Dvoglavac

Jovke u kome cenis da je kvalitetu je taj za koji je dovoljno da se izdvoji somic?
I za koje pare moze da se nadje "obican" dvoglavac u XF, AUNC, UNC kvalitetu?

Za XF kvalitet.
Fin dvoglavac moze da se nadje za 70e, za totalan UNC je 200e dovoljno.
Ja sam, uz malo srece, uzeo UNC dvoglavca za 25e ! Gledao sam ga ceo dan i noc. Bio sam neiskusan i nisam imao kontakte tj kupce pa sam prodao preprodavcu za 130e ( zamislite kakav je bio kad je preprodavac dao toliko ).

Dvoglavac u prvoj klasi je nesto sto je misaona imenica. I ako uspije da se nadje kosta mnogo vise od 200 e, pravi poznavaoci znaju kakva rijetkost je u pitanju. Jovke ja ti uvijek dam te pare i jos 50 eura na kafu imas moju rijec a i sam znas da cemo to regulisati. A govorimo o necemu ovakvom http://cgi.ebay.com/Serbia-5-Dinara...325?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a5f60f9d
Naravno ovaj je momacki zacijepio cijenu da vrijedi ovoliko ne vrijedi, jos da nema ogrebotine na grbu i ostecenja u kosi Petra bilo bi to jedno malo cudo, i ovako je.
Pozdrav.

Dvoglavac u prvoj klasi je nesto sto je misaona imenica. I ako uspije da se nadje kosta mnogo vise od 200 e, pravi poznavaoci znaju kakva rijetkost je u pitanju. Jovke ja ti uvijek dam te pare i jos 50 eura na kafu imas moju rijec a i sam znas da cemo to regulisati. A govorimo o necemu ovakvom http://cgi.ebay.com/Serbia-5-Dinara...325?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a5f60f9d
Naravno ovaj je momacki zacijepio cijenu da vrijedi ovoliko ne vrijedi, jos da nema ogrebotine na grbu i ostecenja u kosi Petra bilo bi to jedno malo cudo, i ovako je.
Pozdrav.

Ado znamo se, i ne znam dal mi verujes da sam imao bolji ? :D Budi iskren :D

Pozdrav.
Ado, ima na njemu par ostecenja koja lice na ostecenja nastakla kuckanjem novcica izmedju sebe u kesi za transport, ali na zalost ima i ostecenja koja msu ocigledno nastala nepazljivim rukovanjem, da ne kazem u cirkulaciji. U svakom slucaju novcic je fenomenalan, tim pre sto je neciscen. Neki od nedostataka koji su sada uocljivi bi se maskirali ciscenjem. Ali kao sto napisa i pored svog kvaliteta ne vredi para koliko je zacenjen

Nista ja nisam obecao, idi na sajam pa pogledaj i uzmi sta ti se svidja... Ja ti ne trebam...

Jovke..., Pamćenje ti je slabo. Moram da te potsetim:

12.08.2010. 18:38 #20
Jovkesrbin
Numizmaticar, najvise skupljam srednjevekovnu Srbiju.
Aktivan član
--------------------------------------------------------------------
Učlanjen 22.10.2009.
Pol muški
Poruke 1.218
Reputaciona moć 5
Re: Prodajem 5 din. iz 1904
Original postavio mama vera
Jovke, dogovoreno! Ti meni običan dvoglavac u PROOF kvalitetu a ja tebi 300 evrića. Požuri i javi mi na pp! A može i neki XF u varijanti BSČ...

Javljam ti se za mesec dana...

P.S. Sva je sreća Uroše da su tvoja (prazna) obećanja arhivirana na forumu, a korisnici neka prosude o nama oboma!

Стварно колико комада БСЧ уопште има и да ли га неко од Вас има ? Још нешто зашто су уопште ковани у варијнати БСЧ ? ХВАЛА

Стварно колико комада БСЧ уопште има и да ли га неко од Вас има ? Још нешто зашто су уопште ковани у варијнати БСЧ ? ХВАЛА

Care,
Teško je tačno reći koliko je iskovano petica sa ovakvim rasporedom obodnih natpisa. Budući da je obodni deo kalupa za kovanje u formi trodelnog prstena, verovatno je kod postavljanja tog dela kalupa, u njegovu šasiju, došlo do nepravilnog redosleda nizanja, namerno ili omaškom.... Zato sada neki, srećnici, poseduju jedan od rariteta naše moderne numizmatike. Poz.!

Jovke..., Pamćenje ti je slabo. Moram da te potsetim:

12.08.2010. 18:38 #20
Jovkesrbin
Numizmaticar, najvise skupljam srednjevekovnu Srbiju.
Aktivan član
--------------------------------------------------------------------
Učlanjen 22.10.2009.
Pol muški
Poruke 1.218
Reputaciona moć 5
Re: Prodajem 5 din. iz 1904
Original postavio mama vera
Jovke, dogovoreno! Ti meni običan dvoglavac u PROOF kvalitetu a ja tebi 300 evrića. Požuri i javi mi na pp! A može i neki XF u varijanti BSČ...

Javljam ti se za mesec dana...

P.S. Sva je sreća Uroše da su tvoja (prazna) obećanja arhivirana na forumu, a korisnici neka prosude o nama oboma!

GDE JE OVDE OBECANJE ??? GDE TI VIDIS DA SAM TI NESTO OBECAO ? E slusajte da vam kazem nesto, ja dobro znam zasto se ponasam ovako prema nekim clanovima takoreci nekulturno, to je zato sto vi ne poznajete drugi jezik osim tog. Tu ste se obogatili na racun naroda, i hvalite se da imate 3 kolekcije u vrhunskom stanju, i jos ste drski i bezobrazni...

Back