DVD

• Začetnik teme Začetnik teme mrs X
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mrs X

Zainteresovan član
Poruka
122
NISAM RANIJE KORISTILA KOMP ZA GLEDANJE DVD. SAD KLINCI HOCE DA GLEDAJU NEKI CRTAC A MEDIA PLAYER KAZE

Windows Media Player cannot play the DVD because a compatible DVD decoder is not installed on your computer.

A REAL PLAYER KAZE: RP NEEDS TO DOWNLOAD NEW SOFTWARE TO PLAY THIS CLIP

A BSPLAYER KAZA CAN`T OPEN THIS FILE

POMOZITE STA MI JE CINITI

Na ovoj strani imas vec temu koju sam ja zapoceo "jedno glupo pitanje...itd" pogledaj sta ima. A moje resenje je PowerDVD plejer, nece ti biti tesko da ga nadjes na Webu - opste je poznat, jedino ne znam da li ima besplatnih verzija ili ces morati "piratisati" Srecno...

Meni se desilo da sam morao na brzinu da trazim MALI za download, BESPLATAN I DA RADI(tj. da pusta DVD folmove, jer je to i cela poenta, jel...), i najbolje sto sam nasao je CLIPREX DVD PLAYER, i svideo mi se...Ipak je bolji POWER DVD, WINDVD...al ovaj je Free... :lol:

www.cliprex.com

Pozdrav!

Bosko:
Meni se desilo da sam morao na brzinu da trazim MALI za download, BESPLATAN I DA RADI(tj. da pusta DVD folmove, jer je to i cela poenta, jel...), i najbolje sto sam nasao je CLIPREX DVD PLAYER, i svideo mi se...Ipak je bolji POWER DVD, WINDVD...al ovaj je Free... :lol:

www.cliprex.com

Pozdrav!

/taj isti DVD je odgledan na drugom racunaru sa Medija Playerom a mozda i sa BSplayerom. Znaci da mora da postoji neka fora

Taj isti DVD ja pregledan na drugom racunaru i to na Media Playeru znaci da mi ne treba drugi player vec je u necemu drugom fora.????

Prema nekim ne provernim informacijama, sto sam ih dobio, tek sa verzijom 10 Windows Media Player ima ugradjenu podrsku za citanje DVD, a navodno za sve prethodne verzije treba skinuti dodatni softver (pretpostavljam neku vrstu kodeka), da li je to tacno ili ne neznam ali ako jeste onda prolazi i tvoja prica za taj drugi komp...
Probaj ipak da nadjes neki drugi plejer za DVD... CyberLink-ov Power DVD radi OK ili izaberi neki od drugih sto su ti ponudjeni...

Back