Две трећине Британаца желе референдум за поновно придруживање ЕУ (Puče euroskepticizam)

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.999
Realno, evropski identitet i britanski identitet su nespojivi. Evropske vrednosti su socijalizam, neradništvo, musavi sindikalci, katolicizam, anti-semitizam, arapsko divljanje po gradovima. Britanske vrednosti su radna etika, kapitalizam, poštovanje poretka i hijerarhije, asimilacija stranaca, obuzdavanje emocija i strasti, poštovanje prema jevrejskom narodu. Britaniji ne treba Evropa, ali Evropi očajnički treba Britanija.
Sad vidimo da ste vi Englezi propali bez EU
 

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
36.328
Dve trecine britanaca su budale. Onaj ko je odvojio englesku i evropsku uniju je znao da se sprema ukrajina i da ce evropa da udje u kovit, pa je na vreme odvojio englesku od evropske unije.
Imperijalna engleska ne bi mogla da upravlja amerikom ako bi se osetilo na njihovom tlu. Dakle, nepismeni britanci ocekuju besplatan rucak, a nemaju pojma da taj rucak placa svet.
 

Darth Vader

Buduća legenda
Poruka
26.462
A garavusa?Dok sam bio mladji i gledao pornice palio sam se na crnkinje majci sam govorio da cu zenim crnkinju na sta mi je ona rekla u moju kucu nece cu se besim ako je dovedes.
Crnkinje sa pornića i crnkinje u realnosti veze nemaju jedne sa drugima. :/
 
Poruka
19.828
Realno, evropski identitet i britanski identitet su nespojivi. Evropske vrednosti su socijalizam, neradništvo, musavi sindikalci, katolicizam, anti-semitizam, arapsko divljanje po gradovima. Britanske vrednosti su radna etika, kapitalizam, poštovanje poretka i hijerarhije, asimilacija stranaca, obuzdavanje emocija i strasti, poštovanje prema jevrejskom narodu. Britaniji ne treba Evropa, ali Evropi očajnički treba Britanija.
Tvoja impresionistička konstrukcija 100% odvojena od stvarnosti.
 

Doctor Master

Domaćin
Banovan
Poruka
4.767

Две трећине Британаца желе референдум за поновно придруживање ЕУ​

ЛОНДОН - Две године након што је Велика Британија изашла из Европске уније, готово две трећине Британаца сада подржава референдум о поновном придруживању Унији, показало је истраживање консултантске куће „Саванта КомРес” за Индипендент.

Истраживање такође показује да је број људи који се противе још једном гласању пао на мање од четвртине бирача који су сада против референдума.

Уједињено Краљевство је формално напустило ЕУ 31. јануара 2020. године, али је „прелазни период” значио да поштује бриселске законе и остаје на јединственом тржишту до 31. децембра 2020. године.

Истраживање показује да од тада Британци верују да су се економија, глобални утицај Уједињеног Краљевства и способност контроле властитих граница погоршали.

Чини се да је ово допринело повећању броја оних који желе нови референдум о чланству у ЕУ.
Број оних који кажу да би требало да буде још једно гласање сада је 65 одсто, у односу на 55 одсто у истом тренутку прошле године, преноси Танјуг.

Како показују подаци истраживања, да се референдум одржи одмах, жели 22 одсто Британаца, у следећих пет година њих 24 одсто, а у року од шест до 10 година 11 одсто.

Само четири одсто њих мисли да би други референдум требао бити за више од 20 година, док су они који кажу да никад не би требало бити другог референдума пали са 32 на 24 одсто.

Крис Хопкинс, из Саванте, рекао је да би могло бити да су многи преценили потенцијалне користи од Брегзита.

„Тешко је замислити да би чланство у ЕУ решило било које од тренутних економских проблема у земљи”, рекао је и додао да „перцепције важне”.
Истраживање је такође показало да 54 одсто грађана сада каже да је Брегзит био погрешна одлука, што је пораст у односу на 46 одсто прошле године, на прву годишњицу изласка Британије из ЕУ.

Укупно 56 одсто сада сматра да је напуштање ЕУ погоршало економију, у односу на 44 одсто.

Половина Британаца сматра да је то погоршало способност Велике Британије да контролише сопствене границе, што је било кључно обећање заговорника Брегзита са 43 на 50 одсто.

А проценат оних који мисле да је то погоршало глобални утицај Британије такође је сада 50 одсто, у односу на 39 одсто.
https://www.politika.rs/scc/clanak/531136/velika-britanija-eu-bregzit-istrazivanje
Prateci politicke analize poznatih svetskih strucnjaka u svetu i sire ove na forumu, Evropska unija se raspada sutra, tj najkasnije do kraja nedelje, a sada Britanija hoce da se vrati, kako ovo nisu predvideli eksperti ?
Jer Evropska unija samo jaca, a Britanija hoce da se vrati ?
:think:
Cak i mnoge javne licnosti kao bvisi top model Vjerica Radeta takojde iznosi svoje stavove da ce se EU raspati i biti americka kolonija ...

Da li je Evropska unija postala obicni vazal Amerike? - DJS - (TV Happy 17.06.2022)​

Ima ih taman toliko koliko i ovih naših domaćih evropejaca izdajnika koji podvode Srbiju EU. EU i Amerika su odavno jevrejski vazali.
 

Top