DVD

nissan

Primećen član
Poruka
904
Zasto na mom laptopu kad ubacim jedan dvd pojavi mi se ovo upozorenje ...... die anwendung konnte gestartet werden,weil wnaspi32.dll nicht gefunden wurde.neuinstallation der anwendung konnte das problem beheben........sta bih trebao ciniti da odgledam DVD,divx normalno otvara i i druge dvd al samo ovaj nece

Zasto na mom laptopu kad ubacim jedan dvd pojavi mi se ovo upozorenje ...... die anwendung konnte gestartet werden,weil wnaspi32.dll nicht gefunden wurde.neuinstallation der anwendung konnte das problem beheben........sta bih trebao ciniti da odgledam DVD,divx normalno otvara i i druge dvd al samo ovaj nece

a..!?!?

da si napisao na engleskom problem mozda bi i resili.. ali ovako ne verujem da ce neko da razume...

The application failed to start because the application does not wnaspi32.dll found wurde.neuinstallation could resolve the problem.

Zahtev nije uspeo da se pokrene jer aplikacija nema vnaspi32.dll pronađi vurde.neuinstallation bi mogla rešiti problem.

Hitler kaput

Hvala uspio sam,film i nije nesto a instalirao sam to sto je trebalo i pojavila mi se gomila nekih gresaka i ko zna cega jos a moje znanje velika nula tako da sam taj isti program deinstalirao,obrisao, mada me je sad strah da nece biti kakvih posledica.

Hvala uspio sam,film i nije nesto a instalirao sam to sto je trebalo i pojavila mi se gomila nekih gresaka i ko zna cega jos a moje znanje velika nula tako da sam taj isti program deinstalirao,obrisao, mada me je sad strah da nece biti kakvih posledica.

uz to sto je trebalo si instalirao i neku glupost... stalno se umece u takve fajlove... verovatno neki lazni anti-virus.. ne znam kako se to zove.. vazno da ti on kaze da imas 10000 virusa i jos nekih zayebancija i onda trebas taj program da pustis da sredi a on ti ustvari syebe komp...
ili ti.. dobro je sto si izbrisao.. nece biti posledica (ako si ga lepo izbrisao) , samo uzivaj.. ;)

Back