zasrao. Aj sto si se jednom izvinio,ali triput.
To pokazuje da si ocajan,a ona uziva u osveti. Zamrzi kucku,nemaj milosti jer ti milost nece biti uzvracena. Pisi propalo. Svaki tvoj sledeci pokusaj da popravis stvari vodi te u smeru da ispadas jadnik i pacenik. Izgubio si bitku,povuci se i to je to. I obavezno je zapamti. Jednoga dana kad budes faca i faktor da joj se osvetis. ;)

2 puta sam se izvinio...bilo bi samo jednom ali na prvu poruku nije odgovorila, na drugu jest i napisala da je sve ok,šta ću je mrzit bez razloga hahhaha, kako mogu bitku izgubit bez da sam iti pokušao uletit joj,barit je ili zvati vani...? " bitka " nije izgubljena jer praktički nije ni počela, valjda netko ima bolji savjet šta da joj kažem kad je vidim opet .

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

... da budem nešto između kretena i đžentlmana ?

I dalje čitam dvojebna, al' ajde da pokušam...

:hahaha:

Izvini...

Pa pazi, iskreno ne buš jebal...

Devojka je zaista samo bila pristojna :lol:

Bilo joj je drago što te je videla, ti si je zagrlio, nije imala razloga da se opire.

Nije mi bre nešto jasno! Ti si od tog detalja u klubu istripovo da ima nečeg među vama!?

Okeeey... :eek: :whistling:
Taman tako... u sličnoj situaciji sam bio, samo što ja nisam toliki freak (mada mi je lik potencijalni trol). Mrzi me sad da sve objašnjavam, pošto sam o tome ispisao roman u Skupštinskoj kafani. Ukratko: Par dana radio nešto s nekom ribom, malo je peckao, na kraju, poslednji dan, ona mi da broj.
Ja je pozovem sutra:
Ja: Kako si, jesi u gužvi, šta radiš... bla bla truć
Ona: E pa jesam, ali kaži...
Ja: Pa ništa onako zovem, da se čujemo...
Ona: A... ajde, zovem te za sat vremena, može?
Ja: Okej...

(posle sat i po vremena)

Ne zove, ja pustim poruku... ne odgovori. Ja je pozovem, ona se ne javlja.

Ja i izgoreo... i eto, odustah na kraju. Nije me obrisala sa fejsa, mada bolje da jeste, pošto sam joj lajknuo status onako paćenički.

Ali moja situacija je daleko prirodnija! Obzirom da je ona prepička, a ja uberpaćenik.

:rida:

Ili što bi reko moj prijatelj Kami83, bard Skupštinske kafane:

Thinks she owns the world, treats people badly, :besan2:
someone should take a stand,
Someone should tell her she’s awful :vudu:
But not me… not me… :sad2:
Cause I think that I might have a chance… :cool:

Tako da ljudi, molim Vas kad već ja nemam perfektno izvajane pločice, kad već ja nisam iskvarcovan i seksi! Budite grubi prema njoj! Neke je boli! Budite sadisti!

Poslednja izmena:
I dalje čitam dvojebna, al' ajde da pokušam...

:hahaha:

Izvini...

Pa pazi, iskreno ne buš jebal...

Devojka je zaista samo bila pristojna :lol:

Bilo joj je drago što te je videla, ti si je zagrlio, nije imala razloga da se opire.

Nije mi bre nešto jasno! Ti si od tog detalja u klubu istripovo da ima nečeg među vama!?

Okeeey... :eek: :whistling:

Taman tako... u sličnoj situaciji sam bio, samo što ja nisam toliki freak (mada mi je lik potencijalni trol). Mrzi me sad da sve objašnjavam, pošto sam o tome ispisao roman u Skupštinskoj kafani. Ukratko: Par dana radio nešto s nekom ribom, malo je peckao, na kraju, poslednji dan, ona mi da broj.
Ja je pozovem sutra:
Ja: Kako si, jesi u gužvi, šta radiš... bla bla truć
Ona: E pa jesam, ali kaži...
Ja: Pa ništa onako zovem, da se čujemo...
Ona: A... ajde, zovem te za sat vremena, može?
Ja: Okej...

(posle sat i po vremena)

Ne zove, ja pustim poruku... ne odgovori. Ja je pozovem, ona se ne javlja.

Ja i izgoreo... i eto, odustah na kraju. Nije me obrisala sa fejsa, mada bolje da jeste, pošto sam joj lajknuo status onako paćenički.

Ali moja situacija je daleko prirodnija! Obzirom da je ona prepička, a ja uberpaćenik.

Ili što bi reko moj prijatelj Kami83, bard Skupštinske kafane:

Thinks she owns the world, treats people badly, :besan2:
someone should take a stand,
Someone should tell her she’s awful :vudu:
But not me… not me… :sad2:
Cause I think that I might have a chance… :cool:

Tako da ljudi, molim Vas kad već ja nemam perfektno izvajane pločice, kad već ja nisam iskvarcovan i seksi! Budite grubi prema njoj! Neke je boli! Budite sadisti!

:worth:

Vajstinu.
Tako ja veceras sretnem bivsu na certu Bad Copy-a i sad da sam pacenik ja bih dosao da se pozdravim,onda bi me ignorisala ili bi nesto rekla iz kurtoazije i onda bi me popisala. U fazonu decko smaras ili odoh ja odavle.
Umesto toga ja sam digao glavu u vis i namerno necu da joj se javim. Video sam da me videla i necu da se javim makar crko,necu ni da te gledam.
Za mene si od danas neprijatelj broj jedan. Necu da ti dozvolim da ispadnes riba,a ja da ispadnem kuratz.
Jednom kad useres stvar ili kad ispadnes napaljenik,ti si pricu zavrsio sa njom zauvek. Za nju vise ne postojis,jedino ti ostaje da je prezires i da sacuvas i to malo dostojanstva.

Eto vidiš,a meni su uvek govorili da sam kreten jer ne pričam sa bivšim curama.Ima nas!
256h6df.gif

kake korake,vidis da ne voli pijance

Back