DVD RW problem

• Začetnik teme Začetnik teme kessa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kessa

Obećava
Poruka
96
DVD se u poslednje vreme cudno ponasa . Prvi disk koji ubacim normalno procita, ali drugi , treci i svaki sledeci( bilo koji ) nece, jednostavno stalno prikazuje podatke onog prvog. Pretpstavljam da greska nije hardverske prirode jer posle restarta racunara normalno procita bilo koji disk, samo mi je malo zamorno da posle svakog diska restartujem racunar.
Imali ko neku ideju kako da ovo elegantno resim.

JA IMAM DEAMON,ALKOHOL I OSTALE GLUPOSTI I NEMAM TIH PROBLEMA,NIJE TO STO POSTO,MOZE JEDINO DA OSTANE IKONA OD PRETHODNOG DVD-A,ALI NEMA PODATAKA SA NJEGA,MISLIM DA JE TO POZNATO SVIMA,A MOZE TI BITI BROBLEM U TOM PROGRAMU JER I BAFFER NEMA PROSTORA ZA TOLIKO PODATAKA,ON IMA OKO 8MB KOD NOVIH DVD-A,A DVD 4+ GB.TO NE BI TREBAO BITI PROBLEM DO NJEGA SIGURNO,NEMA GA ON GDJE CUVATI,VIDI STA TI JE SA PROGRAMA U VEZI DVD,SHRINK I TAKO TO,DA NIJE STA OSTALO UKLJUCENO...CACKAJ NESTO *******

Nije problem ni u alcoholu ni u deamon toolsu vec u programu BLIND WRITE jer on instalira neke drajvere(psfoulin)ili tako nesto nisam siguran imena i oni zezaju.Deinstaliraj Blind write i zavrsio si posao.pozdrav

Ako nista ne pomaze probaj i ovo?!!

Automatsko brisanje privremenog (TEMP) direktorijuma

1. Idi na Start>Run i kucaj gpedit.msc

2. Idi na Computer Configuration/Administrative Templates/Windows Components/Terminal Services/Temporary Folder

3. Klikni desno dugme miša na Do Not Delete Temp Folder Upon Exit. Odaberi properties i namesti disable opciju.

4.Restartuj računar.

p.s
izvor podatka Ctrl+c,Ctrl+v (windows tricks)
surrender.gif

Ljudi, problem je definitivno u Blind Write 5 programu, kada sam ga deinstalirao i bez restarta racunara sve je proradilo. Za sve koji budu imali slican problem neka prvo deinstaliraju BW5.
Ja sam imao ranije neku stariju verziju instaliranu i nije mi pravila probleme, ali ova mi je zaprzila corbu.

Back