Dveri: Vanredni izbori na svim nivoima

...
Ovaj može lako da jašu i duže nego Milošević...nema ratova , jedino ova kovid kriza ali to mu čak i ide na ruku, širi strah i dezinformacije sve više...
Слоба је имао константну ерозију подршке у народу, највећу подршку је имао на почетку, а после се то смањивало.После неколико година, изгубио је највеће градове а након тога и комплетну власт.Слоба је владао у периоду када су срби одушевљено прихватили и упражњавали вишестраначки систем, и веровали да им то може донети бољитак.

Вучић нема таквих проблема, после 8 година власти, он има стабилну подршку, која се не смањује.У некој перспективи, реално је очекивати да сви Вучићеви противници падну испод цензуса, јер ДОС/ДС приче немају никакву перспективу.

Spremte se spremte!
resizedimage600347-Draza-na-skijama.jpg

Cim padne sneg pravac Kopaonik :lol:

Pa lepo sam te pitao gde greši po tebi Boskic?
Konkretno?
Zar nije bolje da bude umeren desničar a ne luda tipa NoGO..
Napisao sam ti.Pogresno drustvo.Pogresno ponasanje.Tastina,umisljenost,samoisticanje...Zato sam napisao neznam ko glasa za njega,jer oni sto su glasali za dveri,od kada se ludi boskic nametnuo za vodju,vise ne glasaju za dveri.Neka izadje sam na izbore i nece dobiti ni 0,5 %.A Dveri su bile na granici cenzusa.Kada se toliko padne mjesto se prepusti nekom drugom,ali boskic je glup da to uradi.

а на тим изборима СНС добио би двотрећинску или трочетвтринску подржку док би странка Бошка Петровића остала ван парламента.Миссим страшно је то сто неко ко се бави политиком као сироти Бошко може имати толико погрешно опажање стварности.
Бошкић,свири свири па за појас задени каже наш народ.

CGora, Sarajevo, Banja Luka, Bijeljina, nešto se događa po pitanju Nemačke stabilokratije na Balkanu.

Ili je Trampova politika donela promene ili Nemačka vrši otklon od svojih kriminalaca.

U svakom slučaju, vreme je, jer se nešto događa na Balkanu sa svim Klanovima !
prosto, klanovi se organizuju u politicke organizacije, sto je odlican pocetak.
Srbija nema opoziciju jer je pola opozicionara osetljivo na krivicni zakonik i ostale zakone, pa su neke krivice zastarele i vreme je da se organizuju.
Ta gamad mora, htela ne htela da pretrcava u vlast koja god dodje da bi politickim kanalima izbegla sudjenja.

U sudu muk: Vučić se uplašio?! U sudnici bio samo Boško Obradović
Pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu danas je zaključena glavna rasprava po tužbi predsednika Srpskog pokreta Dveri Boška Obradovića zbog povrede ugleda i časti protiv predsednika Srbje Aleksandra Vučića koji nije prisustvovao ročištu. Obradović je novinarima ispred suda rekao da mu je Vučić izjavom prošle godine na TV Pink „zgazio dostojanstvo“ uvredo da je „lopov i fašista, što mu nije prvi put, a posle njega su na režimskim televizijama to ponavljali brojni predstavnici Srpske napredne stranke“. On očekuje sudsku presudu u svoju korist. Obradović je rekao da je antifašista, da mu je takva i porodica, da je njegov deda Vitomir stradao od fašista na Sremskom frontu, i da je Pokret Dveri antifašistička politička organizacija. „Apsolutno ni ja ni pokret Dveri nemamo sa fašizmom ništa, jer da imamo, odavno bismo po zakonima Srbije bili zabranjeni“, izjavio je on. Obradović je naveo da Vučić nije došao u sud, a da Vučićev advokat nije ni predložio da Vučić da izjavu, čime je „izbegao da iznese dokaze da sam lopov i fašista, jer i ih i nema“. „Obradović je tražio milion dinara odštete za šta je prosečnom Srbiju potrebno dve godine da bi zaradio“, rekao je advokat Palibrk i ocenio da je sudjenje bespredmetno.

Back