justijan
Obećava
- Poruka
- 54
5 dinara 1904 iskovanih u cast 1 Srpskog ustanka . Interesuje me verzija Bog Srbiju cuva dali neko ima na prodaju ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A ako je bas stvarno dobar onda i puno vise od 500E, zar ne?jedino ako imaš 500e viška![]()

Jovke u kome cenis da je kvalitetu je taj za koji je dovoljno da se izdvoji somic?1 somic je dovoljan
Los ima da se nadje i za 300e.
Jovke u kome cenis da je kvalitetu je taj za koji je dovoljno da se izdvoji somic?
I za koje pare moze da se nadje "obican" dvoglavac u XF, AUNC, UNC kvalitetu?
Dvoglavac u prvoj klasi je nesto sto je misaona imenica. I ako uspije da se nadje kosta mnogo vise od 200 e, pravi poznavaoci znaju kakva rijetkost je u pitanju. Jovke ja ti uvijek dam te pare i jos 50 eura na kafu imas moju rijec a i sam znas da cemo to regulisati. A govorimo o necemu ovakvom http://cgi.ebay.com/Serbia-5-Dinara...325?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a5f60f9d
Naravno ovaj je momacki zacijepio cijenu da vrijedi ovoliko ne vrijedi, jos da nema ogrebotine na grbu i ostecenja u kosi Petra bilo bi to jedno malo cudo, i ovako je.
Pozdrav.
Ado, ima na njemu par ostecenja koja lice na ostecenja nastakla kuckanjem novcica izmedju sebe u kesi za transport, ali na zalost ima i ostecenja koja msu ocigledno nastala nepazljivim rukovanjem, da ne kazem u cirkulaciji. U svakom slucaju novcic je fenomenalan, tim pre sto je neciscen. Neki od nedostataka koji su sada uocljivi bi se maskirali ciscenjem. Ali kao sto napisa i pored svog kvaliteta ne vredi para koliko je zacenjenDvoglavac u prvoj klasi je nesto sto je misaona imenica. I ako uspije da se nadje kosta mnogo vise od 200 e, pravi poznavaoci znaju kakva rijetkost je u pitanju. Jovke ja ti uvijek dam te pare i jos 50 eura na kafu imas moju rijec a i sam znas da cemo to regulisati. A govorimo o necemu ovakvom http://cgi.ebay.com/Serbia-5-Dinara...325?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a5f60f9d
Naravno ovaj je momacki zacijepio cijenu da vrijedi ovoliko ne vrijedi, jos da nema ogrebotine na grbu i ostecenja u kosi Petra bilo bi to jedno malo cudo, i ovako je.
Pozdrav.
Ok, ali cim vidis ovakvo nesto sacuvaj za mene uzimam, ali nista priblizno ni sl nego sa ovakvim detaljima, konci na kicenicama vidljivi, na plastu obe horizontalne linije itd![]()
Mehmede,
Nemoj se nadati uzalud! Zaboravio si da je Jovke... meni već obećavao takav komad, pre jedno 5 - 6 meseci, pa NIŠTA !

Nista ja nisam obecao, idi na sajam pa pogledaj i uzmi sta ti se svidja... Ja ti ne trebam...
Стварно колико комада БСЧ уопште има и да ли га неко од Вас има ? Још нешто зашто су уопште ковани у варијнати БСЧ ? ХВАЛА
Jovke..., Pamćenje ti je slabo. Moram da te potsetim:
12.08.2010. 18:38 #20
Jovkesrbin
Numizmaticar, najvise skupljam srednjevekovnu Srbiju.
Aktivan član
--------------------------------------------------------------------
Učlanjen 22.10.2009.
Pol muški
Poruke 1.218
Reputaciona moć 5
Re: Prodajem 5 din. iz 1904
Original postavio mama vera
Jovke, dogovoreno! Ti meni običan dvoglavac u PROOF kvalitetu a ja tebi 300 evrića. Požuri i javi mi na pp! A može i neki XF u varijanti BSČ...
Javljam ti se za mesec dana...
P.S. Sva je sreća Uroše da su tvoja (prazna) obećanja arhivirana na forumu, a korisnici neka prosude o nama oboma!