Droid
Buduća legenda
- Poruka
- 49.970
Ne oni su ubili Pecanca. Draza je bio a bloody British spy!Sigurno ne na drazine ispicuture!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne oni su ubili Pecanca. Draza je bio a bloody British spy!Sigurno ne na drazine ispicuture!
Слоба је имао константну ерозију подршке у народу, највећу подршку је имао на почетку, а после се то смањивало.После неколико година, изгубио је највеће градове а након тога и комплетну власт.Слоба је владао у периоду када су срби одушевљено прихватили и упражњавали вишестраначки систем, и веровали да им то може донети бољитак....
Ovaj može lako da jašu i duže nego Milošević...nema ratova , jedino ova kovid kriza ali to mu čak i ide na ruku, širi strah i dezinformacije sve više...
Osnovacu Srpsku cetnicku stranku i kada uzmem vecinu u parlamentu zabranicu zileti da se prodaju u Srbiji.
Шта да радимо са толико бркатих жена?Osnovacu Srpsku cetnicku stranku i kada uzmem vecinu u parlamentu zabranicu zileti da se prodaju u Srbiji.
Zavisi na koje cetnike mislis.
Spremte se spremte!
Kako si ti postao četnik?
Kako si ti postao četnik?
Napisao sam ti.Pogresno drustvo.Pogresno ponasanje.Tastina,umisljenost,samoisticanje...Zato sam napisao neznam ko glasa za njega,jer oni sto su glasali za dveri,od kada se ludi boskic nametnuo za vodju,vise ne glasaju za dveri.Neka izadje sam na izbore i nece dobiti ni 0,5 %.A Dveri su bile na granici cenzusa.Kada se toliko padne mjesto se prepusti nekom drugom,ali boskic je glup da to uradi.Pa lepo sam te pitao gde greši po tebi Boskic?
Konkretno?
Zar nije bolje da bude umeren desničar a ne luda tipa NoGO..
prosto, klanovi se organizuju u politicke organizacije, sto je odlican pocetak.CGora, Sarajevo, Banja Luka, Bijeljina, nešto se događa po pitanju Nemačke stabilokratije na Balkanu.
Ili je Trampova politika donela promene ili Nemačka vrši otklon od svojih kriminalaca.
U svakom slučaju, vreme je, jer se nešto događa na Balkanu sa svim Klanovima !