dve šeme

Ja sam samo jedne godine u mom životu imala više šema.... ali pogled unazad kaže da mi ni do koga tada nije bilo stalo. I nije bilo ništa spec. Nije bilo onog uzleta i radosti kada treba sa nekim da se vidim, ni za vreme viđanja, ni posle.

Tako da sam nakon te probe zaključila da to nije za mene.

Ja sam samo jedne godine u mom životu imala više šema.... ali pogled unazad kaže da mi ni do koga tada nije bilo stalo. I nije bilo ništa spec. Nije bilo onog uzleta i radosti kada treba sa nekim da se vidim, ni za vreme viđanja, ni posle.

Tako da sam nakon te probe zaključila da to nije za mene.
Pa mislim u suštini, ako imaš jednu osobu koja te zadovoljava, ne treba ti druga. Ako ih imaš više koje te ne zadovoljavaju, isti ti k koliko ih je.

Jedino ako se neko pali da tako skuplja pa malo dobije mali, malo veliki *****, malo kriv, malo prav... ili obrnuto, malo se igraš sa velikim sisama, malo sa malim itd.

Pa mislim u suštini, ako imaš jednu osobu koja te zadovoljava, ne treba ti druga. Ako ih imaš više koje te ne zadovoljavaju, isti ti k koliko ih je.

Jedino ako se neko pali da tako skuplja pa malo dobije mali, malo veliki *****, malo kriv, malo prav... ili obrnuto, malo se igraš sa velikim sisama, malo sa malim itd.

Pa promene nisu nešto što me samo po sebi uzbuđuje.

Ako se jedna osoba izdvoji i palim se na nju, telo se "namesti", hormoni prorade, i više ne reagujem na druge. Prosto.

Kako ljudi uspevaju da imaju dve šeme istovremeno??

Na koliko se sa svakom viđaju i šta kažu kad obe osobe žele viđanje u isto vreme ?

šta kad jedna postane draža?
Ako nemaš nekih posebnih obaveza u životu i imaš dovoljno energije, organizacijski to nije nemoguće izvesti e sad koliko dugo možeš tako, zavisi koliko dobro planiraš. Kad jedna osoba postane draža, sa njom započinješ vezu.

Zar šema nije nešto neobavezno za razliku od veze? A ako je neobavezno, onda uvek možeš opravdati izostanak kada si kod druge šeme. Ako u startu nazoveš to šemom, onda nema osnova da bilo ko u toj šemi očekuje da bude br.1. Jedino ako one nisu obaveštene da su u šemi :D

Zar šema nije nešto neobavezno za razliku od veze? A ako je neobavezno, onda uvek možeš opravdati izostanak kada si kod druge šeme. Ako u startu nazoveš to šemom, onda nema osnova da bilo ko u toj šemi očekuje da bude br.1. Jedino ako one nisu obaveštene da su u šemi :D

Pa to što je neobavezno ne znači da nekad ne gori pod nogama ;)

pride, ima i ozbiljnih šema, to je ono kad se očekuje da nema švrljanja - akoo se iebeš sa mnom onda je to to. Vide se poradi sexa, ali ne žele da je njihova šema u prometu. Svega ima !

Au al sam se konzervirala u braku, sve mi promaklo :zcepanje:

pa da, promakle ti mnoge mogućnosti !

Imala sam ja jednu takvu šemu uz koju nisu išle druge, reče: dok si sa mnom sa mnom si, sutra nađeš drugog samo mi javiš da je ende. To znači neobavezno, jer nemam obavezu da ostajem niti bilo kakvih drugih obaveznih postupaka. ;). Ma, to je ok, ima gadljivih ljudi na te izmene. Lepo kaže na startu pa hoćeš ili nećeš.

Back