Dve tamne strane...

Meni nisu jasne osobe koje ostaju i uzivaju u tom crnilu..a ako shvate kasno opet se u isto upuste

Ne uživaju one. Plaše se promene. Ili ne žele da prihvate da su pogrešile pri izboru, proceni, ili da nisu htele da vide ono što je od početka bilo očigledno - ima toga koliko hoćeš!
Za promenu načina života, gledanja ne sebe i svet i promenu navika treba mnogo više hrabrosti nego što to na prvi pogled izgleda.

Ma imo sam tako jednu devojku koju je neki tip maltretirao..i prica ona o njemu vidi se iz aviona da voli o tome pricati..uglavnom ruzno nista lepo ne pominje..kao problematican..
.jurio je posle..ali je to kao sve iza nje..jeste vraga..aj sto je ostavilo traume ne sme ovo ne sme ono..ne slucajno da je uhvatim za triceps ovaj je tu cimao.:dash:.i naravno moj fini tretman ni u ludilu joj ne moze prijati..niko joj dobar ne prija posle te torture..valjda ih okarakterise kao slabice sto joj povladjuju

jednog odnosa.. Tj crno i crno. :neutral:
Kada ste zbog sopstvenih projekcija i dalje u tom istom odnosu koji je po nekoj kategorizaciji negativan po vas? Primera je milion.. Kada je ona ljubavnica i nada se da ce se razvesti i tako joj prolaze dani, kada je ona u braku sa njim samo zbog dece, bez licne satisfakcije i opet joj samo prolaze dani, kada je to "ona prava ljubav" ali samo u vasim mislima , a kada se osvestite iza vas je xy godina zajednice, kada..
Jel ste imale takav odnos sa nekim muskarcem (prica je nebitna) i kako ste uspele da prevazidjete uverenja o tome, kako ste se uopste otreznile?
I sta posle?
Ili ste imale samo lepe price koje su imale uvek i pozitivnu stranu, cak i posle kraja? ;)

Verujem da svako ima neku crno/crnu tacku koja je ostavila trag.

Imala sam jednu takvu situaciju. Bila sam uzasno povredjena i jako sam tesko prebolela.Vremenom sam shvatila da je to ipak najvise bilo pitanje moje sujete..Kako to meni da uradi??!! To je bilo kljucno.To me je najvise bolelo. Kao i pitanje sa kim me je zamenio. Osoba kojom me je zamenio je po meni bila po svemu uvreda za moju sujetu.Nisam mogla da verujem da je mogao nju da pretpostavi meni.

Ipak..faktor vreme leci sve pa i to. Imam tu osobinu da svoje poraze preokrenem u pobede pa sam vremenom dosla na stanoviste: On je najveci gubitnik, jer je izgubio Mene. :)

Kada ste zbog sopstvenih projekcija i dalje u tom istom odnosu koji je po nekoj kategorizaciji negativan po vas? Primera je milion.. Kada je ona ljubavnica i nada se da ce se razvesti i tako joj prolaze dani, kada je ona u braku sa njim samo zbog dece, bez licne satisfakcije i opet joj samo prolaze dani, kada je to "ona prava ljubav" ali samo u vasim mislima , a kada se osvestite iza vas je xy godina zajednice, kada..
Jel ste imale takav odnos sa nekim muskarcem (prica je nebitna) i kako ste uspele da prevazidjete uverenja o tome, kako ste se uopste otreznile?
I sta posle?
Ili ste imale samo lepe price koje su imale uvek i pozitivnu stranu, cak i posle kraja? ;)

Naravno da nisam imala samo lepe price kao iz bajke... sta sam radila kada sam nesto jako zelela uprkos tome sto sam videla da nema smisla :think: ...trudila sam se na sve nacine da to promenim tako sto sam u sebi trazila neke greske koje u stvari nisu postojale , tezila sam da sebe prilagodim necemu ili nekome ..
Dok jednog dana makar to i urodilo plodom ja se samo trgnem uz pitanje pa sta ja to radim sebi :neutral: , zar je moguce da sam dotle stigla zbog drugih a ne zbog sebe jer ja to ne zelim (ali to kasno tek vidim ) i kako sam uopste to mogla nekada da zelim .... nemam pojma kad me nesto tresne po glavi .
Koliko sam nesto po mene nepovoljno htela da promenim i ubedim da je za mene ono pravo toliko mi je kasnije to bilo odbojno i bila sam ljuta na sebe , ali to je dobro jer znaci da sam potpuno izlecena od ja to kazem "poroka"

Vreme nas najbolje otrezni :D

I sta posle?

Iamla sam to akd sam shavtila da on i ja nemamo zajedničku budućnost...bilo j tužno, al se preživjelo.

Ponekad se čini da je ta tamna strana suprotnost ljubavi,al zapravo i ona je samo način da se neko voli...
Imala jesam.Stradala tako.Podigla se, sakupila mrvice i krenula dalje.i tako opet..
Poslije kraja postoji samo jedna strana..ona pozitivna,ona koja nas je oslobodila mraka.To je svjetlo na koje smo izašli i neka nas boli,proći će..a uvijek možemo reći da nam suze idu od prevelike svjetlosti..ma samo da se oko navikne...

I sta posle?

hehe... kod meneje uvek tako,..

Ne uživaju one. Plaše se promene. Ili ne žele da prihvate da su pogrešile pri izboru, proceni, ili da nisu htele da vide ono što je od početka bilo očigledno - ima toga koliko hoćeš!
Za promenu načina života, gledanja ne sebe i svet i promenu navika treba mnogo više hrabrosti nego što to na prvi pogled izgleda.

....baš to...nemam šta da dodam...:neutral:

Back